Jump to content

Έτοιμη Λίμνη

JDP

Recommended Posts

Βρήκα κάποιον που κατασκευάζει έτοιμες Λίμνες. Θα ήθελα να μάθω αν έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο και τι εντυπώσεις έχεις.

Ένα τέτοιο link βρήκα ΕΔΩ καθώς και ΕΔΩ

Πολύ ωραίες φαίνονται.

Αν έχουν και καλές τιμές.

πολύ ενδιαφέρον.... να ξέρες σε τι σκέψεις με βάζεις... :thaman:

τιμές γνωρίζεις?

Έγινε επεξεργασία - tony

έχω βρει στο Practiker με 100-110 € και δύο θέσεις φύτευσης

Βρήκα κάποιον που κατασκευάζει έτοιμες Λίμνες. Θα ήθελα να μάθω αν έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο και τι εντυπώσεις έχεις.

Ένα τέτοιο link βρήκα ΕΔΩ καθώς και ΕΔΩ

Ένα τέτοιο μέγεθος σαν την μεγάλη περίπου είναι και η δική μου λίμνη. Εγώ συγκεκριμένα έχω δημιουργήσει μια μικρή λίμνη λίγο μεγαλύτερη των 1000λίτρων με την προοπτική τα 25000λίτρα σε ένα χρόνο από τώρα. Ο χώρος έχει βρεθεί αλλά είναι δυστυχώς και το οικονομικό στη μέση.

Έχω τότε κάποια πείρα να σας πω, ότι είναι εξαιρετικά καλό και το σχήμα και απ' ότι φαίνεται και το βάθος (τουλάχιστον 50εκ. στο πιο βαθή σημείο). Φοβάμαι να πώ όμως ότι είναι δυστυχώς απαγορευτικά μικρή για ΚΟΙ. Μια ικανοποιητική λίμνη για ΚΟΙ πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 4000 λίτρων και περισσότερο. Τα ΚΟΙ μεγαλώνουν πολύ. Αυτές που βλέπετε εδώ μπορείτε κάλλιστα να την χρησιμοποιήσετε για χρυσόψαρα και διάφορα υδρόφυτα.

Τιμές αναμένονται....... μάλλον εντός της ημέρας.

Ένα τέτοιο μέγεθος σαν την μεγάλη περίπου είναι και η δική μου λίμνη. Εγώ συγκεκριμένα έχω δημιουργήσει μια μικρή λίμνη λίγο μεγαλύτερη των 1000λίτρων με την προοπτική τα 25000λίτρα σε ένα χρόνο από τώρα. Ο χώρος έχει βρεθεί αλλά είναι δυστυχώς και το οικονομικό στη μέση.

Έχω τότε κάποια πείρα να σας πω, ότι είναι εξαιρετικά καλό και το σχήμα και απ' ότι φαίνεται και το βάθος (τουλάχιστον 50εκ. στο πιο βαθή σημείο). Φοβάμαι να πώ όμως ότι είναι δυστυχώς απαγορευτικά μικρή για ΚΟΙ. Μια ικανοποιητική λίμνη για ΚΟΙ πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 4000 λίτρων και περισσότερο. Τα ΚΟΙ μεγαλώνουν πολύ. Αυτές που βλέπετε εδώ μπορείτε κάλλιστα να την χρησιμοποιήσετε για χρυσόψαρα και διάφορα υδρόφυτα.

Θέλω να συμπληρώσω βλέποντας όλες τις φώτο με τις λιμνούλες. Μερικές μικρές λίμνες παραπλανούν διότι π.χ. το νούφαρο ως φυτό με τη γλάστρα του θέλει πέραν των 50εκ. για να αναπτυχθεί σωστά και να ανθοφορίσει.

Βρέθηκαν επίσης και ΕΔΩ για πιο κοντά στην Αθήνα αλλά και για αυτές δεν έχω ακόμα τιμή.

Λοιπόν ενδυκτικές τιμές για κάποιες από αυτές(από το πρώτο link):

COMO 403€

GARDA 420€

Iseo 282€

Λοιπόν ενδυκτικές τιμές για κάποιες από αυτές(από το δεύτερο link):

GARDENA 543€

• 2 weeks later...

Η δική μου λιμνούλα είναι της gardena και την είχα παρει περιπου 60 euro αν θυμαμαι καλά .

Την έχω 2 χρονια και είμαι πολύ ικανοποιημενη.

Αρχικά προοριζοτανε για τον κήπο οπου θα έμπαινε στο εδαφος αλλα τελικα την εβαλα στο μπαλκόνι και αντεξε πολύ καλά αν σκεφτείς οτι δεν υπαρχει χωμα για να συγκρατεί τα τοιχωματα της.

τι εχεις μεσα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...