scalare 14 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 ποια στιγμή της ημέρας ρίχνετε το λίπασμα σας μέσα στο ενυδρείο; πριν ανάψουν τα φώτα ή μετα; Αναφέρομαι σε υγρό λίπασμα γενικής χρήσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντα μισή ώρα αφότου άνοιγε το φως Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris123 14 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό είναι να ρίχνεις τα λιπάσματα λίγο μετά το αναμα του φωτός, όπου τα φυτά έχουν ξεκινήσει να "ξυπνάνε" και καταναλώνουν τα στοιχεία που τους προσφέρουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ακριβώς για αυτόν τον λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 14 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εξαρταται ποια μεθοδο λιπανσης ακολουθεις. Αν ακολουθεις estimate index , δεν εχει τόσο μεγαλη σημασια η ωρα αφου παντα στο νερο εχουμε περισια θρεπτικών. Καλο ειναι γενικά πριν να ανάψουν τα φωτα. Τα φυτα δεν τραβάνε θρεπτικά μονο με τα φωτα ανοιχτα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ λίγο μετά το αναμα ρίχνω αλλα ρωτάω τους πιο έμπειρους μήπως υπάρχει λόγος για νωρίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Λιγο μετα το αναμα τα ριχνω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 14 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω αφου εχουν αναψει τα φωτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγω το ιδιο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelos M 15 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω λιγο πριν , αλλα τι πραγματικά ισχυει ποτε ειναι προτιμοτερο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος