Jump to content

Τροφή Για Μονομαχο

Mr Ψαρις

Recommended Posts

Αυτά δίνω στους δικούς μου :

Α. Κατεψυγμένη daphnia, της ocean nutrition
B. Bloodworms, της sera
Γ. Sera vipagran
Δ. Formula One Flakes της Ocean Nutrition
E. Betta Basic Food, της Tropical

ΣΤ. Micro Pellets της Hikari

• Like 1

Εγώ του δίνω και artemia της sera, κατεψυγμένες λαρβες κουνουπιών, nutridiet της seachem, krill της jbl. Μην ξεχνάμε και αρακα βρασμενο και αποφλοιωμενο μια φορά την εβδομάδα ^_^

Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Έγινε επεξεργασία - kalliroi

οτιδήποτε ζωικη τροφη του εμποριου!!!Σκουληκι, tubifex, bloodworms, crub, artemia!!θα φαει και νιφάδες!!Αλλα κατά κανόνα είναι σαρκοφάγο!!!

• Like 1

το δευτερο που ειπες το εχω οκ τωρα το αλλο μπορουν να μου το στυλουν?

Ακουαμεντορ στην Θεσσαλονικη τηλ. 2310528800 στην Μοναστηριου.

Η ανατομία του στόματος , ειναι τέτοια ώστε να τρώνε απο την επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα τσιμπήσουν απο τον βυθό. Καλό ειναι όμως να μην στηρίζουμε την διατροφή του 100% σε ταμπλέτες βυθού.

• Like 1

Συμφωνώ με τον dpap κι επαυξάνω. Ας μην τα ζορίζουμε. Ο δικός μου μονομάχος, αν πέσει κάποια τροφή από την επιφάνεια προς τον βυθό, θα την κυνηγήσει στην κάθοδό της, αλλά αν δεν καταφέρει να την πιάσει προτού πέσει θα την αφήσει.

Συμφωνώ με τον dpap κι επαυξάνω. Ας μην τα ζορίζουμε. Ο δικός μου μονομάχος, αν πέσει κάποια τροφή από την επιφάνεια προς τον βυθό, θα την κυνηγήσει στην κάθοδό της, αλλά αν δεν καταφέρει να την πιάσει προτού πέσει θα την αφήσει.

Και μενα την αφηνει αν δεν την προλαβει ...γυριζει στην επιφανεια τελιωνει με το γευμα και ξαναγυριζει στο βυθο να φαει οτι δεν προλαβε αχαχαχαχ!

• Like 1

Και μενα την αφηνει αν δεν την προλαβει ...γυριζει στην επιφανεια τελιωνει με το γευμα και ξαναγυριζει στο βυθο να φαει οτι δεν προλαβε αχαχαχαχ!

Ομοίως ο δικός μου, τρώει ότι του δώσω, αν πέσει το κυνηγάει κι ότι δεν προλάβει μετά από λίγο :)

παει και στο βυθό και τρωε και από κει!!

Yποψειν να βρεις βυθου για μονομάχο!!Πχ γαριδες δεν είναι ευκολο!!εγω προσωπικα μια φορα ειχα πετυχει γαρίδες pellets!!Tωρα από σκουλήκι tubbifex , bloodworms kαι αλλα συναφή εγω προσωπικα σε βυθου δεν εχω πετύχει!!Σιγουρα θελει ψαξιμο!!!

Απλως ρωτησε και του απαντάω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...