Jump to content

Είδος

G.Spiros

Recommended Posts

Γεια σας,θα ήθελα τη βοήθειά σας στο τι είδος είναι οι κιχλίδες μου...(είναι ακόμα τρείς)

και η τελευταία...

Έγινε επεξεργασία - G.Spiros

η δεύτερη μήπως είναι tropheus duboisi ?

η τρίτη πρέπει να είναι acei

Το θέμα επίσης είναι το εξής : Σε πόσα λίτρα τα έχεις τα ψαράκια ; Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου ;

Έγινε επεξεργασία - dpap

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα προφίλ που έχουμε στο φόρουμ :

Προφίλ Ψαριών Αλφαβητικά

Αυτό που μπορώ να σου πω , είναι ότι έχεις κάνει κάποια λάθη με το ενυδρείο σου.

Καλό είναι να μην μπερδεύουμε τις 2 λίμνες , επίσης ο αριθμός των ψαριών που έχεις είναι λάθος.

Άλλες κιχλίδες τις κρατάμε σε χαρέμι (ένα αρσενικό και 3+ θηλυκά) , άλλες τις κρατάμε σε ζευγάρια και άλλες σε ομάδες των 8+.

Φρόντισε να ενημερωθείς για τα ψάρια σου και διάλεξε ποια θέλεις να κρατήσεις τελικά.

Φιλος πιθανολογω πως ειναι τα εξης:1η καποιο ειδος τροφεους,2η τροφεους ντουμποισι(με σιγουρια γι αυτη),3η μετριακλιμα εσθραε μπλου,4η ψευδοτροφεους mpanga ή αρσενικο σαουλοσι που δεν εχει αποβαλει ολοκληρωτικα το κιτρινο της παιδικης του ηλικιας,5η θηλυκο σαουλοσι ή μετριακλιμα εσθραε ρεντ.Καλως μας ηρθες στο φορουμ.Χρειαζεται να κανεις καποιες αλλαγες στη ψαροσυνθεση.Εχει πολλα αρθρα στο φορουμ.Ριξε μια ματια κ ξαναρωτα οτι θες!

1η κάποιο είδος pseudotropheus

2η duboisi

3η μάλλον metriaclima estherae

4η μάλλον ps. elongatus

5η ιδέα δεν έχω!! χαχαχαχαχαχαχα!! Μπορεί και μικρό johani

Πάντως το σημαντικό είναι άλλο. Φίλε μου πρέπει να διορθώσεις την ψαροσύνθεση σου, για να αρχίζουν τα ψάρια να απολαμβάνουν το ενυδρείο και κατ επέκταση και εσύ. ;)

Ενημερώσου, όπως σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω και ότι απορία έχεις εδώ είμαστε..! :)

Καλησπέρα παιδιά,εδώ είμαι πάλι.

Κράτησα κάποιες κιχλίδες (στις φώτο που είναι παρακάτω,όπου υποθέτω ότι είναι: 1η pseudotropheus elongatus mphanga

,2η metriaclima estherae blue,3η pseudotropheus elongatus brown, 4η metriaclima estherae ob).

Θα ήθελα να μου πείτε εάν είναι όντως αυτές και αν ταιριάζουν,για το πια είναι αρσενικά ή θηλυκά δε γνωρίζω,για να φτιάξω χαρέμια που θέλω,διότι είναι νεαρά...

Η γνωμη μου ειναι να τα δωσεις ολα ,και να ξεκινησεις με νεα συνθεση ψαριων,γιατι τωρα πρεπει να πετυχεις και μεγεθος,αλλα και αντιθετο φυλο.

Η γνωμη μου ειναι να τα δωσεις ολα ,και να ξεκινησεις με νεα συνθεση ψαριων,γιατι τωρα πρεπει να πετυχεις και μεγεθος,αλλα και αντιθετο φυλο.

Συν ένα από εμένα. Προσπάθησε να φτιάξεις ένα σωστό ενυδρείο να το χαρείς και εσύ και τα ψαράκια σου. :)

Παιδιά,ευχαριστώ για τον χρόνο σας,αυτό θα κάνω,πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση...

Μόλις γίνει η αλλαγή και δημιουργηθεί η καινούρια σύνθεση θα ανεβάσω φώτο...

Αναμενουμε τα ευχαριστα,αλλα πριν ξεκινισεις οτιδηποτε ,ρωτα ξανα εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...