karatasis 3 Σεπτεμβρίου 2014 #1 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα στο φορουμ..... Σημερα το απογευμα και πανω σε ολη την αναστατωση με την ασθενεια που εχουν τα ψαρια μου......κοιταω μια κοκκινη ''μυξα'' κινουμενη...... στην αρχη δεν εδωσα σημασια γτ δεν ημουν πολυ κοντα στο ενυδρειο και νομιζα οτι ειναι κανα μικρο σαλιγκαρι που το παρεσερνε το φιλτρο... και ξαφνικα κανει μια αποτομη κινηση και χανεται.... παω κοντα κοιταω τιποτα... μετα απο 5 λεπτα μεσα στο κερατοφυλλο (που πλεον εχει καλυψει το μισο ενυδρειο) κοιταω ενα μικρο αντε να ειναι 5 χιλιοστα κοκκινο και εκοβε βολτες..... δεν ειδα καποιο αλλο πουθενα.....τωρα για να εχει παρει χρωμα φανταζομαι οτι θα ειναι 2-3 ημερων σωστα??? αν ηταν δεν θα επρεπε να δω και αλλα?? γτ απο οσο ξερω τα νεογενητα εχουν πορτοκαλοδιαφανο χρωμα οποτε δεν ειναι ημερας..... Σημερα τελειωσα την θεραπεια με bactotabs αλλα αν εχει γενηθει πριν τρεις μερες θα εχει φαει σιγουρα και αυτο bactotabs τι κανω τωρα?? καθε ποτε ταιζω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 3 Σεπτεμβρίου 2014 #2 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο.Να σου ζήσει ο μπόμπιρας..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 3 Σεπτεμβρίου 2014 Author #3 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μπράβο.Να σου ζήσει ο μπόμπιρας..... Ευχαριστω να σαι καλα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Σεπτεμβρίου 2014 #4 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ταΐζεις όπως τάιζες και πριν , απλώς τρίβεις πολύ καλά την τροφή και ρίχνεις για τα μικρά. Αυτά θα βρουν το δρόμο τους . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 3 Σεπτεμβρίου 2014 Author #5 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ταΐζεις όπως τάιζες και πριν , απλώς τρίβεις πολύ καλά την τροφή και ρίχνεις για τα μικρά. Αυτά θα βρουν το δρόμο τους . να σε ρωτησω ρε φιλε κατι ομως.... επειδη με την ασθενεια (εσωτερικη βακτηριακη μολυνση) δεν ξερω αν τελειωσα...... αν χρειαστει να κανω και δευτερο κυκλο με bactotabs.....αναγκαστικα θα τρωνε και τα μικρα θα εχουν προβλημα??? το σκευασμα δεν γραφει τιποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 3 Σεπτεμβρίου 2014 #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς δεν το ξέρω το φάρμακο. Από την άλλη , εγώ θα έδινα βάση στους γονείς , αυτοί είναι που θα σου δώσουν και άλλες γέννες αν παραμείνουν υγιείς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 3 Σεπτεμβρίου 2014 Author #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς δεν το ξέρω το φάρμακο. Από την άλλη , εγώ θα έδινα βάση στους γονείς , αυτοί είναι που θα σου δώσουν και άλλες γέννες αν παραμείνουν υγιείς . Το φαρμακο ειναι το bactopur απλα ειναι σε ταμπλετες για να πηγαινει κατευθειαν στο πεπτικο......! τεσπα αν χρειαστει κανω και δευτερη θεραπεια..... και οτι γινει εγινε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 3 Σεπτεμβρίου 2014 #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2014 κανε την θεραπεια.. αν εχουν κατι ακομα οι γονεις, δυστυχως πρεπει να την "φαει" (την θεραπεια) και το μικρο.. ψαξε καλυτερα , μπορει να βρεις κι αλλα.. οντως στην αρχη ειναι αχνο πορτοκαλι,, ισως ειναι και περισσοτερο απο 2 ημερων.. τριψε flakes μαζι με το ταισμα των γονιων.. εγω ταιζα 2 φορες την μερα. να σου ζησει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
στελαρας 4 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 καλα γενητουρια ,κοιταξε καλα μηπως και κρυβονται μεσα στο κερα τοφυλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 4 Σεπτεμβρίου 2014 Author #10 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 κανε την θεραπεια.. αν εχουν κατι ακομα οι γονεις, δυστυχως πρεπει να την "φαει" (την θεραπεια) και το μικρο.. ψαξε καλυτερα , μπορει να βρεις κι αλλα.. οντως στην αρχη ειναι αχνο πορτοκαλι,, ισως ειναι και περισσοτερο απο 2 ημερων.. τριψε flakes μαζι με το ταισμα των γονιων.. εγω ταιζα 2 φορες την μερα. να σου ζησει! Για τα μεγαλα θα παρακολουθησω πως πανε και αν ειναι κανω και δευτερη θεραπεια.... σημερα ειδα αλλο ενα που ειναι διαφανο και πολυ μικροτερο απο το αλλο... δεν ξερω τι συμβαινει... ισως γενησε καποια αλλη..... η γινεται να γεναει η ιδια με καθυστερηση?? ταιζω με τριμενα φλεικς το ενα το μεγαλυτερο το ειδα επεσε με τα μουτρα.... ευχαριστω φιλος! καλα γενητουρια ,κοιταξε καλα μηπως και κρυβονται μεσα στο κερα τοφυλλο ευχαριστω φιλε μου..... κοιταζω συνεχεια αλλα δεν εχω δει αλλα... μονο το ενα το μεγαλουτσικο και ενα σημερινο πολυ μικρο! θα το παρακολουθησω να δω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 4 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι καθολου απιθανο να γεννησε καποια αλλη. . . Επισης ειναι απολυτα φυσιολογικο το θυληκο να γενναει σταδιακα για αρκετες ωρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karatasis 4 Σεπτεμβρίου 2014 Author #12 Share 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ειναι καθολου απιθανο να γεννησε καποια αλλη. . . Επισης ειναι απολυτα φυσιολογικο το θυληκο να γενναει σταδιακα για αρκετες ωρες. Μαλλον καποια αλλη γενησε..... γτ εχουν μερες διαφορα... το ενα μπορει να ειναι και εβδομαδας... ενω το αλλο ειναι πολυ μικρο και διαφανο....κοιταζω απο το πρωι δεν εχω δει αλλα..... βεβαια το κερατοφυλλο ειναι παρα πολυ (μισο ενυδρειο) δηλ 60 ποντους μηκος και 15 ποντους παχος.... οποτε ισω κρυβονται μεσα και δεν φαινονται..... εδω αυτα τα δυο που ξερω οτι υπαρχουν τα χανω συνεχως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος