xristos74 14 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κατά τη διάρκεια στρωσίματος στο θαλασσινό μου ενυδρείο μου πέσανε λίγοι θρυμματισμένοι κόκκοι ενεργού άνθρακα πάνω στον αραγωνίτη...ακόμα δε έχω ουτε βράχο μέσα είμαι στο στάδιο που στρώνει το αλάτι...όταν πάω να καθαρίσω μου μπαίνουν κάτω από τον αραγωνίτη....τι κάνω τώρα το ξυλώνω ή δεν έχει κίνδύνο για το μέλλον....χίλια ευχαριστώ προκαταβολικά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #2 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 δυστυχώς δεν έχω σκούπα βυθού αλλά και να είχα μερικά κομμάτια ανθρακα είναι μικρότερα από τον αραγωνίτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Δεν εγινε κατι... Αμα ξεθαφτουν ποτε τα βγαζει με καμια τσιμπιδα η με το χερι... Αμα ειναι seachem mateix carbon φαση αστο οπως ειναι... Ολα καλα.... Έγινε επεξεργασία 14 Σεπτεμβρίου 2014 - Akridas66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ υπάρχει κίνδυνος για το μέλλον...αυτά δεν θα καθαρίσουν ποτέ τέλεια...δηλαδή θα το περνάν τα ψαράκια στο ντούκου ή μαμ και τέζα???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Τιποτα δεν θα γινει, ουτε τα αρια τα φανε ουτε τιποτα, σαν να μην εγινε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ Τιποτα δεν θα γινει, ουτε τα αρια τα φανε ουτε τιποτα, σαν να μην εγινε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να κανεις συφοναρισμα και με εναν απλο σωλήνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) μπορεις να κανεις συφοναρισμα και με εναν απλο σωλήνα το έκανα φιλέ μου και τα κομμάτια του άνθρακα τα τράβηξε το λάστιχο μαζί με αραγωνίτη και μετα σε λεκάνη ήταν σαν να ξεχώριζε φακές η συχωρεμένη η γιαγία μου πολύ πλάκα...αλλά η δουλεία έγινε σας ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία 15 Σεπτεμβρίου 2014 - xristos74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος