paul.asty 9 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Βλεποντας τα ενυδρεια που βγαζει καθε μηνα το reefkeepingσταθικα σε αυτο το ενυδρειοhttp://reefkeeping.com/joomla/index.php/current-issue/article/115-tank-of-the-monthκοιταξτε ποσο μεγαλη ποικιλια απο zoanthus εχειειναι φοβεροολοι θα θελαμε να εχουμε κατι αντιστοιχο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 9 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πωπω γιατί να μου αρέσουν τόσο πολύ τα ζοας..? Μπορώ να φτιάξω το ενυδρείο μου με αυτά και μερικά lps... Μερακλής ο ιδιοκτήτης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 9 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ομορφο και οργανομενο!! και οι ποικηλιες των ζοας απιστευτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 9 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο το ενυδρειο μου εχει μεινει αξέχαστο για αυτο το λογο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 9 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ειναι που λεμε μια εικονα χιλιες λεξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 9 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 9 Σεπτεμβρίου 2014 ...του ζοανθους γινετε πολυ ωραιο καλη συλλογη θα ελεγα!!ομορφο ολο το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος