εχετλαιος 7 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια.ειμαι νεος στο ολο θεμα που ακουει στη ονομασια ΨΑΡΙΑ.απλως εχω αγαπη με το μονομαχο και θα ηθελα πριν αποκτησω να δω λιγο το θεμα με το ενυδρειο.για το στησιμο τον εξοπλισμο.χωριτικοτητα ενυδρειου σωστο φιλτρο δλδ με ανθρακα η χωρις γτ οι αποψεις διχαζοντε σε αυτο το θεμα.λιγο επεξηγηση στο θεμα ph οσμωση και και νατριο?για βιταμιμες αν χρειαζονται και ποτε πρεπει να δινουμε.και απο τι ζωντανο οργανισμο συνισταται να βαλω στο ενυδρειο που να μην σηκωνει οξυτητα στο νερο.Ευχαριστω εκ των προτερων ολο το team για την πολυτιμη βοηθεια σας!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) Καλημερα φιλε και καλως ηρθες! Εδω ειναι το προφιλ του μονομαχου για να παρεις μια ιδεα! Και εδω ειναι μερικα πραγματακια που πρεπει να δεις για να καταλαβεις πως δουλευει ενα ενυδρειο. Εσυ εχεις καποιο ενυδρειο ή καποιο εξοπλισμο στην κατοχη σου ή υποψην σου; Θα το φτιαξουμε σπεσιαλ το ενυδρειο. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι προτου αγορασεις οτιδηποτε ειναι να ρωτας πρωτα εδω για να αποφυγουμε ασκοπες αγορες! Έγινε επεξεργασία 7 Σεπτεμβρίου 2014 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
εχετλαιος 7 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω καποιο ενυδρειο.αλλα εχω παει και εχω κοιταξει σε ενα pet shop και μου ειπαν για 20λιτρο και εσωτερικο φιλτρο ανθρακα κατι το οποιο απ οτι ειδα και διαβασα εδω στο φορουμ οι αποψεις ειναι διχασμενες για το ποσο ειναι καλο ναι η οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 7 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Καλως ηρθες! Θα χρειαστεις ενα ενυδρειο απο 20 λιτρα και πανω,με ενα μικρο σχετικα φιλτρο που να χωραει βιολογικο υλικο και να εχει χαμηλη ροη,θερμοστατη και φωτισμο. Ανθρακα βαζουμε μονο για τις 4-5 πρωτες μερες λειτουργιας του ενυδρειο και μετα τον βγαζουμε. Τωρα για νατριο,δεν ξερω τι εννοεις. Διαβασε στην κατηγορια του γενικα γλυκου νερου τα υπομνηματα για τους αρχαριους γιατι πρεπει να καταλαβεις πως λειτουργει ο κυκλος του αζωτου,δηλαδη το στρωσιμο του ενυδρειου.Πρωτα κανεις αυτο και μετα βαζεις ψαρια. Επισης θα χρειαστεις και υγρα τεστ για αμμωνια,νο3 και νο2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Σεπτεμβρίου 2014 #5 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα γινω υπερβολικος και θα πω πως αν εχεις την οικονομικη ευχερεια κοιτα για ενα 60λιτρο και ενα μικρο εξωτερικο φιλτρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 7 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα γινω υπερβολικος και θα πω πως αν εχεις την οικονομικη ευχερεια κοιτα για ενα 60λιτρο και ενα μικρο εξωτερικο φιλτρο! +1! Σε λίγο θα αναρωτιέσαι γιατί δεν πήρες μεγαλύτερο ενυδρείο Ο rastafarian πολύ προσεκτικά έγραψε "20 λίτρα και πάνω". Πήγαινε σε ανώτατο όριο κι όχι στο κατώτατο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 7 Σεπτεμβρίου 2014 #7 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 αμα ειναι μονο για μονομαχο μπορεις να παρεις και ενα κρεμαστο φιλτρο...εξωτερικο ειναι υπερβολη... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος