baggos777777 27 Αυγούστου 2014 #1 Share 27 Αυγούστου 2014 καλησπερα σας θα ηθελα την γνωμη σας ποια φυτα δεν τρωνε και μπορουμε να βαλουμε.ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Αυγούστου 2014 #2 Share 27 Αυγούστου 2014 (edited) Crinum, Vallisnerias, Anubias, εμένα δε μου έφαγαν επίσης Εχινόδορο. Τις Βαλισνέριες τωρα το καλοκαίρι που τα άφησα 7 μέρες νηστικά, τις τσίμπισαν λίγο αλλα δεν έκαναν ζημιά. Τωρα θα βάλω crinum. Σκληρά φύλλα βάζουμε λοιπόν. Έγινε επεξεργασία 27 Αυγούστου 2014 - Safarpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 27 Αυγούστου 2014 #3 Share 27 Αυγούστου 2014 Λενε οτι βαλισνεριες,ανουμπιες,σατζιταρια,κρινουμ,κερατοφυλο επιβιωνουν..Τα δικα μου οσο ειναι μικρα ψιλοτσιμπανε μεν αλλα ολο και κατι μενει,οταν μεγαλωνουν ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ειδικα τα acei ωρες ωρες μου ρχεται να τα μπατσισω ετσι που τραβανε τα φυλλα μεχρι να τα κοψουν .Ολες οι ανουμπιες που εχω μεγαλες μικρες ειναι μαδημενες...Μιλαω για mpuna..Oι αυλονακαρες και ενα χαπ που εχω δεν τα πειραζουν ,απλα καμια φορα ''βελτιωνοντας το aquascape'' ξηλωνουν κανενα,σαν να μου λενε ''βαλ'το αλλου''... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Αυγούστου 2014 #4 Share 27 Αυγούστου 2014 Λενε οτι βαλισνεριες,ανουμπιες,σατζιταρια,κρινουμ,κερατοφυλο επιβιωνουν..Τα δικα μου οσο ειναι μικρα ψιλοτσιμπανε μεν αλλα ολο και κατι μενει,οταν μεγαλωνουν ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!Ειδικα τα acei ωρες ωρες μου ρχεται να τα μπατσισω ετσι που τραβανε τα φυλλα μεχρι να τα κοψουν .Ολες οι ανουμπιες που εχω μεγαλες μικρες ειναι μαδημενες...Μιλαω για mpuna..Oι αυλονακαρες και ενα χαπ που εχω δεν τα πειραζουν ,απλα καμια φορα ''βελτιωνοντας το aquascape'' ξηλωνουν κανενα,σαν να μου λενε ''βαλ'το αλλου''...Επιβιώνει το κερατόφυλλο;;;;;;; Γιατι εγώ έχω την εντύπωση οτι ειναι το "ιερό δισκοπότηρο" των κιχλίδων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synagridas 27 Αυγούστου 2014 #5 Share 27 Αυγούστου 2014 Ποιο κερατοφυλλο????Εδω φαγανε και τον ποθο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Αυγούστου 2014 #6 Share 27 Αυγούστου 2014 Επιβιώνει το κερατόφυλλο;;;;;;; Γιατι εγώ έχω την εντύπωση οτι ειναι το "ιερό δισκοπότηρο" των κιχλίδων; Επιβιώνει επιβιώνει ... Αν δεν έχεις φυτοφάγες κιχλίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 29 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 29 Αυγούστου 2014 ευχαριστω παιδια όλους σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος