Jump to content

Χρήση Βότκας Και Αντιφώσφορου

Mr.Puff

Recommended Posts

Λουκα θα πετα μετα λεφτα σε τηρα για καλιμπραρισμα και θα πρεπει να το καλιμπραρεις καθε φορα πριν μετρησεις...

Για εμενα παρε ενα τεστ και μετρα το νερο κατευθειαν απ το ενυδρειο, το να παρεις δειγμα και να το πας να στο μετρησουν κατα την γνωμη μου ειναι λαθος, αυτο γιατιεσα στο δοχειο το νερο θα ανακατευθει και το ph μπορει να εχει ανοδικη τιμη...

Δεν λεω οτι το ph σου ειναι χαμηλο καιβστα ορια που λες πιο πανω γιατι οπως ειπαν και οι προηγουμενοι εαν ηταν οντως χαμηλαντα ζωντανα θα ηταν σε ασχημη κατασταση...

• Απαντήσεις 57
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Λουκα θα πετα μετα λεφτα σε τηρα για καλιμπραρισμα και θα πρεπει να το καλιμπραρεις καθε φορα πριν μετρησεις...

Για εμενα παρε ενα τεστ και μετρα το νερο κατευθειαν απ το ενυδρειο, το να παρεις δειγμα και να το πας να στο μετρησουν κατα την γνωμη μου ειναι λαθος, αυτο γιατιεσα στο δοχειο το νερο θα ανακατευθει και το ph μπορει να εχει ανοδικη τιμη...

Δεν λεω οτι το ph σου ειναι χαμηλο καιβστα ορια που λες πιο πανω γιατι οπως ειπαν και οι προηγουμενοι εαν ηταν οντως χαμηλαντα ζωντανα θα ηταν σε ασχημη κατασταση...

Τελικά Άγγελε το νερό το μέτρησα στο σπίτι όχι στη συνάντηση. Ο Νίκος μου έφερε το τεστ και το πήρα σπίτι. Έτσι μπόρεσα να κάνω πολλές μετρήσεις για να σιγουρέψω τα αποτελέσματα.

Αυτό για τα ηλεκτρονικά πεχάμετρα δεν το ήξερα. Καλιμπράρισμα κάθε φορά πριν μετρήσεις. Εγώ νόμιζα μια φορά το μήνα.

Κανονικα θελουν πριν καθε μετρησει, εαν μετρας καθε μερα καθε 3-4 μερες...

Αα νομιζα οτι πηγες δειγμα στην συναντησει...

Ανάλογος το ph meter ειναι και το καλιμπραρισμα. Λουκά, δοκίμασε κατι σαν τελευταιο μέτρο και θα δουμε ακριβώς τι υσχυει, το πιστευω αυτο. Βάλε μια αεραντλια να δουλευει, να πέρνει απο χαμηλά το νερο με μια γωνία και να το ανεβάζει πανω, αυτη τη κινηση θελω και μετα απο 24 ωρες μετρα το ph. Για ρίξε μια δοκιμή. ;)

Ανάλογος το ph meter ειναι και το καλιμπραρισμα. Λουκά, δοκίμασε κατι σαν τελευταιο μέτρο και θα δουμε ακριβώς τι υσχυει, το πιστευω αυτο. Βάλε μια αεραντλια να δουλευει, να πέρνει απο χαμηλά το νερο με μια γωνία και να το ανεβάζει πανω, αυτη τη κινηση θελω και μετα απο 24 ωρες μετρα το ph. Για ρίξε μια δοκιμή. ;)

Μάριε σκέτο το σωλινάκι χωρίς αερόπετρα έτσι?

Μάριε σκέτο το σωλινάκι χωρίς αερόπετρα έτσι?

Οχι, βάλε μια αεροπετρα να διευκόλυνη τη κινηση του νερου και την οξυγόνωση. Η μικρο φυσαλίδα της αεροπετρας ειναι κατι που το θελουμε.

Περιμενω τα αποτέλεσματα :)

Έγινε επεξεργασία - Discos

Νίκο αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αφού μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά στο ενυδρείο να ψαχτώ αργότερα με ένα ηλεκτρονικό πεχάμετρο και να μην πετάξω άλλα λεφτά σε υγρά τεστ ph και να έχω πάλι αμφιβολία.

Αν θες εχω ενα στο δινω να κανεις τις μετρήσεις και μετα μου το επιστρέφεις.

Αν θες εχω ενα στο δινω να κανεις τις μετρήσεις και μετα μου το επιστρέφεις.

Σε ευχαριστώ πολύ Λυκούργο. Θα το κανονίσουμε, έτσι ώστε να έχω μια ιδέα με μετρήσεις και να συγκρίνω με τα υγρα τεστ.

Θα με βοηθήσει να αποφασίσω αν θα πάρω τελικά δικό μου ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...