KostasXatz 15 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω τον εν λόγω κοντρολερ.Βγηκε κατα λάθος απο την πρίζα (βγήκαν τα καλώδια απο πίσω της τροφοδοσίας ρεύματος) και απο εκείνη την ώρα δείχνει λανθασμένη θερμοκρασία με τάση προς τα πάνω..σιγά σιγά ανεβαίνει. ..το δοκίμασα και σε νερό ψυγείου και πάλι το ίδιο . Το συμβατικό θερμόμετρο δείχνει 12 βαθμούς ενω ο κοντρολερ 17,18 και ανεβαίνει. .γνωρίζει κάποιος. ? Ευχαριστώ. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως έτυχε και την άκουσε ο αισθητήρας? Έχεις κάποιον κοντά σου να σου δώσει να τον δοκιμάσεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 και εμενα το μυαλο μου στον αισθητηρα παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 δυστυχώς τώρα,αυτή τη στιγμή μάλλον όχι. ..είμαι από Θεσσαλονίκη. ..έχει κανείς κανένα δεύτερο. ?μόνο αισθητήρα υπάρχει στο ebay. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι υπαρχει σκέτος αισθητήρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω πείρα αυτο http://www.ebay.com/itm/261434596883?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 κάνει μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 έχεις παρατηρήσει σε σχέση και με κάποιο άλλο θερμόμετρο αν είναι ακριβείας. .;κατά τα άλλα καλό φαίνεται και με καλή τιμή. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 15 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Απολυτης ακριβειας δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενα. Παντα χρηςιμοποιουμε ¨υδραργυρικο¨ θερμομετρο για να καλιμπραρουμε και ο controller μας δινει τη δυνατοτητα να παιξουμε με την τιμη που δειχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Απολυτης ακριβειας δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι κανενα. Παντα χρηςιμοποιουμε ¨υδραργυρικο¨ θερμομετρο για να καλιμπραρουμε και ο controller μας δινει τη δυνατοτητα να παιξουμε με την τιμη που δειχνει σωστος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 έχεις παρατηρήσει σε σχέση και με κάποιο άλλο θερμόμετρο αν είναι ακριβείας. .;κατά τα άλλα καλό φαίνεται και με καλή τιμή. .. Όπως τα λένε τα παιδιά παραπάνω. Καλό είναι να γίνεται έλεγχος μια στο τόσο με ένα υδραργυρικό θερμόμετρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος