Jump to content

Κατασκευη Ενυδρειου Σε Συγκεκριμενες Διαστασεις

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιος φίλος ή τζαμάς στην Περιοχή κουκάκι Καλλιθέα Νέος κόσμος Άγιος Δημήτριος δάφνη.....που να έχει ανθρώπινες Τιμές για να μου κόψει τζαμί 8 μμ για ενυδρείο 120 χ41χ 36...περίπου 1,5 τετραγωνικά...φυσικά μιλάμε για λεπτό-μακρό κουτί και όχι ενυδρείο αλλά είναι για έπιπλο με αυτές τις διαστάσεις...προκαταβολικά ευχαριστώ...

παιδία ένα τζαμά θέλω, και από τιμές δεν ξέρω και πολλά αλλά για τις διαστάσεις που θέλω και τα χιλιοστά μέχρι πόσο μπορεί να κοστίζει...?

Ρωτησα σημερα για διαστάσεις 60x45x35 (1 τμ) και μου ειπαν απο 50 έως 65 € ρονταρισμενα χωρις αποδειξη. Στην Καλλιθεα ο πιο οικονομικός. Θα ρωτησω κι αυριο και θα ενημερώσω

Ευχαριστώ πολύ φίλε....το έπιπλο που θέλω να το βάλω χωνευτό είναι ένα παλιό μπαράκι στο μέρος που μπαίνουν τα ποτά(εδώ μόνο κανένα μπουτάρη γιορτή &λαμπρή). Ο κουμπάρος μου έχει φίλο σιδερά που θα το ενισχύσει....αλλά έχω βρεί θέμα με τους Τσαμαδές μου λένε ότι λόγο διαστάσεων θα βγεί πολύ ρετάλι...ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΠΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑ. Φυσικά δεν τους κατηγορώ γιατί δεν ξέρω!!!!!!!!!!!Ο ένας εκ των δύο ήταν 64 ετών και δεν είχε ξ ανακόψει ενυδρείο :death: .Θέλω να κάνω μια καλή έρευνα αγοράς για αυτό ρωτάω εσάς...και πάλι ευχαριστώ.

Λοιπον βρηκα εναν Καλλιθεα απο το ιντερνετ και ο τυπος μου πηρε για το δικο μου (5χιλ 70χ35χ40) 25 ευρω για ολα τα τζαμια μαζι τροχισμενα.

Σου δινω τα στοιχεια του

Διονυσιος Μπρεγιαννης Κρεμου 82 Καλλιθεα τηλ 2109594892.

Αν θελεις παρτον τηλεφωνο και πες του οτι σου εδωσε το τηλ το παλικαρι που πηρε προχθες τα τζαμια για ενυδρειο και ρωτα τον τιμη για τα δικα σου.

Μου έκανες μεγάλη εξυπηρέτηση....σε ευχαριστώ πάρα πολύ :thumbsu:

Τον πήρα τηλέφωνο και θα πάμε δύο και εγώ και ένας ξάδελφός μου...οι τιμές για στις διαστάσεις που θέλω πολύ καλές και μόνο 5% διαφορά το 8μμ από το 10μμ.πήρα το 10μμ με 100 και καθάρισα και πάλι χίλια ευχαριστώ.

Χαιρομαι που βοηθησα,καλη επιτυχια στην κατασκευη σου ευχομαι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...