Jump to content

Από Το Γλυκό Στο Αλμυρό(Θαλασσινό).

mixalhs+stella

Recommended Posts

Να σου ζήσουν τα ψαράκια! Για την άλγη μη το αφήσεις. 'Οτι σου είπε ο Νίκος.

Ευχαριστώ Λουκα...καλήμέρα το βραχάκι θα το βγάλω και θα το καθαρίσω εκτός ενυδρείου σήμερα

μην το βγάλεις και το τριψεις!!!

με ένα κοπίδι ή νυστέρι, κόψιμο στη βάση και παράλληλα με το άλλο χέρι σιφονάρεις .. αν σου σπάσει θα γεμίσεις!

Τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω τις φουσκαλιτσες έτσι όπως μου είπε ο panozzz...έβγαλα τον βράχο και έκοψα τον βράχο με ένα κόφτη εκεί που ήταν η άλγη και έμειναν ανεπαφες φεύγοντας μαζί με το κομμάτι βράχου...

Τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω τις φουσκαλιτσες έτσι όπως μου είπε ο panozzz...έβγαλα τον βράχο και έκοψα τον βράχο με ένα κόφτη εκεί που ήταν η άλγη και έμειναν ανεπαφες φεύγοντας μαζί με το κομμάτι βράχου...

Ωραία μια χαρά!

• Like 1

• 3 weeks later...

Έχει έρθει η ώρα για το πρώτο μου κορραλι...λέω ο πρώτος κάτοικος να είναι σαρκοφυτο...που θα βρω πληροφορίες για το πώς θα το βάλω μέσα Πώς θα το ταΐζω τι πρέπει να προσέξω,στα ελληνικά?

Έχει έρθει η ώρα για το πρώτο μου κορραλι...λέω ο πρώτος κάτοικος να είναι σαρκοφυτο...που θα βρω πληροφορίες για το πώς θα το βάλω μέσα Πώς θα το ταΐζω τι πρέπει να προσέξω,στα ελληνικά?

Στα ελληνικα λιγο δυσκολο να βρεις πληροφοριες.Μπορεις να ανοιξεις με google chrome κμαποια σελιδα να σου βγαλει μεταφραση.http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=597+600+753&pcatid=753τι ακριβως θελεις να μαθεις?Το κολλας καπου που να παιρνει αρκετο φως,να εχει μετρια ροη και τρεφεται κυριως απο το φως και απο πλαγκτον και τροφες για κοραλλια που τρεφονται φιλτραροντας το νερο. Έγινε επεξεργασία - sailor247
  • Like 1

+1 οτι σου είπε ο Γιώργος.

Να προσθέσω οτι μερικές φορές θα έχει κλειστούς πολύποδες και θα βγάζει κάτι σαν "πετσα", αλλάζει δέρμα.

Απαραίτητα θα εχεις παντα άνθρακα στο φίλτρο, είναι τοξικό. Και οτι άλλο κοράλλι βάλεις να είναι

σε απόσταση.

Κατα τα άλλα, είναι ευκολο. Δωστου φως και κυκλοφορία και θα γίνει δέντρο.

Το σκορδοζουμο φτιάχνετε 2-3 σκελίδες σκόρδο τις λιώνω τις βάζω σε λίγο νερό από ΑΟ και μουλιαζω τροφή εκεί και δίνω στα ψαράκια?

• 2 weeks later...

Για την καφέ τριχοειδή άλγη μπορεί να φταίει και ο αντιφωσφορος? Είναι (χύμα) δεν είναι κάποια μάρκα...να αλλάξω αντιφωσφορο και αν ναι ποιον προτείνετε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...