Jump to content

Από Το Γλυκό Στο Αλμυρό(Θαλασσινό).

mixalhs+stella

Recommended Posts

Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά σε όλους ...εμένα ο άγιος Βασίλης μου έφερε το tunze 9004 και έχει μπει στο ενυδρείο μου....

Μάγκας ο Άγιος!! :xmas_smile: Καλοδούλευτο το εργαλείο!!!

Παιδιά έχουμε οδηγίες για το 9004 στα ελληνικά?εγώ απλά του συνδεσα τα σωληνάκια και το έβαλα να δουλεύει...χρειάζεται να το ρυθμίσω από τον αέρα?

Με το αερα ρυθμιζεις την ποσοτητα φυσαλιδων που θα παραγει, πρεπει να το "πασπατεψεις" για λιγες μερες μεχρι να βρεις το σημειο που βγαζει παχυ αφρο(dry skimming) και οχι νερο(wet skimming). Μολις βρεις το καταληλο σημειο το αφηνεις στην ησυχια του και το ψιλο ρυθμιζεις αραια και που και αυτο ειναι απαραιτητο....

Καλη χρονια σου ευχωμαι!!! Μεγεια και καλοδουλευτο το εργαλειο!!!

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Χρόνια Πολλά Αγγελε και καλή χρονιά σου εύχομαι με υγεία...υγεία...υγεία και όνειρα που γίνονται πραγματικότητα..

Αυτο κανει το σκιμμερ... Μαζευει την "βρωμια" και καθε φορα που γεμιζει ή πριν γεμισει το αδειαζεις...

Καθε 2-3 φορες καντου(του κυπελου) και ενα καθαρισμα καλο με αφθονο νερακι και την βουρτσα που ειχε μεσα(λογικα)...

Είχε αυτά που είπες κάνω...έχει βούρτσα..εκτός από το κύπελλο καθαρίζω κάτι στο υπόλοιπο σκιμερ?

Το υπολοιπο σκιμμερ καντου μια συντηρισει καθε 6-8 μηνες ή εαν δεις οτι πεφτη η αποδοση του...

Το βασικο ειναι να μην πιαση στην αντλια διαφορα και κοβει ή βουλωσει...

Παιδιά έχει κάποιος αυτήν την ΑΟ? Το καθαρό νερό από που τρέχει από το κόκκινο σολινακι που λέει flow?post-45072-0-80579300-1420622880_thumb.jpg

Οχι, απο εκει βγαινει το βρωμικο, το καθαρο ειναι απ το μπλε ;)

Μεγεια το εργαλειακη!

Λοιπόν παιδιά..Είναι πράσινο..μοιάζει με ψαλίδα πράσινη έχει μικρές δαγκάνες...κατοικη σε τρυπουλα στον βράχο με το πού με βλέπει εξαφανίζεται...τι ζωντανω είναι? Φωτογραφία δεν γίνεται να του βγάλω εκεί που είναι...ιδέες?

Λοιπόν παιδιά..Είναι πράσινο..μοιάζει με ψαλίδα πράσινη έχει μικρές δαγκάνες...κατοικη σε τρυπουλα στον βράχο με το πού με βλέπει εξαφανίζεται...τι ζωντανω είναι? Φωτογραφία δεν γίνεται να του βγάλω εκεί που είναι...ιδέες?

Εχεις ακούσει καποιο ήχο να βγαίνει απο το ενυδρείο; Σαν χτύπημα σε τζαμι;

Η καβουράκι ειναι ή γαρίδα mantis.

Αλλα αφου δεν ακους ήχους μαλλον καβουράκι ειναι.

Βρες ενα φακό με κόκκινο χρωμα ( βαλε μια ζελατίνα στο τζάμι του φακού ) και με σβηστά φωτα το βράδι ψάξε το. Αυτα ειναι νυκτόβια.

Ο.Κ θα το κάνω...Ευχαριστώ πολύ...σε περίπτωση που είναι η το ένα ή το άλλο έχω πρόβλημα? Πρέπει να βγουν?

Ειτε το ενα ειτε το άλλο να ειναι, καλυτερα να βγουν τωρα που ειναι αρχή για να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.

Δεν μπορω να διακρινω τι ειναι, εσυ που το ειδες σου μοιάζει για καβούρι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...