Zorba_The_Freak 26 Μαρτίου 2007 #1 Share 26 Μαρτίου 2007 Μέσα στην εβδομάδα περιμένω να έρθει η Α/Ο που έχω παραγγείλει. Θα χρειαστώ λοιπόν ένα δοχείο για να αποθηκεύω το ΒΡΩΜΙΚΟ νερό ώστε να το χρησιμοποιώ για πότισμα κλπ. Σκέφτομαι να βάλω ένα 100-150 λίτρα. Μήπως ξέρετε που θα βρώ κάτι οικονομικό??? Ευχαριστώ ΥΓ: θα πάρω και ένα 40-50 λιτρα για το καθαρό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 26 Μαρτίου 2007 #2 Share 26 Μαρτίου 2007 (edited) Μέσα στην εβδομάδα περιμένω να έρθει η Α/Ο που έχω παραγγείλει. Θα χρειαστώ λοιπόν ένα δοχείο για να αποθηκεύω το ΒΡΩΜΙΚΟ νερό ώστε να το χρησιμοποιώ για πότισμα κλπ. Σκέφτομαι να βάλω ένα 100-150 λίτρα. Μήπως ξέρετε που θα βρώ κάτι οικονομικό??? Ευχαριστώ ΥΓ: θα πάρω και ένα 40-50 λιτρα για το καθαρό... χρωματοπωλειο της γειτονιας , 100λιτρα καταλληλο για τροφιμα περιπου 35€ Έγινε επεξεργασία 26 Μαρτίου 2007 - printioa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Μαρτίου 2007 Author #3 Share 26 Μαρτίου 2007 Ακριβά, το alexpak έχει τα 60 λιτρα 14-15 € οπότε συμφέρει να αγοράσω δύο. Άλλη πρόταση?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 26 Μαρτίου 2007 #4 Share 26 Μαρτίου 2007 Πειραιώς και Χαμοστέρνας. Τιμή μπορούν να σου πουν αυτοί που έχουν αγοράσει από εκεί. Αλλά από ότι ξέρω είναι από τους φθηνότερους και σου βάζει και την βάνα όπως και όπου θέλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Μαρτίου 2007 Author #5 Share 26 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ Γιάννη.. Έχεις κανένα όνομα για να το ψάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 26 Μαρτίου 2007 #6 Share 26 Μαρτίου 2007 Επικοινώνησε με istellas και NAVY. Αυτοί σίγουρα έχουν πάρει από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 26 Μαρτίου 2007 Author #7 Share 26 Μαρτίου 2007 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος