Jump to content

Υβριδια

GIANNIS007

Recommended Posts

Επειδη τα θυληκα aulonacara ειναι παρόμοια σε εξαίρεση με τα αρσενικά, ναι ειναι πιθανό να υβριδισουν αν δεν υπαρχει η σωστη θυληκια στο ενυδρειο.

Με ποια αλλα ψαρια ρωτας?

Αν καταλαβαινω καλα ,σου απαντησα σε αλλο θεμα.Με αλλες αλλονοκαρες δεν υβριδιζουν.

Απλα γιατι σου αρεσει ενα ενυδρειο,με αρκετα λιτρα,να εχεις μονο 2 ομορφα χρωματα και τα υπολοιπα σχεδον ομοια ψαρια,ενω θα μπορουσες να κανεις μια αλλη συνθεση με ποικιλια χρωματων?

Απλα γιατι σου αρεσει ενα ενυδρειο,με αρκετα λιτρα,να εχεις μονο 2 ομορφα χρωματα και τα υπολοιπα σχεδον ομοια ψαρια,ενω θα μπορουσες να κανεις μια αλλη συνθεση με ποικιλια χρωματων?

Να πάω στα mbuna δηλαδη λες;

http://www.cichlid-forum.com/profiles/index.phpΨαξε με την ησυχια σου

Στις μουνες σιγουρα εχεις πιο πολλες επιλογες ,αλλα και μεσσαι χαπς μπρεις να βαλεις σε αυτα τα λιτρα,Μελετησε το καλα ψαξε και εδω ειμαστε να σου πουμε ιδεες.

Στις μουνες σιγουρα εχεις πιο πολλες επιλογες ,αλλα και μεσσαι χαπς μπρεις να βαλεις σε αυτα τα λιτρα,Μελετησε το καλα ψαξε και εδω ειμαστε να σου πουμε ιδεες.

....σ' αυτές που αναφέρεις παραπάνω....μακάρι να είχαμε πολλές επιλογές αλλα δύσκολο το κόβω, η σύζυγος θα ειναι μεγάλο εμπόδιο! Χαχαχαχαχαχα!!! Είσαι κόλαση μερικές φορές!
  • Like 1

....σ' αυτές που αναφέρεις παραπάνω....μακάρι να είχαμε πολλές επιλογές αλλα δύσκολο το κόβω, η σύζυγος θα ειναι μεγάλο εμπόδιο! Χαχαχαχαχαχα!!! Είσαι κόλαση μερικές φορές!

Καλές ειναι κ οι μουνες αλλα οχι σαν τις αλονακαρες.

Μπούνες φίλε μου, μπούνες!....το σχόλιό μου σε άλλο αναφερόταν χαχαχαχα!

Εχω λιωσει!!!!!χαχαχαχα!!!!

Εχω λιωσει!!!!!χαχαχαχα!!!!

Ε μα πια! Αυτός ο kixlidatos ενα "π" ξέχασε να βάλει και μας έχει φουντώσει δυο μέρες τωρα!

Ποση σημασια μπορει να εχει ενα "π"!!!

Γιαυτο να τα γραφετε αγγλικα! Mbunaaaa!!! Απο τα ωραια ορθογραφικα λαθη!ελπιζω να μην προσβαλονται οι κυριες του φορουμ!

:icon_dance::icon_dance::icon_dance:

Η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...