GIANNIS007 15 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα σε όλους μπορει να μου κάποιος με σιγουριά αν υβριδυζουν τα aulonacara jacobafreibergi;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #2 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδη τα θυληκα aulonacara ειναι παρόμοια σε εξαίρεση με τα αρσενικά, ναι ειναι πιθανό να υβριδισουν αν δεν υπαρχει η σωστη θυληκια στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Με ποια αλλα ψαρια ρωτας? Αν καταλαβαινω καλα ,σου απαντησα σε αλλο θεμα.Με αλλες αλλονοκαρες δεν υβριδιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ρωτάω γιατι θέλω να βάλω μεσα κ ενα ζευγάρι απο αυτά Aulonacara mamela Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αφοβα βαλε,αλλα σε χαρεμια.Θυμισεμου λιτρα και μηκος ενυδρειου Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Αφοβα βαλε,αλλα σε χαρεμια.Θυμισεμου λιτρα και μηκος ενυδρειου 1.30•0.35•0.70 τι λες;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι σε περνει ανετα,για δυο χαρεμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #9 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία τα mamela ε;ειναι κ F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα γιατι σου αρεσει ενα ενυδρειο,με αρκετα λιτρα,να εχεις μονο 2 ομορφα χρωματα και τα υπολοιπα σχεδον ομοια ψαρια,ενω θα μπορουσες να κανεις μια αλλη συνθεση με ποικιλια χρωματων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #11 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα γιατι σου αρεσει ενα ενυδρειο,με αρκετα λιτρα,να εχεις μονο 2 ομορφα χρωματα και τα υπολοιπα σχεδον ομοια ψαρια,ενω θα μπορουσες να κανεις μια αλλη συνθεση με ποικιλια χρωματων? Να πάω στα mbuna δηλαδη λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 16 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.cichlid-forum.com/profiles/index.phpΨαξε με την ησυχια σου Στις μουνες σιγουρα εχεις πιο πολλες επιλογες ,αλλα και μεσσαι χαπς μπρεις να βαλεις σε αυτα τα λιτρα,Μελετησε το καλα ψαξε και εδω ειμαστε να σου πουμε ιδεες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.cichlid-forum.com/profiles/index.phpΨαξε με την ησυχια σου Στις μουνες σιγουρα εχεις πιο πολλες επιλογες ,αλλα και μεσσαι χαπς μπρεις να βαλεις σε αυτα τα λιτρα,Μελετησε το καλα ψαξε και εδω ειμαστε να σου πουμε ιδεες. ....σ' αυτές που αναφέρεις παραπάνω....μακάρι να είχαμε πολλές επιλογές αλλα δύσκολο το κόβω, η σύζυγος θα ειναι μεγάλο εμπόδιο! Χαχαχαχαχαχα!!! Είσαι κόλαση μερικές φορές! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS007 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #14 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 ....σ' αυτές που αναφέρεις παραπάνω....μακάρι να είχαμε πολλές επιλογές αλλα δύσκολο το κόβω, η σύζυγος θα ειναι μεγάλο εμπόδιο! Χαχαχαχαχαχα!!! Είσαι κόλαση μερικές φορές! Καλές ειναι κ οι μουνες αλλα οχι σαν τις αλονακαρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Σεπτεμβρίου 2014 #15 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Μπούνες φίλε μου, μπούνες!....το σχόλιό μου σε άλλο αναφερόταν χαχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μπούνες φίλε μου, μπούνες!....το σχόλιό μου σε άλλο αναφερόταν χαχαχαχα!Εχω λιωσει!!!!!χαχαχαχα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω λιωσει!!!!!χαχαχαχα!!!!Ε μα πια! Αυτός ο kixlidatos ενα "π" ξέχασε να βάλει και μας έχει φουντώσει δυο μέρες τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Σεπτεμβρίου 2014 #18 Share 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ποση σημασια μπορει να εχει ενα "π"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 19 Σεπτεμβρίου 2014 #19 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Γιαυτο να τα γραφετε αγγλικα! Mbunaaaa!!! Απο τα ωραια ορθογραφικα λαθη!ελπιζω να μην προσβαλονται οι κυριες του φορουμ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 19 Σεπτεμβρίου 2014 #20 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.cichlid-forum.com/profiles/index.phpΨαξε με την ησυχια σου Στις μουνες σιγουρα εχεις πιο πολλες επιλογες ,αλλα και μεσσαι χαπς μπρεις να βαλεις σε αυτα τα λιτρα,Μελετησε το καλα ψαξε και εδω ειμαστε να σου πουμε ιδεες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2014 #21 Share 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα το ειδα ,καλαπαιδακια. Διεστραμενα μυαλα ειστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Σεπτεμβρίου 2014 #22 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Η λανθανουσα γλωσσα λεει την αληθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος