Jump to content

Από Το Γλυκό Στο Αλμυρό(Θαλασσινό).

mixalhs+stella

Recommended Posts

Ωραιο το στησιμο, με χαλαει λιγο το αριστερο κομματι, αλλα αμα σου αρεσει εσενα :)

Τι θα έκανες στην θέση μου που θα το έβαζες?

μιας και ρωτας μια θεση ειναι δεξια αφου το προβαρεις πρωτα,επισεις δεν ειναι απαραιτητο να το βαλεις ετσι οπως ειναι η επισεις δεν το βαζεις και καθολου.

Και η δική μου γνώμη είναι καθόλου. Και έτσι περισσότερος χώρος για κοράλια τα οποία θα πάρουν ύψος και θα γεμίσουν το χώρο.

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους....παιδιά ο άγιος Βασίλης θα μου φέρει skimmer μου είπε με 120 ευρώ...ποιο να του γράψω στο γράμμα να μου φέρει?

Φιλε μου θα σου πρότεινα καλυτερα ενα εσωτερικό. Για τα λίτρα σου υπάρχουν πολλές καλες επιλογές, σε κρεμαστά δεν νομιζω οτι υπάρχει κατι

αξιόλογο για τα χρήματα που λες.

Κοιτα τα κραμαστα για λιγα λιτρα δεν τα ξερω, τα εσωτερικα για λιτρα λιρα τα ξερω...

Ενα tunze 9001 πχ ειναι μια πολυ καλη λυση και πιανει πολυ λιγο χωρο, φενεται και ομορφο και με τα ρεστα περνεις παγωτο η ζεστη σοκολατα ;)

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Κοιτα τα κραμαστα για λιγα λιτρα δεν τα ξερω, τα εσωτερικα για λιτρα λιρα τα ξερω...

Ενα tunze 9001 πχ ειναι μια πολυ καλη λυση και πιανει πολυ λιγο χωρο, φενεται και ομορφο και με τα ρεστα περνεις παγωτο η ζεστη σοκολατα ;)

+10000 tunze 9001 :thumbsu:

Αστα αυτα, πηγαινε για κατι δοκιμασμενο απο πολλους...

Ολα τα καταστηματα το φερνουν, ξεκινα την βολτα στα καταστηματα και θα το βρεις, πρεπει να παιζει κοντα στα 120-130€ αν οχι και πιο κατω ;)

Ψαχνεις για Tunze 9001 doc skimmer.... Αμα το δεις απο κοντα θα παθεις πλακα...

Υγ: δεν λεω οτι τα wave πχ δεν κανουν δουλεια, αλλα δεν συγκρινονται αυτα τα δυο σε θεμα αποδοσης και αξιοποστιας...

Έγινε επεξεργασία - Akridas66

Τιποτα αγορι :)

Πως παει το ενυδρειο δεν μας ειπες ομως, βαλε και καμια φωτο να παρουμε ματι βρε :)

Σταθερό μου φαίνεται....εκτός από έναν βράχο που άρχισε να πρασινοκοκκινιζει βουλιτσες βουλιτσες τίποτα καμιά αλλαγή Αγγελε..βλέπω πάλι να γεμίζει καφέ άλγη ο αραγωνιτης και δεν καταλαβαίνω το λόγο....Βέβαια δεν έχω καθόλου καλό σκιμερ...

Παιδικες αρεωστειες ειναι καποια πραγματα, ερχωνται και φευγουν, ενα σκιμμερ βοηθαει απιστευτα πολυ...

Παρτο με το καλο και θα τα φτιαξουμε ολα...

Περιμενω φωτος :)

Παιδικες αρεωστειες ειναι καποια πραγματα, ερχωνται και φευγουν, ενα σκιμμερ βοηθαει απιστευτα πολυ...

Παρτο με το καλο και θα τα φτιαξουμε ολα...

Περιμενω φωτος :)

Ετσι ειναι...

Το σκιμμερ θα βοηθήσει πολύ στο ενυδρείο σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...