NikolasB 8 Σεπτεμβρίου 2014 Author #26 Share 8 Σεπτεμβρίου 2014 Νικόλα κάνε μία βόλτα από το jumbo να τους δεις. Μπορεί να σου κάνουν και να γλιτώσεις και την αναμονή....Δενι βιαζομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 8 Σεπτεμβρίου 2014 #27 Share 8 Σεπτεμβρίου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 #28 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Από την πίσω μεριά γράφει Power 12v.Γράφει κάπου αναλυτικά μήπως έχει έξοδο 12v; Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 11 Σεπτεμβρίου 2014 #29 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Ο συγκεκριμένος απο το ebay είναι για 24volt γιαυτό έχει εξωτερικούς ακροδέκτες.Δεν κανει για 220volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 12 Σεπτεμβρίου 2014 #30 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Από την πίσω μεριά γράφει Power 12v.Γράφει κάπου αναλυτικά μήπως έχει έξοδο 12v; Ο συγκεκριμένος απο το ebay είναι για 24volt γιαυτό έχει εξωτερικούς ακροδέκτες.Δεν κανει για 220volt. Τα χαρακτηριστικά που γράφει ο πωλητής διαβάζουμε, όχι ότι δείχνουν οι φωτογραφίες. Να και το λινκ με τις σωστές φωτογραφίες http://www.ebay.com/itm/181390240488?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Link to comment Share on other sites More sharing options...
katsalabis 12 Σεπτεμβρίου 2014 #31 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Το παραπανω link παραπέμπει σε άλλο πωλητή.Ο συγκεκριμένος χρόνο διακόπτης δεν παρέχει καμια ασφάλεια στα 220volt.Ενδέχεται να είναι εξάρτημα κάποιας ειδικής κατασκευής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #32 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Τα χαρακτηριστικά που γράφει ο πωλητής διαβάζουμε, όχι ότι δείχνουν οι φωτογραφίες. Να και το λινκ με τις σωστές φωτογραφίες http://www.ebay.com/itm/181390240488?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 αυτον τον πωλητη ειχα βρει Σταματη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 13 Σεπτεμβρίου 2014 #33 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα που εβαλα τα φωτα πηρα και εγω τον ψηφιακο του jumbo για να μην κανει θορυβο,ρε μαγκες τι πακετο ειναι αυτο? Τωρα καταλαβαινω πως νιωθει ο πατερας μου οταν θελει να του ρυθμισω κατι και του λεω οτι ειναι κουτος! Αισθανομαι τοσο χαζος....Χαχαχα,καλυτερα να ειχα παρει τον αναλογικο και ας εκανε και θορυβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 13 Σεπτεμβρίου 2014 #34 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρα που εβαλα τα φωτα πηρα και εγω τον ψηφιακο του jumbo για να μην κανει θορυβο,ρε μαγκες τι πακετο ειναι αυτο? Τωρα καταλαβαινω πως νιωθει ο πατερας μου οταν θελει να του ρυθμισω κατι και του λεω οτι ειναι κουτος! Αισθανομαι τοσο χαζος....Χαχαχα,καλυτερα να ειχα παρει τον αναλογικο και ας εκανε και θορυβο! Έλα ρε συ δεν είναι και τόσο δύσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliasjuve 13 Σεπτεμβρίου 2014 #35 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Καλύτερα μην παίρνετε φτηνιάρικους αναλογικούς γιατί κάνουν θόρυβο και κάποια στιγμή θα τα παίξουν. Είχα αρκετές φορές πρόβλημα και νόμιζα ότι είχε καεί η λάμπα αλλά έφταιγε ο χρονοδιακόπτης. Είχα φτηνιάρικους μέχρι που πήρα ένα Legrand και ησύχασα,ούτε θόρυβο ούτε τίποτα. Έχει 4πλάσια τιμή αλλά τα αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 14 Σεπτεμβρίου 2014 #36 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Κάπου θα το έχω σίγουρα. Θα κοιτάξω και θα σου πω. Παιδιά έχει κανείς το manual του ηλεκτρονικού χρονοδιακόπτη των Jumbo? Πήρα έναν αλλά η σύζυγος πέταξε το manual και δεν ξέρω πως να τον ρυθμίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 14 Σεπτεμβρίου 2014 #37 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω το χαρτακι της συσκευασιας αλλα ειναι πολυ μικρα τα γραμματα,αν μπορεσω να το σκαναρω αυριο θα σου το στειλω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 14 Σεπτεμβρίου 2014 #38 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Εχω το χαρτακι της συσκευασιας αλλα ειναι πολυ μικρα τα γραμματα,αν μπορεσω να το σκαναρω αυριο θα σου το στειλω. Κάντο ποστ γιατί το ψάχνουν πολλοί Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 14 Σεπτεμβρίου 2014 #39 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κανει θορυβο ο αναλογικος του jumbo...τουλαχιστον ο δικος αλλα γτ να διαφερει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 15 Σεπτεμβρίου 2014 #40 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια το σκαναρα και φαινονται τα γραμματα μια χαρα αν ζουμαρετε,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ανεβασω σε μεγαλη αναλυση εδω και αν ειναι μικρη δεν θα φαινεται τιποτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 15 Σεπτεμβρίου 2014 #41 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Χθες ψάχνοντας βρήκα πως δουλεύει, τουλάχιστον στο σημείο που με ενδιαφέρει.. Πατώντας το Clock, βλέπεις το ρολόι. Μετά πατάς το SET σταθερά για να ρυθμίσεις το ρολόι, με το LEFT-RIGHT πας πάνω κάτω, πατώντας το SET μία φορά προχωράς στο επόμενο πεδίο. Μόλις ρυθμίσεις το ρολόι, μπορείς να πατήσεις το RIGHT και να ανοίξει το μενού με τα άνοιξε-κλείσε, πατώντας το RIGHT προχωράς τα σημεία προγραμματισμού, π.χ. No1 ON, No1 OFF, No2 ON, No3 OFF. Πατώντας το set πάνω στο κάθε σημείο από τα παραπάνω ρυθμίζεις την ώρα, π.χ πότε ανοίγει, πότε κλείνει. Με το SET και μετά με το Manual κάνεις reset την εγγραφή. Όταν έχεις κάνει τον προγραμματισμό πατάς το MANUAL για να το βάλεις στο AUTO ON ή OFF ανάλογα τι θέλεις εκείνη την ώρα και μετά θα στρώσει μόνο του. Κάτι που παρατήρησα, είναι ότι όταν είναι ενεργό το κουμπάκι CND (αν θυμάμαι καλά έτσι γράφει, δίπλα στο MANUAL) δεν παίζει ο προγραμματισμός. Παιδια το σκαναρα και φαινονται τα γραμματα μια χαρα αν ζουμαρετε,το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να το ανεβασω σε μεγαλη αναλυση εδω και αν ειναι μικρη δεν θα φαινεται τιποτα.. Αν έχεις dropbox, μπορείς να το ανεβάσεις εκεί και να κάνεις δεξί κλικ > Copy link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 15 Σεπτεμβρίου 2014 #42 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Στην αρχή και εγώ πήγα να πάρω τον αναλογικό, τον είδα, έριξα μια ματιά στις οδηγίες και χωρίς δεύτερη σκέψη αγόρασα τον απλό. Για τα φώτα μια χαρά δουλειά κάνει. Πάντως οι legrand είναι πολύυυυυυ καλύτεροι. Έχω δύο αλλά τους έβαλα στα ανεμιστήρια (για φέτος, του χρόνο θα παίζει controller). Καμία σχέση με του jumbo.... εννοείται ότι τα λεφτά τους τα αξίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 15 Σεπτεμβρίου 2014 #43 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.dropbox.com/s/6zto7xxk7k6jjxo/IMG.jpg?dl=0 Επιβεβαιωστε αν μπορειτε να δειτε το λικν και αν ειναι ευδιακριτο το εγγραφο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 15 Σεπτεμβρίου 2014 Author #44 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 15 Σεπτεμβρίου 2014 #45 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.dropbox.com/s/6zto7xxk7k6jjxo/IMG.jpg?dl=0 Επιβεβαιωστε αν μπορειτε να δειτε το λικν και αν ειναι ευδιακριτο το εγγραφο. Ωραίος, ευχαριστούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Σεπτεμβρίου 2014 #46 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.dropbox.com/s/6zto7xxk7k6jjxo/IMG.jpg?dl=0 Επιβεβαιωστε αν μπορειτε να δειτε το λικν και αν ειναι ευδιακριτο το εγγραφο. Ωραίος !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Σεπτεμβρίου 2014 #47 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά ότι πληρώνεις παίρνεις , που λέει και η παροιμία....πάντως εγώ έχω αναλογικούς. Μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Σεπτεμβρίου 2014 #48 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα ειναι του jumbo.. εχω τρεις κοντα στα 5 χρονια και ειναι μια χαρα! θορυβο δεν ακουσα ποτε..και κοιμαμαι διπλα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 15 Σεπτεμβρίου 2014 #49 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά ότι πληρώνεις παίρνεις , που λέει και η παροιμία....πάντως εγώ έχω αναλογικούς. Μια χαρά την κάνουν την δουλειά τους. Βαριέμαι να τους ξανά ρυθμίζω όταν κόβεται το ρεύμα. Με τους ηλεκτρονικούς του τζάμπο είμαι μια χαρά . Έξι έχω εδώ και κάνα 2 χρόνια και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Στο μήνα χάνουν κάνα λεπτό αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 15 Σεπτεμβρίου 2014 #50 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αν υπαρχουν αρκετες διακοπες ειναι ενα θεμα στους αναλογικους... Ευτυχως εμεις εδω ,δεν εχουμε σχεδον ποτε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος