Jump to content

Ερώτηση Για Hygrophila Difformis

scalare

Recommended Posts

παιδιά αυτό το φυτό για να το κλαδέψεις πρέπει να βγάλει ριζουλες στο κλαδί και το κόβεις από εκεί και κάτω και το φυτευεις; ή και χωρίς να έχει ρίζα το κλαδί μπορείς να το κόψεις και να το φυτέψεις; υ.γ.αυτο είναι το φυτό που το λέτε και ντοματια;

Το διάβασα απλά ρωτάω αν βγάζει ρίζες το κλαδί μετά που θα το φυτέψεις η πριν

Μετά βγάζει τις ρίζες αφού φυτευτεί.Όπου και να κόψεις δεν έχεις πρόβλημα με αυτό το φυτό.Το "κομμάτι" θα πιάσει και θα ριζώσει.

Σε εμένα όταν το είχα είχε αρχίσει μα απλώνετε και με δρομείς. Ίσως λόγο χαμηλού φωτισμού

Μετά βγάζει τις ρίζες αφού φυτευτεί.Όπου και να κόψεις δεν έχεις πρόβλημα με αυτό το φυτό.Το "κομμάτι" θα πιάσει και θα ριζώσει.

κι εκεί που το κόβεις συνεχίζει να μεγαλώνει έτσι δεν είναι;

Σε εμένα όταν το είχα είχε αρχίσει μα απλώνετε και με δρομείς. Ίσως λόγο χαμηλού φωτισμού

Δρομεις σε ντοματια??

κι εκεί που το κόβεις συνεχίζει να μεγαλώνει έτσι δεν είναι;

Ναι ναι κανονικα

Δρομεις σε ντοματια??

Κι όμως! Συγκεκριμένα ήταν ακριβώς σαν τον κορμό της, αλλά ξαπλωμένος και ανά κάποια σημεία σηκωνόταν κανονικό φυτό. Και σε όλο το διάστημα είχε και ριζουλες ανά κάποια απόσταση. Εγώ πιστεύω έφταιγε ο φωτισμός που δεν ήταν αρκετός, ήταν και τα φυτά που ήταν παντού και δεν άφηναν φως να περάσει. Έτσι σε κάθε κενό που άφηναν πεταγοταν και μια ντοματια.

Περιεργο

αν και σε εμενα οταν ειχα

ειχε βγαλει πανω σε ενα φυλλο της ενα μικρο

φυτακι με ριζουλες

Την κλάδεψα και έφτιαξα ακόμη μία συσταδα ξέρετε πόσο καιρό περνει περίπου για να βγάλει ρίζες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...