liopleurodon_ferox 5 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):58,30,38Συνολικά Λίτρα:55Sump (λίτρα):55ΟργανισμοίΦυτά:δεν τα γνωριζω αλλα εχει γινει σαν ζουγκλαΨάρια:2 dwarf gouramiΆλλα είδη:2 zebra snail,και πολλα melanoides και physa και λιγα λιμνεα σαλιγκαριαΔιακοσμητικά υλικάΦόντο:ζωγραφιστο μπλε με κορμους και μικρα φυταΠέτρες:μερικα βοτσαλαΞύλα:1 μεσεου μεγεθουςΆλλα διακοσμητικά :2 πλαστικα φυταΥπόστρωμα:manadoΒυθός:manado και πετραδακιαΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):1 λαμπαΔιάρκεια φωτισμού:5-6 ωρες ή πιο πολυΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:HAILEA BT-HL 400Θέρμανση/ Ψύξη:αμεμηστηρακι και θα μπει θερμοστατης το χειμωναΛίπανση:-Παροχή CO2:-Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις:-Διατροφή:JBL NΟVO BELΠαράμετροιpH:7 Γενική σκληρότητα (GH):2-3Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω κανει τεστΑμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):δεν εχω κανει τεστΦωσφορικά (PΟ4):δεν εχω κανει τεστΜέση Θερμοκρασία (°C):27ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:καθε 3 εβδομαδεςΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:αντιχλωριοΆλλες ρουτίνες συντήρησης: Φωτογραφίες: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε μου καλωσηρθες. Θα θελαμε ποιο καθαρες φωτογραφιες και μερικες γενικες του ενυδρειου για να το δουμε πως ειναι! Τα ψαρακια μου φαινονται για θυληκα γκουραμι αλλα επειδη μοιαζουν και με καποια αλλα, εισαι σιγουρος πως ειναι dwarf και οχι kissing gourami; Παντως, απο την στιγμη που εχεις φυτακια και αληθινα ξυλα, τι τα θες τα πλαστικα και τα βοτσαλα και τους αστεριες και τα γυαλακια; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Σεπτεμβρίου 2014 #3 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 Καλως ηρθες κι απο μενα! Συμφωνω με τον απο πανω μου..... Και,επισης,εισαι σιγουρος οτι εχεις 2-3 GH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #4 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλε μου καλωσηρθες. Θα θελαμε ποιο καθαρες φωτογραφιες και μερικες γενικες του ενυδρειου για να το δουμε πως ειναι! Τα ψαρακια μου φαινονται για θυληκα γκουραμι αλλα επειδη μοιαζουν και με καποια αλλα, εισαι σιγουρος πως ειναι dwarf και οχι kissing gourami; Παντως, απο την στιγμη που εχεις φυτακια και αληθινα ξυλα, τι τα θες τα πλαστικα και τα βοτσαλα και τους αστεριες και τα γυαλακια; εχουν σαλιγκαρια πανω και δεν μπορω να τα βγαλω τα φυτα τα πλαστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Καλως ηρθες κι απο μενα! Συμφωνω με τον απο πανω μου..... Και,επισης,εισαι σιγουρος οτι εχεις 2-3 GH? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #6 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 θελω να βαλω red cherry γαριδες μπορω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 τι ακριβως ειναι τα samp; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 6 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 το sump ειναι ενα ΄΄ενυδρειο ΄΄ κατω απο το κυριως ενυδρειο που εκει βαζουμε τον εξοπλισμο....Ειναι ενα μεγαλο φιλτρο...Με μια υπερχειληση φευγει το νερο απο το κυριως ενυδρειο και με μια αντλια επιστροφης γυριζει παλι πισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #9 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 εχουν σαλιγκαρια πανω και δεν μπορω να τα βγαλω τα φυτα τα πλαστικαΤι εννοεις; Δεν μπορεις να τα τραβηξεις να βγουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #11 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τι εννοεις; Δεν μπορεις να τα τραβηξεις να βγουν; ειναι πολυ μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τα φυτα να τραβηξεις και να βγαλεις και να βαλεις αληθινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Σεπτεμβρίου 2014 #13 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 εχουν σαλιγκαρια πανω και δεν μπορω να τα βγαλω τα φυτα τα πλαστικα Τα πλαστικα φυτα εχουν σαλιγκαρια; Και τι εγινε; ειναι πολυ μικρα Και παλι τι εγινε θελω να βαλω red cherry γαριδες μπορω; Οχι θα στις φανε τα γκουραμι! Φωτο περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος