Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 #1 Share 31 Αυγούστου 2014 Καλημερα παιδια εχω μια απορια απο χθες ολη μερα! Θα ηταν εφικτο να βαλω αμμο θαλασσης στο ενυδρειο με τα Guppy? Αφου βεβαια προτα πληθη καλα με αφθονο νερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 31 Αυγούστου 2014 #2 Share 31 Αυγούστου 2014 Ανετα..μη σου πω ιδανικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2014 #3 Share 31 Αυγούστου 2014 Η άμμος θαλάσσης περίεχει πυρίτιο και δεν ενδείκνειται για τις ενώσεις σιλικόνης στο ενυδρείο απο ΄οτι έχω ακούσει και διαβάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 31 Αυγούστου 2014 #4 Share 31 Αυγούστου 2014 Αστικος μυθος..τουλαχιστον μεσομακροπροθεσμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Αυγούστου 2014 #5 Share 31 Αυγούστου 2014 Αστικος μυθος..τουλαχιστον μεσομακροπροθεσμα... +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 31 Αυγούστου 2014 Αχ μακαρι να ειναι μυθος γιατι θελω παρα πολυ να βαλω αμμο στο ενυδρειο μου εστω και απο πετ σοπ. Το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβα στα πετ σοπ γυφτο ροταο για αμμο θαλασσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2014 #7 Share 31 Αυγούστου 2014 Αχ μακαρι να ειναι μυθος γιατι θελω παρα πολυ να βαλω αμμο στο ενυδρειο μου εστω και απο πετ σοπ. Το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβα στα πετ σοπ γυφτο ροταο για αμμο θαλασσης Αν θέλεις έχω μια φοβερή άμμο απο Ζακυνθινή παραλία να σου δώσω. Φοβερό χρώμα και ψιλόκκοκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 31 Αυγούστου 2014 #8 Share 31 Αυγούστου 2014 Παρ'τη Γιαννη, ειδικα η Ζακυνθινη ειναι τελειως ακινδυνη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Αυγούστου 2014 #9 Share 31 Αυγούστου 2014 Εχω στο ενυδρειο μου με τις Αφρικανες αμμο θαλασσης,μια χαρα ειναι,την εχω περιπου 1 χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2014 #10 Share 31 Αυγούστου 2014 Παρ'τη Γιαννη, ειδικα η Ζακυνθινη ειναι τελειως ακινδυνη Δεν ξέρω γι αυτό αλλά σίγουρα απο Λούτσα δεν θα έβαζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 31 Αυγούστου 2014 #11 Share 31 Αυγούστου 2014 Μονο Μυκονιατικη μη βαλεις γιατι ποιος ξερει τι ψειρες θα βρεις στο νερο μετα χαχαχαχχαχχαχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #12 Share 31 Αυγούστου 2014 Ομορφα Ευχαριστω πολυ παιδια Αν δείτε στην παραλια που βρισκεται εναν παλαβο με κουβαδες να μαζευτει ολοι την αμμο της παραλιας τοτε ειμαι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2014 #13 Share 31 Αυγούστου 2014 Ομορφα Ευχαριστω πολυ παιδια Αν δείτε στην παραλια που βρισκεται εναν παλαβο με κουβαδες να μαζευτει ολοι την αμμο της παραλιας τοτε ειμαι εγω Πρόσεχε γιατί κανονικά απαγορεύεται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 31 Αυγούστου 2014 #14 Share 31 Αυγούστου 2014 Αν σε ρωτήσει κανένας που την πας πες του " σε άλλη παραλία" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 31 Αυγούστου 2014 #15 Share 31 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά πως μπορεί να πλυθεί καλά η άμμος; και αν πλυθεί μπορώ μετά να την προσθέσω στην λευκή χαλαζιακη που εχω μεσα στο ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 31 Αυγούστου 2014 #16 Share 31 Αυγούστου 2014 Παιδια,μια διευκρινηση,η αμμος απο την παραλια κανει για ενυδρειο που εχει ψαρια τα οποια θελουν σκληρο νερο γιατι ειναι ασβεστολυθικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #17 Share 31 Αυγούστου 2014 Αν θέλεις έχω μια φοβερή άμμο απο Ζακυνθινή παραλία να σου δώσω. Φοβερό χρώμα και ψιλόκκοκη. Ομορφα το θεμα ειναι Α) Πος χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα η οποια κυμαίνεται στα 50 - 70 kg αμμο ισος και παραπανω! Β)Πως θα βρεθουμε και ποσο θα μου κοστισει ? Γ) Εχω και παραξενες ωρες δουλειας φιλε μου διοτι εργαζομαι σε φουρνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 31 Αυγούστου 2014 #18 Share 31 Αυγούστου 2014 Ποσα λιτρα ενυδρειο ετοιμαζεις που σου χρειαζονται τοσα κιλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2014 #19 Share 31 Αυγούστου 2014 Ομορφα το θεμα ειναι Α) Πος χρειαζεται μεγαλη ποσοτητα η οποια κυμαίνεται στα 50 - 70 kg αμμο ισος και παραπανω! Β)Πως θα βρεθουμε και ποσο θα μου κοστισει ? Γ) Εχω και παραξενες ωρες δουλειας φιλε μου διοτι εργαζομαι σε φουρνο! Φίλε μου δεν θέλω χρήματα για την άμμο. Υπολογίζω ότι είναι περίπου 30-40 κιλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 31 Αυγούστου 2014 #20 Share 31 Αυγούστου 2014 (edited) Αμα δε μπει σε ενυδρειο που θελει χαμηλό ph νομίζω μια χαρα θα ειναι. Ειχα αρκετα χρονια σε αφρικανες, μια χαρα άμμος απλα πολυ ξέπλυμα στην αρχη γιατι βγαζει......βγαζει.....βγαζει..... Γερά παιδια! Παντως σε αντίθεση με τον αραγωνιτη που μπορω να πω οτι οταν λιώνει, προσφέρει κατιτις στο νερο, η δικη μας άμμος εκτος απο silicates δεν προσφέρει κατι αλλο. Ειναι το μονο που εχω προσέξει πως δεν κανει οικονομία Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2014 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #21 Share 31 Αυγούστου 2014 Ποσα λιτρα ενυδρειο ετοιμαζεις που σου χρειαζονται τοσα κιλα? Ειναι στα 190Λ και οταν ειχα παρη χαλικακι τα 25 κιλα δεν φτασανε + αλα 14 κιλα το υποστρωμα με το ζορι εχω σε καποια σιμια παχος 1ος εκατοστου οποτε θελω τα διπλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Αυγούστου 2014 #22 Share 31 Αυγούστου 2014 Καπου κανεις κατι λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #23 Share 31 Αυγούστου 2014 Που κανω λαθος σε τι Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 31 Αυγούστου 2014 #24 Share 31 Αυγούστου 2014 (edited) 40 κιλα και ειναι μονο 1 ποντος παχος,στα 190 λιτρα? δεν μπορει. Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2014 - kixlidatos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Αυγούστου 2014 Author #25 Share 31 Αυγούστου 2014 Και ομος φυλε μου 40kg 1,5 δάχτυλα πάχος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος