rastafarian 28 Αυγούστου 2014 #26 Share 28 Αυγούστου 2014 Ματια κουκουβαγιας εχεςι ? που το ειδες ρε θηριο Δικιο εχει φιλε johnny37 ,δηλ φτου και απο την αρχη ξανα Βασιλη,μπαμ κανει ρε συ! χαχαχααχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Αυγούστου 2014 #27 Share 28 Αυγούστου 2014 Δεν το προσεξα,τωρα που το λες το ειδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 28 Αυγούστου 2014 #28 Share 28 Αυγούστου 2014 Το ενυδρειο σου αν θες μαλαουι ειναι για Ενα χαρεμι αυστηρα 1αρσενικο 2 θηλυκα και παλι με πολλες πετρες και πολυ προσοχη! Εγω Στην θεση σου θα το εκανα ταγκανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 28 Αυγούστου 2014 #29 Share 28 Αυγούστου 2014 Μηπως δεν διαβασες ολο το θεμα του φιλου μας που λεει οτι ειναι 80 λιτρα? Το ενυδρειο σου αν θες μαλαουι ειναι για Ενα χαρεμι αυστηρα 1αρσενικο 2 θηλυκα και παλι με πολλες πετρες και πολυ προσοχη!Εγω Στην θεση σου θα το εκανα ταγκανικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2014 #30 Share 28 Αυγούστου 2014 (edited) Οι διαστάσεις που έχει δώσει ο φίλος ειναι 80*30*30, βγαίνει στα 72 και όχι 80. Όπως και να χει ειναι μικρό για αυτα τα είδη. Οσες πέτρες και να βάλει για το χαρέμι, τα ψάρια θα μπορούν να αισθάνονται ασφαλή αλλα σίγουρα θα νιώθουν και στριμωγμένα γιατι οι πέτρες θα κόψουν ακόμα πιο πολυ χώρο απο τον ήδη μικρο που υπάρχει. Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
arxon_1@hotmail.com 28 Αυγούστου 2014 Author #31 Share 28 Αυγούστου 2014 Κατάλαβα, με βλέπω να ψάχνω να φτιάξω μεγαλύτερο ενυδρείο................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 28 Αυγούστου 2014 #32 Share 28 Αυγούστου 2014 Κατάλαβα, με βλέπω να ψάχνω να φτιάξω μεγαλύτερο ενυδρείο...................Γιάννη αν θέλεις να κρατήσεις κιχλίδες της λίμνης Malawi, αυτο ειναι το καλυτερο που μπορείς να κάνεις. Αν τα καταφέρνεις στις κατασκευές φτιάξε ενα μεγαλύτερο (αν θέλεις τρία είδη, να έχει μήκος πάνω απο 1,20) αν θέλεις μπορείς να κοιτάς στις αγγελίες, κατα καιρούς χομπίστες πουλάνε ενυδρεια τους σε πολυ καλές τιμές. Καλη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samilias21 28 Αυγούστου 2014 #33 Share 28 Αυγούστου 2014 Μηπως δεν διαβασες ολο το θεμα του φιλου μας που λεει οτι ειναι 80 λιτρα? Ειδα οτι λεει 80 λιτρα αλλα υπεθεσα πως ειναι 80χ40 για αυτο ημουν οπως ειδες επιφυλακτικος οτι ισως να δοκιμαζε!Ταγκανικα μονοδρομος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 28 Αυγούστου 2014 #34 Share 28 Αυγούστου 2014 Το ιδιο πρόβλημα εχω και γω !!θελω Μαλαβι και όχι μόνο αλλα ένα 160αρι που κονομησα, μαλλον μικρό γι αυτά που θελω !!!Συμπεριλαμβάνονται και Melanochromis kαθώς και Νeohaplochromis !!(εφόσον τα βρω!!!) Βεβαια είμαι τις λογικης ότι με καποιους Dhiffer kαι καποια πλαστικα φυτά και μπολικους κρυψώνες λυνονται πολλα προβλήματα!!!φυσικα δεν επιδιωκω αναπαραγωγή!!!Αλλα λατρευω τα χρωματα τους!!!Εγω θα κανα μια προσπαθεια να το προσαρμόσω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 28 Αυγούστου 2014 #35 Share 28 Αυγούστου 2014 Φανταζομαι εννοεις Dither fish..κατα τη γνωμη μου προκειται για 'αμερικανια' παροτι ακομα και 'σοβαρα' site οπως το seriously fish τα προτεινουν εκτεταμενα..Παντως τα 80 και τα 160 λιτρα ειναι δυο διαφορετικες περιπτωσεις..Ολα τα ενυδρεια ειναι μικρα γι αυτα που θελουμε αλλα πρωτα κοιταμε το θελουν τα ψαρια..τα πλαστικα φυτα τι θα προσφερουν?Με αρκετες κρυψωνες λυνονται πολλα προβληματα ,το θεμα ειναι ποσο σοβαρα ειναι αυτα που δεν λυνονται..Η αναπαραγωγη κατα τη γνωμη μου παντα ειναι η πεμπτουσια της ενυδρειοφιλιας,πιστευω οτι καποια στιγμη θα συμφωνησεις απολυτα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter baran 31 Αυγούστου 2014 #36 Share 31 Αυγούστου 2014 μου χει τυχει αναπαραγωγή ΣΕ cichlasoma Eiναι ΄όλα τα λεφτα!!Ειμαι ενας ανθρωπος που αμα μπορουσα θα χα κάθε δωμάτιο και ενυδρειο!!Και εχω κανει τις υπερβολες μου από χρόνια!!( και θα τις ξανακανω!!!)Όπως θελω να βαλω και ένα καραβιδακι η καβουράκι στις αφρικάνες παρέα εφόσον γινεται!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Σεπτεμβρίου 2014 #37 Share 1 Σεπτεμβρίου 2014 μου χει τυχει αναπαραγωγή ΣΕ cichlasoma Eiναι ΄όλα τα λεφτα!!Ειμαι ενας ανθρωπος που αμα μπορουσα θα χα κάθε δωμάτιο και ενυδρειο!!Και εχω κανει τις υπερβολες μου από χρόνια!!( και θα τις ξανακανω!!!)Όπως θελω να βαλω και ένα καραβιδακι η καβουράκι στις αφρικάνες παρέα εφόσον γινεται!! Δυστυχως δεν ειναι καλη παρεα με ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος