lefteris67 11 Δεκεμβρίου 2016 #701 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλή συνέχεια από εμένα. Σου εύχομαι να το χαρείς και να το δεις όπως το ονειρεύεσαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #702 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 11 Δεκεμβρίου 2016 Author #703 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα τα lps δεν παθαίνουν τπτ ρε γαμωτο..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 11 Δεκεμβρίου 2016 #704 Share 11 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις τώρα, το μέλος Digital Reason έγραψε: Αυτα τα lps δεν παθαίνουν τπτ ρε γαμωτο..... Εκτός της ομορφιάς και της κίνησης είναι και αυτός ένας λόγος που είναι από τα αγαπημένα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2016 #705 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Πραγματικα Γιωργο λυπαμαι πολυ!! Γιατι φαινοταν ποσο τα αγαπουσες , αλλα οτι εγινε εγινε τωρα παμε για κατι ακομα καλυτερο Οτιδηποτε χρειαστεις , απο κοραλια (sps και zoanthus) παιρνας απο το σπιτι και διαλεγεις Έγινε επεξεργασία 12 Δεκεμβρίου 2016 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 12 Δεκεμβρίου 2016 Author #706 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 πριν 22 λεπτά, το μέλος paul.asty έγραψε: Πραγματικα Γιωργο λυπαμαι πολυ!! Γιατι φαινοταν ποσο τα αγαπουσες , αλλα οτι εγινε εγινε τωρα παμε για κατι ακομα καλυτερο Οτιδηποτε χρειαστεις , απο κοραλια (sps και zoanthus) παιρνας απο το σπιτι και διαλεγεις Να 'σαι καλα Παυλο μου! Σε ευχαριστω πολυ!!! Μολις στρωσει απο τα απανωτα σοκ θα σε "ενοχλησω"...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Δεκεμβρίου 2016 #707 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 Εννοειταιιιι , μην δυστασεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 12 Δεκεμβρίου 2016 Author #708 Share 12 Δεκεμβρίου 2016 Μετα απο καθαρισμο σαμπ, καθαρισμο μηχανηματων, προσθηκη νεου βραχου και αλλαγη νερου 120λιτρων.... Καλο σας βραδυ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 13 Δεκεμβρίου 2016 #709 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 πολύ χάζεμα το scape σου Γιώργο και πολλά υποσχόμενο....όλα καλά από εδώ και πέρα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Δεκεμβρίου 2016 #710 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 Υπέροχο aquascape. Καλή συνέχεια χωρίς άλλες στραβές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 13 Δεκεμβρίου 2016 Author #711 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 (edited) Χθες μετα απο μετρησεις το Kh δειχνει να υποχωρει πεφτωντας στο 9 περιπου ενω Ca στο 470 και Mg 1300. Θα ριξω κι αλλο τις τιμες βγαζοντας περιοριζοντας την δοση των στοιχειων. Θελω να δω πως θα παει το θεμα με την αλγη, απο την μερα που τρεχω τον Dupla (αντιφωσφορο σιδηρου). Νομιζω οτι εχει βελτιωθει η κατασταση. Έγινε επεξεργασία 13 Δεκεμβρίου 2016 - Digital Reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 13 Δεκεμβρίου 2016 Author #712 Share 13 Δεκεμβρίου 2016 πριν 4 ώρες, το μέλος dano23 έγραψε: πολύ χάζεμα το scape σου Γιώργο και πολλά υποσχόμενο....όλα καλά από εδώ και πέρα.... πριν 30 λεπτά, το μέλος Loukas Agelopoulos έγραψε: Υπέροχο aquascape. Καλή συνέχεια χωρίς άλλες στραβές. Σας ευχαριστω πολυ ρε παιδια! Ελπιζω να παει καλα το "νέο" ενυδρειο γιατι περι αυτου προκειται τελικα! Θα προσπαθησω να βαλω συγκεκριμενα κοραλια μεσα, λιγα και καλα, τοσα οσα μου επιτρεπεται απο το νεο aquascape. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 14 Δεκεμβρίου 2016 #713 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Γιώργο, βγάλε τη δοσομετρική off μεχρι να κατέβουν οι τιμές σου για το aquascape τα χουμε πει.. Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ! το τραβάει όμως η ψυχή σου το χτυποκάρδι, ε? Για τον άγγελο λέω υπέροχο ψάρι.. εχω έρθει πολλές φορές κοντά αλλα με σταμάταγε ο φόβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 14 Δεκεμβρίου 2016 #714 Share 14 Δεκεμβρίου 2016 Ρε γιωργαρε πεθαίνω με το flame ! Το ενυδρείο ακόμα και τωρα τα σπάει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 16 Δεκεμβρίου 2016 #715 Share 16 Δεκεμβρίου 2016 Πολύ όμορφο καλή συνέχεια ναχεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 17 Δεκεμβρίου 2016 #716 Share 17 Δεκεμβρίου 2016 Γιώργο όλα καλά από δω και πέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Δεκεμβρίου 2016 #717 Share 17 Δεκεμβρίου 2016 Γιωργο αλλαξες φωτισμο ?προσθεσες μπλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #718 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 On 17/12/2016 at 11:38 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Γιωργο αλλαξες φωτισμο ?προσθεσες μπλε? Οπως το είχαμε πει Νικο, τωρα παίζω με 3 μπλε μια purple και 2 ακτινικες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #719 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Οι άλγες μειώθηκαν απιστευτα και η πράσινη πούδρα που εμφανιζόταν καθημερινά στα τζαμια εχει εξαφανιστεί. Μαζι της βεβαια εχουν εξαφανιστεί και τα κοραλια με την μεγαλη πανωλεθρία του Σαββάτου με τα lps! Ολα τα chalice ΤΕΛΟΣ! Ειχαν γεμίσει ενα ειδος flat worms. Τα φραγκαρα οτι μπόρεσα, πολυ μικρα κομμάτια και τα υπολοιπα εξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #720 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #721 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Αν και το θέαμα να πετάω κοραλια δεν ηταν οτι καλυτερο, μαλλον εχω πάθει ανοσία και πλεον δεν με πολυ ενδιαφερει. Απλα αυτο με τα flatworms το θεωρω μεγαλη ατυχία μιας και το ενυδρειο ειχα πααααρα πολυ καιρο να αποκτήσει ανεπιθύμητους επισκέπτες! Τελος καλο ομως! Απο την αλλη ο γυμνός βυθος (άδειος ειναι λιγο σκληρό να το λεω) μου αρεσει καπως. Συνήθεια ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #722 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 On 14/12/2016 at 9:38 ΜΜ, το μέλος pan_Oz έγραψε: Γιώργο, βγάλε τη δοσομετρική off μεχρι να κατέβουν οι τιμές σου για το aquascape τα χουμε πει.. Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ! το τραβάει όμως η ψυχή σου το χτυποκάρδι, ε? Για τον άγγελο λέω υπέροχο ψάρι.. εχω έρθει πολλές φορές κοντά αλλα με σταμάταγε ο φόβος Πανο μου, τις δόσεις τις εχω περιορίσει οσο δεν επαιρνε και οι τιμες ήρθαν στα ίσια τους. Kh 8.2, ca 440, Mg 1275. Το flame πραγματικα ειναι λατρεία, πανέμορφο ψαρι με τρομερη κινηση αναμεσα στα βράχια. Το βλεπεις παντού! Κι αν ταϊστεί καλα νομιζω δεν εχεις φόβο να σου τσιμπήσει. Θα δείξει πως θα παει, ειναι νωρίς ακομα! Τωρα που ειμαι άδειος απο κοραλια ηθελα να εχω μια ωραια ψαροσυνθεση. On 14/12/2016 at 10:20 ΜΜ, το μέλος fishbone! έγραψε: Ρε γιωργαρε πεθαίνω με το flame ! Το ενυδρείο ακόμα και τωρα τα σπάει !!! Διονυσαρε μου ειναι πολυ ωραιο ψαρακι! Το χαιρομαι και μακάρι να μου παει καλα! On 16/12/2016 at 5:13 ΜΜ, το μέλος tasso έγραψε: Πολύ όμορφο καλή συνέχεια ναχεις!!! Να ´σαι καλα ρε φιλαρακι μου! Σε ευχαριστω. On 17/12/2016 at 9:48 ΜΜ, το μέλος dimtsok έγραψε: Γιώργο όλα καλά από δω και πέρα! Μητσο το ελπιζω κι εγώ. Θελει το χρονο του και πλεον βιασύνη δεν υπαρχει. Την κάψα μου με το προηγούμενο που το ειχα μπουκώσει, την έσβησα! Τωρα θα παω επιλεκτικά και με λιγα κοραλια. Στροφή στην ποιότητα που λενε! Ελπιζω να καταλαβαίνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 18 Δεκεμβρίου 2016 Author #723 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 Οι ρουτίνες συνεχίζονται και το Σάββατο εγινε ξανα αλλαγη νερου 30λτρ αφου εγινε καλο σιφωναρισμα στον πάτο του ενυδρειου! Στο σαμπ που καθαρίστηκε την προηγουμενη έβδομαδα και μπήκες ολόφρεσκος ζωντανός βράχος, τρέχει και αντιφωσφορος σιδηρου dupla και μαζι με την μείωση της έντασης του φωτισμου η αλγη εχει σχεδον εξαφανιστεί. Κυανο αν και πηγε καπου να βγει εξασθενίσε και σχεδον εξαφανίστηκε. Οπως ανέφερα πιο πανω μετα την απώλεια απο τα chalice έχασα και την μεγαλη ροζ μιλεπορα καθως και μια μπλε ακροπορα που ευτυχως τις ειχα φραγκαρει. Να δουμε αν θα περπατήσουν... Στο βιντεακι που τραβήχτηκε προχθές μετα την αλλαγη νερου, η εικόνα του γυμνού βυθού με 3-4 κοραλια lps αρχίζει να μου αρεσει. Ειναι και πολυ πρακτική για το σιφωναρισμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 18 Δεκεμβρίου 2016 #724 Share 18 Δεκεμβρίου 2016 On 13/12/2016 at 1:48 ΠΜ, το μέλος Digital Reason έγραψε: Μετα απο καθαρισμο σαμπ, καθαρισμο μηχανηματων, προσθηκη νεου βραχου και αλλαγη νερου 120λιτρων.... Καλο σας βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 19 Δεκεμβρίου 2016 #725 Share 19 Δεκεμβρίου 2016 Γιώργο το flame το είχα πανω απο 2 χρόνια και δεν είχε πειράξει τίποτα ! Μηπως οι λάμπες ειναι πολλες στο μπλε ; Ίσως αν άλλαζες την μια ακτινικη σε κάτι πιο λευκό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος