mixalhs+stella 21 Φεβρουαρίου 2015 Author #376 Share 21 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά το yellow tang κάνει για τα λίτρα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γαβριλος 22 Φεβρουαρίου 2015 #377 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλημερα Μιχαλη καλο ειναι να μην βαλεις tank σε αυτα τα λιτρα ειναι κριμα,μπορεις να βαλεις πιο μικρα ψαρακια εξισου ομορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #378 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Καλημέρα Γαβριλο Καλημέρα παιδιά...έχεις δίκιο Γαβριλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #379 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Να και οι πρωινές μετρήσεις...ph 8. Kh 7. No2 0. Nh3 Nh4-nh3 0. Ño3 0....ακόμα μετρώ με sera..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 22 Φεβρουαρίου 2015 #380 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Μιχαλη υπαρχουν λυσεις πολλες πολυ καλη ειναι και η τελευται που σου ειπε ο Βασιλης για μινι tang και δεν θα εχεις προβλημα ασε που κανουν και φοβερη δουλεια.Η ψαροσυνθεση που μπορεις να βαλεις ειναι μεγαλη αρκη να εχεις υπομονη.εγω εχω 180λ και εχω μεσα αυτο http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+43+2993&pcatid=2993 και εχω σκοπο να βαλω ακομα ενα yellow tang.Το ψαρακι παει πολυ καλα και ειναι υγιεστατο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #381 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφο Μάκη...Έχω υπομονή...τα μίνι tang ποια είναι?με τις αλγες κάνουν φοβερή δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 22 Φεβρουαρίου 2015 #382 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Πανέμορφο Μάκη...Έχω υπομονή...τα μίνι tang ποια είναι?με τις αλγες κάνουν φοβερή δουλειά? Ολα τα tang ειναι αλγοφαγα οσον αφορα για μινι tangs δεν ξερω και πολλα ας μιλησουν οι ποιο εμπειροι. http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+43+345&pcatid=345 πανεμορφο φοβερος αλγοφαγος αλλα λιγο τσουχτερος για μενα ακομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #383 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 είναι τέλειο..σε ευχαριστώ πολύ Μάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Φεβρουαρίου 2015 #384 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά το yellow tang κάνει για τα λίτρα μου? Είδες? Παρασύρεσαι!! Εντάξει λογικό είναι γιατί είναι πανέμορφα ψάρια αλλά νομίζω ότι θα ζοριστούν πολύ σε αυτά τα λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 22 Φεβρουαρίου 2015 Author #385 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Λουκα νόμιζα ότι κάνει για τα λίτρα μου...γιαυτό χάρηκα.....δεν κάνει έ..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Φεβρουαρίου 2015 #386 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Αν δεν κανω λαθος το ενυδρειο σου ειναι 180 λιτρα κανονικα δεν σε παιρνει αλλα εφοσον το παρεις μικρο και οταν μεγαλωσει το δινει , τοτε ναι να βαλεις ενα μικρουλι να το χαρεις και για περισσοτερο καιρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Φεβρουαρίου 2015 #387 Share 22 Φεβρουαρίου 2015 Να σου πω. Νομίζω ότι ακόμα και στο δικό μου που είναι 300λ είναι πολύ οριακά. Μάλλον δε θα ξαναέβαζα αν και το Hepatus μου έχει κολλήσει στον εγκέφαλο! Τέλος πάντον δεν ξέρω αλλά τα λυπάμαι γιατί είναι πανέμορφα και υπερκινητικά ψάρια. Τώρα αν το σκέφτεσαι να το κάνεις όπως λέει ο Παύλος οκ δοκίμασε αλλά νομίζω ότι δε θα μπορείς να το αποχωριστείς εύκολα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Φεβρουαρίου 2015 #388 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Και δεν θα μπορει να το αποχαιρετηστει μετα αλλα και θα ειναι σχετικα δυσκολο να το βγαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Φεβρουαρίου 2015 #389 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Καλα δεν ειναι ολα, εμενα πχ το blue δεν δινει δεκαρα για το νορι ή τις αλγες τσαμπα το φυκι.... Για εμενα μην βαλεις τανγκ, αντε βγαλτο μετα και αντε στεναχωρια γιατι μεγαλωσε και πρεπει να φυγει.... Παιξε με μικροψαρα καλητερα, πιο σταθερο συστημα και δεν ταλαιπωρηται κανενας Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2015 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 23 Φεβρουαρίου 2015 #390 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Για εμένα προσωπικα όταν ένα ψάρι ζει στον Ωκεανό και μπαίνει σε ένα ενυδρείο 200-500-800 λίτρα είναι καταδικασμένο απο την άποψη ότι είναι σε ένα κλειστό μέρος συνέχεια... Αν θες βάλε φίλε μου απλά προτίμησε κάποιο το οποιο να μην γίνεται 50 πόντους...βάλε ένα μικρούλι και σιγά σιγά όσο μεγαλώνει μπορεί να μεγαλώσεις και εσύ σε διαστάσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #391 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά δεν θα βάλω tang έχετε δίκιο...δεν θέλω να βασανίζεται+ ότι δεν μπορώ και τούς αποχωρησμους......σας ευχαριστώ όλους...δώστε μου αν θέλετε ιδέες για το τι ψαράκια μπορώ να βάλω...βασηλη μακάρι να πάρω ποιο μεγάλο....αλλά το βλέπω πολύ χλωμό...Αγγελε δεν υπάρχουν ψαράκια που να τρώνε την καφέ τριχοειδή άλγη? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 23 Φεβρουαρίου 2015 #392 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Οπως και να 'χει εγώ στο εύχομαι.. Ποτέ κανείς μας δεν θα είναι ευχαριστημένος όσα λίτρα και να έχει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 23 Φεβρουαρίου 2015 Author #393 Share 23 Φεβρουαρίου 2015 Έχεις δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Φεβρουαρίου 2015 #394 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Την τριχοειδη δυσκολα, ειναι αλγη που δεν την προτιμουν, εαν εχει ξεσπασμα καλο ειναι να ελατωσεις το ταισμα(φορες-ποσοτητα) να βαλεις αντιφωσφορο να τρεχει και καλες αλλαγες νερου(προγραμματισμενες και σε ποσοστο 10-15%)... Απο ψαρακια τα μαγκνιφικα που προτηνε και ο Βασιλης ειναι πολυ ομορφα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Φεβρουαρίου 2015 #395 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 απο την άλλη πάλι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά που υπάρχει στα 200-400- 800 λίτρα για κάτι που ζεί στον ωκεανό. σταγώνα είναι τα 200 λίτρα, σταγώνα και ο 1 τόνος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 24 Φεβρουαρίου 2015 #396 Share 24 Φεβρουαρίου 2015 Δικιο εχεις Πανο, αλλα τουλαχιστον οσο μπορουμε σε τετοιου ειδους ψαρια να δινουμε λιγο χωρο για κολυμπι Συμφωνω απολυτα μαζι σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #397 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα 3 ψαράκια...2 μαγκνιφικα και ένα six line wrasse....το wrasse είναι το medium...από την ώρα που το έβαλα μέσα όσο και αν το ψάχνω δεν το βλέπω...και ανακάλυψα και μια νέα άλγη...είναι 4-5 φουσκαλιτσες πράσινες μικρές...τι κάνω? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 25 Φεβρουαρίου 2015 #398 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Καλορίζικα τα ψαράκια!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 25 Φεβρουαρίου 2015 Author #399 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Ευχαριστώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Φεβρουαρίου 2015 #400 Share 25 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα 3 ψαράκια...2 μαγκνιφικα και ένα six line wrasse....το wrasse είναι το medium...από την ώρα που το έβαλα μέσα όσο και αν το ψάχνω δεν το βλέπω...και ανακάλυψα και μια νέα άλγη...είναι 4-5 φουσκαλιτσες πράσινες μικρές...τι κάνω?Η αλγη ειναι bubble προσπαθησε να απομακρηνεις τις φουσκες χωρις να σπασουν π.χ ρουφοντας τες ας πουμε με ενα σωληνακι εκτος αν δεν μπορεις βαλε ενα mithrax crabΕπισειςβτο six line θα το δεις σε 2 ,3 μερες,εχει κρυφτει στην αμμο,με το καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος