Mr Ψαρις 7 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Θα μπορούσατε να μου πείτε 1-2 τροφές για μονομάχο;Γιατί τα pet shop δεν ξέρω τι μου δίνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.aquamedor.gr/ell/product/Tetra_Betta_Για_μονομάχους_ενισχύει_τον_χρωματισμό100_ml27_g και Nutrafin Bloodworms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Ψαρις 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 το δευτερο που ειπες το εχω οκ τωρα το αλλο μπορουν να μου το στυλουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 7 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά δίνω στους δικούς μου : Α. Κατεψυγμένη daphnia, της ocean nutritionB. Bloodworms, της seraΓ. Sera vipagranΔ. Formula One Flakes της Ocean NutritionE. Betta Basic Food, της Tropical ΣΤ. Micro Pellets της Hikari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Ψαρις 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ εγώ του δίνω μόνο την δεύτερη αλλά αύριο θα πάω να πάρω άλλη μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 7 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Εγώ του δίνω και artemia της sera, κατεψυγμένες λαρβες κουνουπιών, nutridiet της seachem, krill της jbl. Μην ξεχνάμε και αρακα βρασμενο και αποφλοιωμενο μια φορά την εβδομάδα Στάλθηκε από το GT-S6500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2014 - kalliroi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 7 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 οτιδήποτε ζωικη τροφη του εμποριου!!!Σκουληκι, tubifex, bloodworms, crub, artemia!!θα φαει και νιφάδες!!Αλλα κατά κανόνα είναι σαρκοφάγο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr Ψαρις 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #8 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 8 Σεπτεμβρίου 2014 το δευτερο που ειπες το εχω οκ τωρα το αλλο μπορουν να μου το στυλουν? Ακουαμεντορ στην Θεσσαλονικη τηλ. 2310528800 στην Μοναστηριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 10 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Ερωτηση σχετικη με το θεμα,τροφες βυθου τρωνε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η ανατομία του στόματος , ειναι τέτοια ώστε να τρώνε απο την επιφάνεια. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν θα τσιμπήσουν απο τον βυθό. Καλό ειναι όμως να μην στηρίζουμε την διατροφή του 100% σε ταμπλέτες βυθού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 10 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τον dpap κι επαυξάνω. Ας μην τα ζορίζουμε. Ο δικός μου μονομάχος, αν πέσει κάποια τροφή από την επιφάνεια προς τον βυθό, θα την κυνηγήσει στην κάθοδό της, αλλά αν δεν καταφέρει να την πιάσει προτού πέσει θα την αφήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 10 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνώ με τον dpap κι επαυξάνω. Ας μην τα ζορίζουμε. Ο δικός μου μονομάχος, αν πέσει κάποια τροφή από την επιφάνεια προς τον βυθό, θα την κυνηγήσει στην κάθοδό της, αλλά αν δεν καταφέρει να την πιάσει προτού πέσει θα την αφήσει. Και μενα την αφηνει αν δεν την προλαβει ...γυριζει στην επιφανεια τελιωνει με το γευμα και ξαναγυριζει στο βυθο να φαει οτι δεν προλαβε αχαχαχαχ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 10 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Και μενα την αφηνει αν δεν την προλαβει ...γυριζει στην επιφανεια τελιωνει με το γευμα και ξαναγυριζει στο βυθο να φαει οτι δεν προλαβε αχαχαχαχ! Ομοίως ο δικός μου, τρώει ότι του δώσω, αν πέσει το κυνηγάει κι ότι δεν προλάβει μετά από λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 11 Σεπτεμβρίου 2014 #15 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 παει και στο βυθό και τρωε και από κει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 11 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Yποψειν να βρεις βυθου για μονομάχο!!Πχ γαριδες δεν είναι ευκολο!!εγω προσωπικα μια φορα ειχα πετυχει γαρίδες pellets!!Tωρα από σκουλήκι tubbifex , bloodworms kαι αλλα συναφή εγω προσωπικα σε βυθου δεν εχω πετύχει!!Σιγουρα θελει ψαξιμο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ValeAq 11 Σεπτεμβρίου 2014 #17 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Γτ να βρει βυθου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 13 Σεπτεμβρίου 2014 #18 Share 13 Σεπτεμβρίου 2014 Απλως ρωτησε και του απαντάω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος