Jump to content

Γριβαδι Με Κοϊ??????

boner

Recommended Posts

Καλημερα και καλο χειμωνα!!!!!Μπορουν να μπουν στην ιδια λιμνουλα με κοι ενα δυο γριβαδια?θα υπαρχει κινδυνος υβριδισμου???Τι αλλο μπορει να γινει???Αυτα ειναι τις ιδιας "οικογενειας"????Ευχαριστω!!!!

δν ειναι και το καλυτερο αλλα μπορουν βαλε οτι θες

Ελα ρε boner,θα μας τρελανεις με αυτα τα project σου!

• 3 months later...

Καλησπέρα , εγω έχω στην Λίμνη μου 4 Γριβάδια των 50 εκ. μαζί με 7 Koi κ δεν έχω κανένα πρόβλημα , στην περιοχή που μένω κ στον Έβρο συνηθίζουν να τα τρώνε μου τα έφερε ο πατέρας μου ζωντανά κ τα έχω 5 μήνες τώρα , αυτό που φοβάμαι όμως είναι επειδή τα Koi προέρχονται απο τα Γριβάδια μην "ζευγαρώσουν" και μετα δεν ξέρω τι χρώματα θα έχω , θα μάθουμε την άνοιξη ....... :) Σου στέλνω κ 1 βίντεο να τα δεις που τα ταίζω .

Καλησπέρα!!Μολις γυρισα απο την ομορφη Κομοτηνή που ημουν διημερο :thumbsu:!!Τα γριβαδια που σκέφτομαι να βαλω,συμπτωματικα είναι από τα μερη σου!!Ενας φιλος από Εβρο ειχε δωσει 2 ψαρια για πλακα και τωρα εχουν γινει πανω από 400 μικρα-μεγαλα......χαμος!Δεν καταλαβαινουν τιποτα ουτε κρυο ουτε ζεστη!!!Εμεις δεν τα τρωμε.Τα εχω σε μια λιμνη πολλα χρονια!!Τα δυο πρωτα εχουν γινει τερατα!!!!!Τα ταιζουμε μεχρι και καλαμποκια(το αγαπημενο τους)!!!!Να μην λεω υπερβολες με τον φιλο johnbaggio που πιασαμε ένα από τα μεγαλα κατά λαθος(προσπαθοντας να πιασουμε μικρα),σιγουρα είναι καμια εικοσαρια κιλα!!!!Ο μονος λογος που δεν εκανα το "πειραμα" τελικα ηταν ότι φοβομουνα τον υβρυδισμο!!!!!!!Ωραιο βιντεο!!!!

Ναι υβριδίζουν και βγαίνουν και άσχημα ψάρια .

Το ΔΕΛΙ στα Γιάνενα είχε σοβαρό πρόβλημα κάποτε , δεν ξέρω αν έχουν καταφέρει να το ελένξουν .

• Like 1

Ωχ παιδια με φτιάξατε , χαχαχχαχαχα , τι θα κάνω??? εγω τα έσωσα απο το τραπέζι κάποιου κ αυτα θα ζευγαρώσουν με τα koi και θα ειναι κα άσχημα ....... Θα τα δώσω στον πατέρα μου που έχει κ εκεινος Λίμνη :) . Απο ότι έχω διαβάσει τα πρώτα Koi δημιουργήθηκαν απο τον Κυπρίνο , γι αυτο καλα το είχα φανταστεί ....

Βoner η Λίμνη σου είναι 750 λίτρα ?? Αν ναι καλύτερα που δεν τα έβαλες είναι πολύ λίγος ο χώρος γι αυτα .... Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...