paul.asty 7 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σε 130 λιτρα , στο οποιο υπαρχουν 2 occelatus 1 fridmani ποιο θα ηταν κατα την γνωμη σας το καταλληλοτερο wrasse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 occelatus τι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Occelaris θα ήθελε να γράψει Νίκο.... Ataenia θα σου έλεγα Παύλο, που είναι πανέμορφο, και χάρη στο μικρό του μέγεθος χώνεται παντού και τα τρώει όλα.... Αμα το βρεις πουθενά πες μου κι εμένα που το ψάχνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Occelaris θα ήθελε να γράψει Νίκο.... Ataenia θα σου έλεγα Παύλο, που είναι πανέμορφο, και χάρη στο μικρό του μέγεθος χώνεται παντού και τα τρώει όλα.... Αμα το βρεις πουθενά πες μου κι εμένα που το ψάχνω... ααα six line πρεπει να ειχε το aquario Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Δεν μίλησα για το pseudocheilinus hexatenia ... Αλλά για το pseudocheilinops ataenia..... Ή τον μεγάλο μου έρωτα, που και αυτό το ψάχνω, το paracheilinus octotaenia Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2014 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σορρυ ήθελα να γράψω amphiprion ocellatus Το sixline πολύ ωραίο , είχα , αλλά επιθετικό απέναντι στο fridmani Το ψαράκι που λες θα το ψάξω είναι επιθετικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 βαλε ενα crysous wrasse που κανει και δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιααα Πάντα μου άρεσε αυτό το ψαράκι αλλά πίστευα ότι το ενυδρείο μου θα ήταν μικρό Θα ψάξω αν βρω ένα σχετικά μικρό θα το παρω Και άλλο μ'αρέσει αλλά δεν νομίζω να το βρω πουθενά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 To ataenia Παύλο είναι "νάνος" και καθόλου επιθετικό..... Το paracheilinus octotaenia παλι, που είναι από Ερυθρα (το τονίζω για να μην μπερδευτεί με το pseudocheilinus octotaenia που είναι από Χαβάη και είναι διάολος σαν το six line) είναι πολύ φιλησυχο ψαράκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Σεπτεμβρίου 2014 Author #10 Share 8 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστω πολυ χρησιμες πληροφοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Σεπτεμβρίου 2014 Author #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικα ο νεος κατοικος του ενυδρειου ειναι ενα πανεμορφο chrysus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 11 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Να σου ζήσει! Αλλα δεν ειναι μικρο το ενυδρειο για το συγκεκριμενο ψάρι; Ας ελπίσουμε να κανω λαθος και ολα να πανε καλα Έγινε επεξεργασία 11 Σεπτεμβρίου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγεια παυλακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #14 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω δινει χρωμα στο ενυδρειο κοιτα τωρα ειναι περιπου 6-8 εκατοστα τωρα δεν θα εχει προβλημα αλλα λογικα οταν και αμα φτασει τελικο μεγεθος ισως ειναι λιγο μικρο αλλα θα το βλεπω αυτο....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Σεπτεμβρίου 2014 Author #15 Share 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ερωτηση ποσο συχνα μπαινει στον αραγωνιτη? Διοτι εμενα βγαινει το πρωι πριν ανοιξουν τα φωτα και ξαναβγαινει το βραδυ ξανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 13 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ερωτηση ποσο συχνα μπαινει στον αραγωνιτη? Διοτι εμενα βγαινει το πρωι πριν ανοιξουν τα φωτα και ξαναβγαινει το βραδυ ξανα Το πρώτο διάστημα θα τον βλεπεις λίγες ωρες αλλα οσο περνάνε οι μερες και προσαρμόζετε στην φωτοπεριοδο του ενυδρείο σου θα βγαίνει εξω αρκετά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 13 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρώτο διάστημα θα τον βλεπεις λίγες ωρες αλλα οσο περνάνε οι μερες και προσαρμόζετε στην φωτοπεριοδο του ενυδρείο σου θα βγαίνει εξω αρκετά... +1000 και να το χαιρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Σεπτεμβρίου 2014 Author #18 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία Γιατί πραγματικά μου αρέσει πάρα πολύ Ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Σεπτεμβρίου 2014 Author #19 Share 16 Σεπτεμβρίου 2014 Πλέον το ψαράκι έχει προσαρμοστεί απόλυτα και είναι συνέχεια έξω με αποτέλεσμα να δίνει χρώμα και κίνηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 17 Σεπτεμβρίου 2014 #20 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 εεε βαλε μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Σεπτεμβρίου 2014 Author #21 Share 17 Σεπτεμβρίου 2014 Τωρααα βαζεις δυσκολα αλλα θα το προσπαθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος