Μαγδαληνή 13 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σας, ήθελα την βοήθειά σας μήπως και μπορέσω να σώσω τον τελευταίο επιζών, ο οποίος είναι μια γαρίδα red cherry ,η οποία επέζησε απο τα δοντια του μονομάχου μου. Είχα την φαεινή ιδέα να βάλω μερικές να του κανουν παρέα, αλλά ο μονομάχος είχε άλλα σχέδια.... Σκέφτηκα να την ρίξω στο 80lt που εχω ,μαζι με 4 zebra danio, 2 χήρες, και 2 τιγρακια, τι λέτε? να το επιχειρήσω?, το ενυδρειο ειναι φυτεμενο και εχει κρυψωνες.Τώρα θα μου πείτε και το αλλο είχε αλλα γιναν μεζες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα! Τα τιγρακια τα φοβαμαι αλλα επειδη ο μονομαχος εφαγε τις αλλες,δεν θα αφησει αυτην οποτε βαλτην στο αλλο ενυδρειο που ειναι και μεγαλυτερο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω την μετακομίζω άμμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Και με τα τιγρακια την ίδια τύχη θα έχει Έγινε επεξεργασία 13 Σεπτεμβρίου 2014 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 13 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τιγρακια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη είμαι από κινητό και γράφω με τ9 Το διόρθωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 13 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα Ετσι κι αλλιως μία - ίσον καμία, με την έννοια πως οι γαρίδες θέλουν ομάδα... Καλύτερα να την χαρίσεις σε κάποιον που ήδη εχει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 13 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς λυπάμαι που στο λέω αλλά και με νέον να τη βάλεις κίνδυνος υπάρχει!!Τουλάχιστον ΝΑ χει κρυφώνες!!!κάπου Να χώνεται μέχρι να βρεις μις λύση!!!ΆλλΑ είναι πολλοί οι ...θηρευτες!!Και τα ντανιο και οι χήρες. μπορούν να την πειράξουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #9 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να εχει γαρίδες,τι να πω θα την αφησω εκει...και οτι βγει...ηταν δικο μου το λάθος που νομιζα οτι μπορουν μονομαχος και γαριδες να συμβιωσουν, είχα διαβασει οτι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του μονομαχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 14 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να εχει γαρίδες,τι να πω θα την αφησω εκει...και οτι βγει...ηταν δικο μου το λάθος που νομιζα οτι μπορουν μονομαχος και γαριδες να συμβιωσουν, είχα διαβασει οτι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του μονομαχου. Καλημέρα Ισχύει αυτό που έγραψες. Είναι όντως θέμα μονομάχου. Ο πρώτος μονομάχος μου δεν πείραζε ποτέ τις γαριδουλες Οι υπόλοιποι όμως πείραζαν τα "πάντα"!! ΥΓ : Λάθη κάναμε & κάνουμε όλοι μας... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #11 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 ναι πράγματι, ειχα βαλει και σαλιγκαρια μεσα, δεν τα πείραζε καθόλου..στην αρχη εδειξε περιεργεια και μετα τα αγνοούσε, σκέφτηκα λοιπόν οτι δεν είναι επιθετικός...αλλά είναι ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 27 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 27 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να εχει γαρίδες,τι να πω θα την αφησω εκει...και οτι βγει...ηταν δικο μου το λάθος που νομιζα οτι μπορουν μονομαχος και γαριδες να συμβιωσουν, είχα διαβασει οτι εξαρταται απο τον χαρακτηρα του μονομαχου. ...και ο δικος μου μονομαχος με μια amano δεν τα παει καλα την τρομοκρατει και ειναι συνεχως κρυμμενη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 28 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αλλα εγω τον εχω με δυο αμανο και δεν του καιγετε καρφι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 28 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρος. Ο δικος μου ειναι παλιοχαρακτηρας :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #15 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 Μαλλον ειναι θεμα χαρακτηρος. Ο δικος μου ειναι παλιοχαρακτηρας :-) και μενα, αλλά τον λατρεύω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #16 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξερω αλλα εγω τον εχω με δυο αμανο και δεν του καιγετε καρφι τυχερες οι αμανο...., αλλά εχε τον νου σου ...ποτέ δεν ξέρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #17 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 ...και ο δικος μου μονομαχος με μια amano δεν τα παει καλα την τρομοκρατει και ειναι συνεχως κρυμμενη γιατι δεν την βγαζεις απο κει? κριμα είναι , αν εχεις ενα μικρο ενυδρειακι στήστο, βαλε και αλλες γαριδουλες και εισαι ετοιμη..ειναι αξιαγαπητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 28 Σεπτεμβρίου 2014 Author #18 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 εγω πάντως το έστησα το γαριδοενυδρειο μου..έριξα και τον επιζών μέσα, ..απο Δευτέρα περιμένω και την υπολοιπη παρέα του, αλλες 9 red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 28 Σεπτεμβρίου 2014 #19 Share 28 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) γιατι δεν την βγαζεις απο κει? κριμα είναι , αν εχεις ενα μικρο ενυδρειακι στήστο, βαλε και αλλες γαριδουλες και εισαι ετοιμη..ειναι αξιαγαπητες...Δεν εχω αλλο ενυδρειοΔεν εχω αλλο χωρο Δεν εχω αλλο χρονο ...και δεν ξερω πως θα την ξετρυπωσω απο την σπηλια της... :-( Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2014 - cinelli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαγδαληνή 29 Σεπτεμβρίου 2014 Author #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω αλλο ενυδρειο Δεν εχω αλλο χωρο Δεν εχω αλλο χρονο ...και δεν ξερω πως θα την ξετρυπωσω απο την σπηλια της... :- καπου να την χαρίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος