paul.asty 16 Νοεμβρίου 2014 #176 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Ωραία!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 16 Νοεμβρίου 2014 #177 Share 16 Νοεμβρίου 2014 Ελα τωρα που δεν θα την εβρισκες την ακρη...!Δεν βγηκες τυχαια πρωτος στα malawi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 16 Νοεμβρίου 2014 Author #178 Share 16 Νοεμβρίου 2014 μονα τους την βρηκαν την ακρη!!! οσο και να χτυπιομουν εγω,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 17 Νοεμβρίου 2014 #179 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Ωραία πράματα ρε φίλος!!!! Αντε με το καλό, με το καλό.......να χαρείτε και στα μικρότερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 17 Νοεμβρίου 2014 #180 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο φιλαράκι..! Πολύ χαίρομαι που αρχίζουν και στρώνουν τα πράγματα. Με το καλό να πάνε όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 17 Νοεμβρίου 2014 Author #181 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλε,αντε να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frangisk 17 Νοεμβρίου 2014 #182 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Άντε με το καλό, να πάνε όλα καλά από εδώ και μπρος. Να είσαι καλά να χαίρεσαι τα ψαράκια σου (και να μαθαίνουμε κι εμείς οι μελλοντικοί Αφρικανοί... χιχιχι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 17 Νοεμβρίου 2014 Author #183 Share 17 Νοεμβρίου 2014 Ευχαριστω φιλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #184 Share 18 Νοεμβρίου 2014 (edited) Χθες παρατηρησα οτι ξεκινησε πρασινη αλγη στα τζαμια,οι γνωστες μικρες βουλες.Το θεμα ειναι οτι αυτες δεν φευγουν ευκολα ουτε με μαγνητη ουτε με σφουγγαρι.Ενταξει την καφε την ηθελα και φαινεται ωραια αλλα αυτη ειναι πολυ ενοχλητικη.Μπορει να φυγει καπως αλλιως; Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2014 - saxlina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Νοεμβρίου 2014 #185 Share 18 Νοεμβρίου 2014 (edited) Ξύσιμο με τηλεκάρτα ή την πιστωτική της συζύγου. Μη βάλεις ξυράφι γιατι υπάρχει κίνδυνος να γρατσουνήσεις το τζάμι με καμιά "στραβοτιμονιά". Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #186 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Χαχαχα!ασε η συζυγος δεν εχει πιστωτικη!ξυραφι δεν βαζω εννοειτε φιλε!να μειωσω φωτισμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 18 Νοεμβρίου 2014 #187 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Λογικα μιλάς για green spot algae και ο έντονος φωτισμός ειναι αιτία της εμφάνισής της. Απο φωτισμό τι έχεις; Μπες στις άλγες και διάβασε λεπτομέρειες και τις αιτίες που την δημιουργούν. Κατα καιρούς βγάζω κι εγω αλλα πολυ λίγες κουκίδες και τις ηθών, δε θεωρω οτι έχω πρόβλημα όμως. Μπορείς να βάλεις μια φωτο να δούμε την έκταση του προβλήματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #188 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Θα προσπαθησω να βγαλω μια το βραδυ,οσο πιο καθαρη γινεται.Δυο λευκες osram εχω στα 39 watt, αναβουν 5μιση με 10μιση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2014 #189 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Scraper Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #190 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Green spot algae, διαβασα το αρθρο με τις αλγες. Εντω μεταξυ ειχα και στο προηγουμενο στησιμο,και ειχα αγορασει excell αλλα δεν το δοκιμασα γιατι ξεστησα,και προσφατα εδωσα ολο το μπουκαλι!πως το ξεχασα!κανει δουλεια αραγε; Εχω ρε παπ τετοιο εργαλειο αλλα το φοβαμαι λιγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2014 #191 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Μην φοβάσαι καθόλου. Αν είναι καινούριο το ξυραφάκι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φοβάσαι γιατί σου έχει δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #192 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Οχι ρε δεν το δοκιμασα ποτε! Θα το δοκιμασω με προσοχη και τα ξαναλεμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2014 #193 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα ! Για αυτόν τον λόγο είναι κατασκευασμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #194 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Ωραια! Με το PH λεω να προσθεσω μαγειρικη σοδα,αλλα δεν ξερω ποση,και αν θα κανει καλο ή θα χαλασει η σταθεροτητα ηπου εχει τωρα στο 7,8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 18 Νοεμβρίου 2014 #195 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Σταυρακι μου κατσε κ απολαυσε το ενυδρειο σου.Πανω που βρηκε την ησυχια του κ τις ισσοροπιες του.Γνωμη μου προς το παρον αστο λιγο να σταθεροποιηθουν τα πραγματα να ηρεμησουν κ τα τροφεους σου κ μην το "σκαλιζεις".Εγω στη θσεη σου θα το αφηνα για κανα μηνα τουλαχιστον να τρεχει ως εχει.Δεν θα προσθετα ουτα θα αφαιρουσα τιποτα.Ειναι κ λιγο ευαισθητα στις μεταβολες κ στρεσαροντε ευκολα τα τροφεους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 18 Νοεμβρίου 2014 #196 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Σταυρακι μου κατσε κ απολαυσε το ενυδρειο σου.Πανω που βρηκε την ησυχια του κ τις ισσοροπιες του.Γνωμη μου προς το παρον αστο λιγο να σταθεροποιηθουν τα πραγματα να ηρεμησουν κ τα τροφεους σου κ μην το "σκαλιζεις".Εγω στη θσεη σου θα το αφηνα για κανα μηνα τουλαχιστον να τρεχει ως εχει.Δεν θα προσθετα ουτα θα αφαιρουσα τιποτα.Ειναι κ λιγο ευαισθητα στις μεταβολες κ στρεσαροντε ευκολα τα τροφεους :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #197 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Οκ δικιο εχεις!αλλαξα νερο και καθαριση με το σκραπερ του παπ,εκανε δουλιτσα!ανεβασα και θερμοκρασια στους 26,γιατι την ειχα στους 24,5... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 18 Νοεμβρίου 2014 #198 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Οκ δικιο εχεις!αλλαξα νερο και καθαριση με το σκραπερ του παπ,εκανε δουλιτσα!ανεβασα και θερμοκρασια στους 26,γιατι την ειχα στους 24,5... χαχα της tetra είναι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 18 Νοεμβρίου 2014 Author #199 Share 18 Νοεμβρίου 2014 Της τετρα ηταν παλια!τωρα ειναι δικο σου!αρα σωστα κι εγω καθαρισα με το δικο μου!χα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxlina 22 Νοεμβρίου 2014 Author #200 Share 22 Νοεμβρίου 2014 μερικες νεες φωτο... δυστυχως η μανα εφαγε τα αυγα την τριτη μερα , αλλα δεν πτοουμαστε καθως βγηκε και δευτερο ζευγαρι.... οπως βλεπετε ηρθαν και τα χρωματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος