saxlina 16 Οκτωβρίου 2014 #26 Share 16 Οκτωβρίου 2014 (edited) Πως παει το φυτο; βρηκα πως λεγεται το φυτο που οχι μονο εμεινε ανεγκηχτο αλλα πεταξε και αλλη ριζα μεσα στις κιχλιδες! κρυπτοκορινα brown και green τωρα τα εχω στην γεννηστρα αλλα ειναι σκυλια!θα βαλω και φωτο! κιχλιδατοι ορματεε!!!! Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Οκτωβρίου 2014 Author #27 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Το μπουκάλι που γράφω παραπάνω, την επόμενη μέρα το έβγαλα. Το φυτο ζει και βασιλεύει, δε του δίνουν καθόλου σημασία. Με το καλό οταν μεγαλώσει, θα το μεταφέρω πίσω στην πλάτη γιατι τωρα το έχω λίγο μπροστα για να το ελέγχω. Βάλτε το άφοβα, ειναι πολυ όμορφο φυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 16 Οκτωβρίου 2014 #28 Share 16 Οκτωβρίου 2014 βαλε και καμια φωτο!!! μισες δουλειες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Οκτωβρίου 2014 Author #29 Share 16 Οκτωβρίου 2014 βαλε και καμια φωτο!!! μισες δουλειες!!!Θα περιμένετε κύριε, είμαι μακριά απο το σπίτι αυτές τις μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 16 Οκτωβρίου 2014 #30 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Θα περιμένετε κύριε, είμαι μακριά απο το σπίτι αυτές τις μέρες.Δικαιολογημενος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 16 Οκτωβρίου 2014 #31 Share 16 Οκτωβρίου 2014 (edited) Ποσο το ειχες παρει;ειπε θα φερει κι αλλα νομιζω! Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Οκτωβρίου 2014 Author #32 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Ποσο το ειχες παρει;ειπε θα φερει κι αλλα νομιζω!Αν θυμάμαι καλά στα 9,90€ χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Απο άλλο κατάστημα είχα πάρει και Crinum Thaianum αλλα δε μπορω να πω οτι έμεινα το ίδιο ευχαριστημένος. Ειχαν λίγα φύλλα και άρχισαν να ξεραίνονται απο πάνω προς τα κάτω μετά απο μια εβδομάδα στο ενυδρειο. Κανονικά και με προσοχή είχα φυτέψει τους βολβούς αλλα δε ξέρω τι έπαθαν. Θα δω όμως πως θα πανε, μπορεί να συνέλθουν και να πάρουν τα πάνω τους. Με έπιασε μια τρέλα τωρα να πρασινίσω λίγο παραπάνω το νταμάρι με καμία βαλισνέρια, καμία ανούμπια. Θα φάω κράξιμο το ξέρω αλλα μου αρεσει ρε παιδί μου το πράσινο και θα ακούω τα "καντήλια" βερεσέ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 16 Οκτωβρίου 2014 #33 Share 16 Οκτωβρίου 2014 cryptocoryne wendtii brown and green σκυλια λεμε!!! https://www.google.gr/search?q=cryptocoryne+wendtii&biw=1152&bih=772&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=7CRAVJrFJ8LfaofBgKgP&ved=0CAYQ_AUoAQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 16 Οκτωβρίου 2014 Author #34 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Εσύ όπως το πας θα με κάνεις να γυρίσω στο φυτεμένο πάλι Αυτα με τι ψάρια τα έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 16 Οκτωβρίου 2014 #35 Share 16 Οκτωβρίου 2014 (edited) τα ειχα εδω και τωρα εδω στη ν γεννηστρα με 20 μικρα, και τις πετρες σου!!! Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Οκτωβρίου 2014 Author #36 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Ωραίες οι ξυλόπετρες εκεί μέσα ρε φίλε!!!! Τέτοιες μεγάλες ανούμπιες ψάχνω, coffefolia ή barteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 17 Οκτωβρίου 2014 #37 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Φιλε η μια ειναι barteri και η αλλη gigantea!ναι οι πετρες ειναι πολυ ωραιες αλλα βαριες για να βαλω πολλες στο μεγαλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 17 Οκτωβρίου 2014 #38 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Τι βαριες ρε φιλε...?Ενταξει ετσι οπως το χεις τωρα δεν κολαει αλλα μην φοβασαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Οκτωβρίου 2014 #39 Share 18 Οκτωβρίου 2014 Cryptocoryne Wendtii 'brown' Cryptocoryne Wendtii ''green'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Οκτωβρίου 2014 #40 Share 18 Οκτωβρίου 2014 Cryptocoryne Wendtii 'brown' Cryptocoryne Wendtii ''green'' μια χαρα λοιπον αν εξαιρεσεις το οτι ειναι αποτην Σρι Λανκα... Τι βαριες ρε φιλε...?Ενταξει ετσι οπως το χεις τωρα δεν κολαει αλλα μην φοβασαι. Βαριες για την πλατη!!! σκεψου οτι ηθελα να κανω ολη την κατασκευη με τετοια ρε φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος