farao 30 Αυγούστου 2014 #1 Share 30 Αυγούστου 2014 (edited) γνωρίζει κανείς το συγκεκριμένο κατάστημα για αγορές χρόνο παράδοσης και μεταφορικά? http://www.fish-street.com/ ψάχνω καταστήματα εξωτερικού χωρίς δασμούς και τελωνεία, όποιος μπορέσει και έχει εμπειρία ας ποσταρη Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2014 - farao Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 30 Αυγούστου 2014 #2 Share 30 Αυγούστου 2014 Κι εγω και αλλοι συμφορουμιστες εχουμε ψωνισει αρκετα πραγματα απο εκει.Χρονος παραδοσης γυρω στις 15-20 μερες.Γραφει χαμηλοτερη τιμη στην συσκευασια και αλλα τετοια ωστε να γλιτωνουμε τα τελωνεια.Τι σκεφτεσαι να παραγγειλεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Αυγούστου 2014 #3 Share 30 Αυγούστου 2014 Εχω παραγγείλει δύο φορες σε 12-14 μερες μου ειχαν έρθει πολυ προσοχή μην κανεις μεγάλη παραγγελία και το κρατήσουν τελωνείο οτι παρεις σε μικρές δόσεις σε ποσότητα εξοπλισμού Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
farao 30 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 30 Αυγούστου 2014 τα πράγματα που θέλω να παραγγείλω είναι αρκετά και κοστολόγιο μεγάλο. δεν μπορώ να βρω που έχει έδρα το συγκεκριμένο shop. αν δεν είναι Ευρώπη το σίγουρο είναι οτι θα το ανοίξουν τελωνείο γιατί θα έχει μεγάλο τιμολόγιο και φυσικά μεγάλο όγκο. για αυτό και ρωτάω για το αν κάποιος έχει ψωνίσει από εκεί. κάποιο άλλο κατάστημα με καλές τιμές που να είναι εντός Ευρώπης? ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Αυγούστου 2014 #5 Share 30 Αυγούστου 2014 Στο ειπε και ο Λυκουργος στο λεω και εγω οσα και να ειναι τα πραγματα τα παραγγελνεις λιγα λιγα και καθε 4 6 μερες ενα ενα κομματι με απλο ταχυδρομιο και δεν θα εχεις κανενα θεμα.(λογικα παντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
farao 30 Αυγούστου 2014 Author #6 Share 30 Αυγούστου 2014 οκ κατανοητό. αν φέρεις ενα skimmer μεγάλο πιθανότατα να έχεις πρόβλημα και με μόνο με αυτό. όπως και να έχει γίνατε κατανοητοί. κάποια καταστήματα από Ευρώπη??? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Αυγούστου 2014 #7 Share 30 Αυγούστου 2014 Ποιο σκιμερ το dc? Με απλο κανενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Αυγούστου 2014 #8 Share 30 Αυγούστου 2014 Απο Κινα οχι απο Αγγλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Αυγούστου 2014 #9 Share 30 Αυγούστου 2014 Δυστηχως προσιτές τιμες μονο απο εκει δεν ξέρω καποιο αλλο site. Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 31 Αυγούστου 2014 #10 Share 31 Αυγούστου 2014 οκ κατανοητό. αν φέρεις ενα skimmer μεγάλο πιθανότατα να έχεις πρόβλημα και με μόνο με αυτό. όπως και να έχει γίνατε κατανοητοί. κάποια καταστήματα από Ευρώπη??? Ευχαριστώ Πολυ καλό ειναι το aquapro2000.de που έχω παραγγείλει αρκετές φορές με τις καλύτερες εντυπώσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος