Akridas66 14 Σεπτεμβρίου 2014 #126 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Στις 01:30 το βραδυ η τα μεσανυχτα σχολασες βρε;! Πλακα σε κανω Τον αλλον μηνα ολοι παρεακι θα παμε(εγω-εσυ και ο μητσος) και θα λειπουν οι αλλοι!!! Για φαντασου!!!! Χοχοχοχοχοχοχοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #127 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Στις 01:30 το βραδυ η τα μεσανυχτα σχολασες βρε;! Πλακα σε κανω Τον αλλον μηνα ολοι παρεακι θα παμε(εγω-εσυ και ο μητσος) και θα λειπουν οι αλλοι!!! Για φαντασου!!!! Χοχοχοχοχοχοχοοοοοο Πλάκα θα χει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 14 Σεπτεμβρίου 2014 #128 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Στις 01:30 το βραδυ η τα μεσανυχτα σχολασες βρε;! Πλακα σε κανω Τον αλλον μηνα ολοι παρεακι θα παμε(εγω-εσυ και ο μητσος) και θα λειπουν οι αλλοι!!! Για φαντασου!!!! Χοχοχοχοχοχοχοοοοοο Οσοι δεν ειμασταν σε αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 14 Σεπτεμβρίου 2014 #129 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ομορφα και ευχαριστα οπως καθε φορα αλλωστε!! Το καλυτερο απ ολα ??! Νεα ατομα στην παρεα μας :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Σεπτεμβρίου 2014 #130 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο παιδες! Και του χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Σεπτεμβρίου 2014 #131 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο παιδες! Και του χρονου Εσυ που ησουνα φιλο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Σεπτεμβρίου 2014 #132 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Eιχα μια δουλιτσα που δεν μπορουσα να ακυρωσω ρε τεο:-( Αυτο που με χαροποιησε και εμενα ιδιαιτερα,απ'οτι ειδα στις φωτο,ειναι αυτο που ειπε ο κωστας οτι ειχαμε και πολλα νεα παιδια το οποιο ειναι το λιγοτερο ευχαριστο Στην επομενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος