scalare 28 Αυγούστου 2014 #1 Share 28 Αυγούστου 2014 Πως μπορώ να ελατωσω την ροή στην έξοδο του φίλτρου μου γιατί τα ψαράκια μου ούτε να το πλησιάσουν δεν μπορούν. Το φίλτρο μου είναι ένα εσωτερικό της eheim τραβάει το νερό από κάτω και το βγάζει από πάνω αλλά με πολύ μεγάλη δύναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2014 #2 Share 28 Αυγούστου 2014 Πως μπορώ να ελατωσω την ροή στην έξοδο του φίλτρου μου γιατί τα ψαράκια μου ούτε να το πλησιάσουν δεν μπορούν. Το φίλτρο μου είναι ένα εσωτερικό της eheim τραβάει το νερό από κάτω και το βγάζει από πάνω αλλά με πολύ μεγάλη δύναμηΈχεις σπρέι μπαρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
polyagkistro 28 Αυγούστου 2014 #3 Share 28 Αυγούστου 2014 πιο μοντελο φιλτρο εχεις δεν εχει ρυθμιστη ροης;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2014 #4 Share 28 Αυγούστου 2014 Αν δεν έχει ρυθμιστή ροής όπως λέει ο polyagkistro και έχεις σπρέι μπαρ, γύρισέ το να χτυπάει το τζάμι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 28 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 28 Αυγούστου 2014 Το γυρισα πρως το τζάμι και όλα μια χαρά αυτά παθαινεις όταν δεν μπορείς να σκεφτεις κάτι τόσο απλό δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την Φίλτρανση έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Αυγούστου 2014 #6 Share 29 Αυγούστου 2014 Οχι. Το νερο φιλτραρεται κανονικότατα όπως και πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 29 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 29 Αυγούστου 2014 Ωραία ευχαριστώ παίδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 29 Αυγούστου 2014 #8 Share 29 Αυγούστου 2014 Τώρα που το γύρισες όμως να προσέξεις την κυκλοφορία σου και τα νεκρά σημεία μέσα στο ενυδρείο σου . . . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 29 Αυγούστου 2014 Author #9 Share 29 Αυγούστου 2014 Τι μπορεί να συμβεί σε ενα σημείο αν μείνει νεκρό όπως λες χωρίς ροη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Αυγούστου 2014 #10 Share 30 Αυγούστου 2014 Θα σου μαζεύει εκεί όλα τα σκουπίδια και την βρωμιά. Επίσης κάποια είδη αλγεων ευδοκιμούν σε νεκρά σημεία. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noli 27 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2014 ακριβως τα νεκρά σημεία θελουν ιδιαιτερη προσοχη οπως επισης προσεχε μην σου μπουκωσει το φιλτρο μεσα αν βαλεις αρκετο υαλοβαμβακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος