sailor247 28 Απριλίου 2015 #451 Share 28 Απριλίου 2015 Γιατί βάζουμε κοπηποδα μέσα στην χαετο? Τα τρωνε πολλα ψαρια απο αυτα που εχουμε στα ενυδρεια μας και μεσα στην χαετο αναπαραγονται σαν τρελα.Ειδικα αν εχεις σκοπο να βαλεις στο ενυδρειο μανδαρινο που τρωει μονο κοπιποδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 28 Απριλίου 2015 Author #452 Share 28 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Απριλίου 2015 #453 Share 28 Απριλίου 2015 (edited) Γιατί βάζουμε κοπηποδα μέσα στην χαετο? Αλλα και να μην βαλεις θα πανε μονα τους καποια στιγμη. Έγινε επεξεργασία 28 Απριλίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 29 Απριλίου 2015 Author #454 Share 29 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 2 Μαίου 2015 Author #455 Share 2 Μαίου 2015 Έχω βάλει την χαετο σε μια γεννηστρα μέσα κάτω ακριβώς από την ακτινηκη 10 ώρες φωτοπεριοδο και φωτίζεται και από τα μπλε λεντ από το μουν λαιτ(λεντοταινια) άλλες 5 ώρες...για ροι έχω βάλει μέσα στην γεννηστρα το σολινακι εξόδου από fluval206...θα τα καταφέρει η χαετο? Να κάνω κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2015 #456 Share 3 Μαίου 2015 εαν εχουν γινει σωστα λογικα θα παει καλα... τωρα μπορεις να κανεις υπομονη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 3 Μαίου 2015 Author #457 Share 3 Μαίου 2015 Ευχαριστώ Αγγελε...σε πόσο καιρό θα φανεί αν δεν τα έχω κάνει καλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 3 Μαίου 2015 #458 Share 3 Μαίου 2015 Αμα δεν αρχισει να λιωνει και βλεπεις να μεγαλωνει σαν ποσοτητα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 4 Μαίου 2015 Author #459 Share 4 Μαίου 2015 Έβαλα και κοπηποδα μέσα στην γεννηστρα με την χαετο...χρειάζεται να βάζω κάτι μέσα για τροφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 19 Μαίου 2015 Author #460 Share 19 Μαίου 2015 Αύριο βάφω το φωτιστικό diy που θα έχει 6 λάμπες 24w τ5...Έχω 3 λάμπες 10000kelvin 1 ακτινική και θέλω να αγοράσω και 2 μπλου πλας....Η να πάρω μια μπλου πλας και μίακοραλ? Περιμένω γνώμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 19 Μαίου 2015 #461 Share 19 Μαίου 2015 Έβαλα και κοπηποδα μέσα στην γεννηστρα με την χαετο...χρειάζεται να βάζω κάτι μέσα για τροφή? Για τα κωπήποδα δεν χρειάζεται τροφή. Αύριο βάφω το φωτιστικό diy που θα έχει 6 λάμπες 24w τ5...Έχω 3 λάμπες 10000kelvin 1 ακτινική και θέλω να αγοράσω και 2 μπλου πλας....Η να πάρω μια μπλου πλας και μίακοραλ? Περιμένω γνώμες... Εξαρτάται απο εσενα, πως σου αρέσει ο φωτισμός. Εφοσον εχεις 3 λάμπες στα 10000Κ θα "ασπρίσει" πολυ, οποτε με δυο blue plus θα δωσεις και μια μπλε απόχρωση. Η coral plus ειναι εξαιρετική, αλλα ειναι μεταξύ blue plus και aquablue special ( Η "άσπρη" λάμπα της ΑΤΙ). Οποια και να διαλέξεις πάντως καλυμενος θα είσαι, ειναι περισσότερο θεμα τι αρέσειι σε σενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 19 Μαίου 2015 Author #462 Share 19 Μαίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ...teoxan.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Μαίου 2015 #463 Share 19 Μαίου 2015 Εχει δικιο ο Θωδωρης εγω θα εβαζε 3 μπλε 2 ασπρες και μια κοκκινη,η 3 μπλε 3 coral plus η 3 μπλε 2 ασπρες και μια ακτινικη.Απο οτι καταλαβες εκτος το οτι μου αρεσει το μπλε ειναι και το βασικο χρωμα μαζι με το ασπρο που μπορεις να κρατησεις τα παντα σε reef ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 19 Μαίου 2015 Author #464 Share 19 Μαίου 2015 Σε ευχαριστώ nik...για την ώρα θα πάρω δύο μπλε και τον Σεπτέμβριο θα βγάλω την μια άσπρη και θα βάλω μία κοραλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Μαίου 2015 Author #465 Share 23 Μαίου 2015 Παιδιά προτάσεις για τροφή....για μαλακά κοραλλακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Μαίου 2015 #466 Share 23 Μαίου 2015 Καμια... Οτι χρειαζονται το περνουν απ την στηλη νερου σου, παραπανω τροφη θα "βρωμιση" το νερο σου και δεν χρειαζεται Παρε καλητερα μια τροφουλα παραπανω για τα ψαρακια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Μαίου 2015 Author #467 Share 23 Μαίου 2015 Τους δίνω αυτή...έχεις να προτείνεις κάτι άλλο? Μου έλειψες Αγγελε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Μαίου 2015 Author #468 Share 23 Μαίου 2015 Που θα διαβάσω πληροφορίες για όταν σου δώσουν ένα φραγκακι πως το κολας πως μεγαλώνει και γενικά τι κάνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Μαίου 2015 Author #469 Share 23 Μαίου 2015 Παιδιά το έβαλα στις αγγελίες θέλω να αγοράσω μαλακά κοραλλακια....όποιος έχει ας μου πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 26 Μαίου 2015 Author #470 Share 26 Μαίου 2015 Φραγκακια και ή ανάπτυξη τους..πώς μεγαλώνουν τα φραγκακια τι χρειάζονται σε σχέση με φως και τροφή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Μαίου 2015 #471 Share 26 Μαίου 2015 Ριξε μια ματια εδω. http://www.aquazone.gr/forums/topic/87126-10-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 26 Μαίου 2015 #472 Share 26 Μαίου 2015 Τα φραγκάκια ειναι ενα μικρο κομματι απο ενα μεγάλο σε μεγεθος κοράλλι. Σκεψου το ανάλογο με τα φυτα και τα λουλούδια. Αγοράζεις ενα μικρο λουλούδι και με το χρόνο μεγαλώνει. Οτι ανάγκες εχει ενα μεγάλο κοράλλι τις ιδιες εχει και ενα μικρο μερος του. Το καλο με τα φραγκάκια ειναι η τιμη τους βεβαια, και η απολαυση να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να ερθεις στο frag swap, δεν παιζει ρολο αν δεν εχεις καποιο κοράλλι να προσφέρεις. Θα γνωρισεις κοσμο με την ιδια αγάπη για το χομπι και στο τελος θα φυγεις και με φραγκάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 26 Μαίου 2015 #473 Share 26 Μαίου 2015 Τα φραγκάκια ειναι ενα μικρο κομματι απο ενα μεγάλο σε μεγεθος κοράλλι. Σκεψου το ανάλογο με τα φυτα και τα λουλούδια. Αγοράζεις ενα μικρο λουλούδι και με το χρόνο μεγαλώνει. Οτι ανάγκες εχει ενα μεγάλο κοράλλι τις ιδιες εχει και ενα μικρο μερος του. Το καλο με τα φραγκάκια ειναι η τιμη τους βεβαια, και η απολαυση να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να ερθεις στο frag swap, δεν παιζει ρολο αν δεν εχεις καποιο κοράλλι να προσφέρεις. Θα γνωρισεις κοσμο με την ιδια αγάπη για το χομπι και στο τελος θα φυγεις και με φραγκάκια! +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 27 Μαίου 2015 Author #474 Share 27 Μαίου 2015 Παιδιά ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ...Θέλω πολύ να έρθω όχι για κάποιο φραγκακι αλλά για να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που τόσο πολύ με έχετε βοηθήσει...σας ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 27 Μαίου 2015 #475 Share 27 Μαίου 2015 Τα φραγκάκια ειναι ενα μικρο κομματι απο ενα μεγάλο σε μεγεθος κοράλλι. Σκεψου το ανάλογο με τα φυτα και τα λουλούδια. Αγοράζεις ενα μικρο λουλούδι και με το χρόνο μεγαλώνει. Οτι ανάγκες εχει ενα μεγάλο κοράλλι τις ιδιες εχει και ενα μικρο μερος του. Το καλο με τα φραγκάκια ειναι η τιμη τους βεβαια, και η απολαυση να τα βλέπεις να μεγαλώνουν. Το καλύτερο που εχεις να κάνεις ειναι να ερθεις στο frag swap, δεν παιζει ρολο αν δεν εχεις καποιο κοράλλι να προσφέρεις. Θα γνωρισεις κοσμο με την ιδια αγάπη για το χομπι και στο τελος θα φυγεις και με φραγκάκια! +1001 Παρε καποια αλλη τροφη της new era, δεν υπαρχουν περιορισμοι, ακομα και κατεψυγμενη αρτεμια ή μυσις θα ειναι οτι πρεπει για μεζε καθε τοσο... Τρεχω με την δουλεια ρε φιλε και να "κλεισω τρυπες" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος