Jump to content

Ψάρι Για Γυάλα

Recommended Posts

Καλό θα είναι να της μεταφέρεις όσα σου είπαμε ή να της δείξεις, ακόμα καλύτερα, όσα γράψαμε, ώστε να καταλάβει γιατί δεν κάνει η γυάλα για κανένα ζωντανό. Τώρα αν αποφασίσει να πάρει γυάλα... κρίμα για το ζωντανό που θα ταλαιπωρήσει. :(

Αφου δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαξη γνωμη η αγαπητη μαμα, καλυτερα να τα αποθαρυνετε απο την αγορα γυαλας και να τα ωθησετε σε καποιο αλλο μικρο κατοικιδιο πχ καναρινι που ειναι ευκολο και με ωραια χρωματα και καλαηδαει κι ολας. :)

....και αργοτερα οταν τα μικρα μεγαλωσουν λιγο παιρνουν ενυδρειο μονα τους! :)

Έγινε επεξεργασία - georgerocks

• 1 month later...

Θέλουν τα ανιψάκια μου να πάρουν ένα ψάρι σε γυάλα. Ποιο είναι το καλύτερο ψάρι για αυτή την περίπτωση? Χρυσόψαρο?

Επίσης κάθε πότε χρειάζεται καθάρισμα. Γιατί είναι φαντάζομαι διαφορετικά από το ενυδρείο.

1 βακτηριο

ενα Βραδύπορα

1-2 microworm

1 πλαναρια.

αν θες ζωντανο αυτες ειναι οι επιλογες.

εναλακτικα βαλε robofiish

Δεν ξερω (το λεω με μεγαλη επιφυλαξη) αν μπορεις να βαλεις σε γυαλα (5λιτρα τουλαχιστον) καποιο ειδος βατραχου.Ετσι ξεκηνησα και εγω.Αυτος δεν εχει θεμα γιατι ουσιαστικα δεν αναπνεει απο το νερο,βγαινει στην επιφανεια να παρει ανασα και το νερο το χρειαζεται για το δερμα του και να κολυμπαει αφου του αρεσει πολυ.Βεβαια σε γυαλα και χωρις φιλτρο θα αγανακτησεις να καθαριζεις με αλλαγες το νερο μολις μεγαλωσει λιγο και στην πορεια θα χρειαστεις ενα μικρο ενυδρειο με φιλτρο.

Πριν παρεις ζωντανο σκεψου το καλα και μαθε για τις αναγκες του ειδους που θα αναλαβεις να φιλοξενησεις.

πρεπει ομως να κουνιετε ο βατραχος.και ενας ανθρωπος σε ενα δωματιο 2Χ2 μπορει να ανεπνει αν εχει αερισμο.

Δυστυχώς η μητέρα τους ούτε να ακούσει για ενυδρείο και είπαν να πάρουν γυάλα. Το ξέρω ότι είναι κακή ιδέα αλλά.....

το ζωντανο τι φταιει;

πρεπει ομως να κουνιετε ο βατραχος.και ενας ανθρωπος σε ενα δωματιο 2Χ2 μπορει να ανεπνει αν εχει αερισμο.

Λεω οτι στην πορεια θα χρειατσει ενα μικρο ενυδρειο με φιλτρο.Και αν ολα πανε καλα και δεν του βγουν τα ματια και συνεχισει να μεγαλωνει το ζωντανο παλι θα χρειαστει μεγαλυτερο ενυδρειο.

Οσο για τους ανθρωπους ειμαστε και εμεις φτιαγμενοι για να περπαταμε αλλα το μεγαλυτερο μερος της ημερας το περναμε μεσα σε ενα δωματιο 2χ2 μπροστα σε ενα pc και γραφουμε.

Μερικες φορε νομιζω γινομαστε λιγο υπερβολικοι και αντι να βοηθησουμε ανθρωπους που ξεκινανε το χομπι τους τρομαζουμε και τα παρατανε.

Εγω παντα γραφω με καλη προθεση αλλα μου φαινεται θα γινω λακωνικος απο εδω και στο εξης.

1 βακτηριο

ενα Βραδύπορα

1-2 microworm

1 πλαναρια.

αν θες ζωντανο αυτες ειναι οι επιλογες.

εναλακτικα βαλε robofiish

Πετράν καλά το ξεκίνησες με το καινούριο nik, μη το χαλάς!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...