giorgosKOKKINIS 12 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά για να ξέρω 14-9-2014 δηλαδή την Κυριακή που μας έρχεται θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση??? Το αναφέρω σαν θέμα γιατί δεν έχω δει να το συζητάμε για τον Σεπτέμβρη! Εκτός και αν κάνω λάθος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 12 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως είμαι μέσα αν μαζευτούμε έστω και δύο τρία άτομα! Για να δούμε λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε λοιπόν καρντασια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως είμαι μέσα αν μαζευτούμε έστω και δύο τρία άτομα! Για να δούμε λοιπόν Τίποτα φίλε μου δεν τους βλέπω ψημένους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_mac 13 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 καλα ρε καρντασια τωρα το λετε? σημερα παω χωριο και επιστρεφω απο βδομαδα. κριμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnjohn2003 13 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ είναι οι πληροφορίες https://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=9lMUVJGeCuHc8gf90ID4DQ&gws_rd=ssl Τι να κάνω και εγώ? άργησα να το δω είμαι και καινούριος σχετικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος