mixalhs+stella 8 Ιανουαρίου 2015 Author #326 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Όχι δεν μου μοιάζει με καβούρι...αλλά ούτε με γαρίδα...ποιο πολύ με σκουλικακι μοιάζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 8 Ιανουαρίου 2015 Author #327 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω καλύτερες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 8 Ιανουαρίου 2015 #328 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Ετσι οπως το κατάλαβα και αφου εχει και κεραίες οπως ειπες, ειναι eunice worm. Πρεπει να το βγάλεις οπωσδήποτε γιατι ειναι κυνηγός. Μεγαλώνει πολυ και γρήγορα και θα σου φαει ψαρια, κοράλλια και οτι αλλο μπορει να πιάσει. Ενας τρόπος να το βγάλεις ειναι να βγάλεις το κομμάτι του βράχου που εχει τη φωλιά του και να το αφήσεις για 15-20 λεπτά σε ενα ρηχό κουβά, χωρίς νερό. Θα αναγκαστει να βγει στον πατο του κουβά. ΜΗΝ το πιάσεις με γυμνά χέρια. Βρες μια τσιμπίδα και στείλτο απο κει που΄ρθε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Ιανουαρίου 2015 #329 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Το πράσινο στα δεξιά εννοείς; Στην τρύπα του βράχου; Σίγουρα δεν είναι mantis; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2015 Author #330 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν ξέρω αλλά για καλό και για κακό θα το στείλω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Ιανουαρίου 2015 #331 Share 9 Ιανουαρίου 2015 και μένα να πώ την αλήθεια για mantis μου κάνει.. δεν ακούς κάποιο ΄χτύπο το βράδυ στα τζάμια? δεν έχεις ακούσει ποτέ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 9 Ιανουαρίου 2015 Author #332 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω ακούσει τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 10 Ιανουαρίου 2015 Author #333 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα έκανα αλλαγή νερού..έβγαλα τον βράχο κάνα 20 λεπτο έξω τον έβαλα μέσα σε ένα λεκανακι αλλά δεν βρήκα τίποτα ούτε σκουλικακι ούτε γαρίδα...Οπότε φαντάζομαι ότι δεν έπιασε το κόλπο ? Και άλλη μια ερώτηση τώρα με την ΑΟ στο νερό πρέπει να βάζω τίποτα πρόσθετα ζουμιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 10 Ιανουαρίου 2015 #334 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Μονο αλατακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 10 Ιανουαρίου 2015 Author #335 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Ο.Κ Αγγελε Καληνύχτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 10 Ιανουαρίου 2015 #336 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Στο νερό της αναπλήρωσης δεν βάζεις τίποτα. Όταν κάνεις την αλλαγή βάζεις το αλάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 11 Ιανουαρίου 2015 Author #337 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Ο.Κ maik ευχαριστώ Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 15 Ιανουαρίου 2015 Author #338 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Πότε έχουμε συνάντηση οι θαλασσινό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 15 Ιανουαρίου 2015 #339 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Οταν εχει ολο το φορουμ καθε δευτερο Σαββατο καθε μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 16 Ιανουαρίου 2015 Author #340 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα...ποίοι αστερίες είναι reef safe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 16 Ιανουαρίου 2015 #341 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Σχεδον ολοι, αλλα κανουν ζημιες και καποιοι ειναι παρα πολθ ευαισθητη που καθηστατε "τζογος" η μεταφορα τους στο ενυδρειο μας καθως βεβαια και η συντηρισει τους... Δες καποιους στο νετ, βαλε μας τα λινκ να δουμε και να σου πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 16 Ιανουαρίου 2015 Author #342 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ Αγγελε Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 16 Ιανουαρίου 2015 #343 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου, αν θες να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο μου επιτρέπεις μια συμβουλή απο παθόντα; Προσπάθησε να αποφεύγεις ζωντανά που ειναι ρισκο η συντήρηση τους και ενδέχεται να σου φέρουν ζημιές. Πιο πολυ άγχος θα σου φερει παρα ικανοποίηση. Οι αστερίες να ξερεις οτι πανε παντού. Κυριολεκτικά. Εγω ειχα αστερία και τον βρήκα μια μερα πανω στα φλοτερ της αναπλήρωσης. Αν δεν ημουν εκει θα ειχα πλημυρίσει. Και ποσες άλλες φορές ηταν αγκαλιά με τον κυκλοφορητή. Ασε που αν ψοφήσει και δεν τον πάρεις χαμπάρι θα στο "τινάξει" το ενυδρείο. Γνώμη μου πάντα ολα αυτα, έτσι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 16 Ιανουαρίου 2015 Author #344 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Teoxan έχεις δίκιο δεν είχα διαβάσει αρκετά απλά μου αρέσουν πάρα πολύ δεν θα πάρω για την ώρα...σε ευχαριστώ πολύ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 17 Ιανουαρίου 2015 #345 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Καλητερα βαλε γαριδες, διαφορετικα ειδοι, που να ελενχουν παρασητα-απταισιες-αλγες παρα ενα ζωντανο που μπορει να κανει ζημιες, μεσα σε αυτα βαζω και τους ερημιτες, σπανε κοραλλια οπως περνανε,.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 17 Ιανουαρίου 2015 Author #346 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Έτσι θα πράξω Αγγελε...ψαχνωμαι για φωτησμο έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ρώτησα για led μου είπαν κάποια πράγματα μου έδειξαν ένα φωτιστικό με 400 ευρώ και είναι 70 W ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΊΠΑ ΓΙΑ W ΑΝΑ L μου είπαν ότι δεν παίζουν ρόλο τα w αφού είναι led φτιαγμένα για ενυδρειο....εσείς τι λέτε δώστε μου καμιά ιδέα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Ιανουαρίου 2015 #347 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Κατσε οπως εισαι και διαβασε.αλλο διαβασμα θελεις για εξοπλισμο και αλλο για τα ζωντανα.διαβαζεις καλα,καλα ομως ε; Και στην συνεχεια ρωτας για τυχον αποριες. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 17 Ιανουαρίου 2015 Author #348 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ για την συμβουλή klaz..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 17 Ιανουαρίου 2015 #349 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Έτσι θα πράξω Αγγελε...ψαχνωμαι για φωτησμο έχω μπερδευτεί πάρα πολύ ρώτησα για led μου είπαν κάποια πράγματα μου έδειξαν ένα φωτιστικό με 400 ευρώ και είναι 70 W ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΊΠΑ ΓΙΑ W ΑΝΑ L μου είπαν ότι δεν παίζουν ρόλο τα w αφού είναι led φτιαγμένα για ενυδρειο....εσείς τι λέτε δώστε μου καμιά ιδέα .... Ανάλογα βέβαια το φωτιστικό. Νομίζω όμως ότι ακόμα και στο led ο παραπάνω κανόνας w ανά l πρέπει πάνω κάτω να ισχύει. Επειδή και εγώ σε αναζήτηση για φωτισμό είμουν πριν λίγο καιρό μετά από ψάξιμο και συζητήσεις είδα ότι τα led ήταν πολύ ακριβά για το δικό μου βαλάντιο και έτσι πήγα σε 4*Τ5 μιας και τα χέρια μου δεν πιάνουν για μια DIY λύση. Γενικότερα μη βιαστείς. Ψάξτο καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 18 Ιανουαρίου 2015 Author #350 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Λουκα σε ευχαριστώ...πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος