scalare 25 Αυγούστου 2014 #1 Share 25 Αυγούστου 2014 Το ενα από τα έξι τετρα νεον που εχω στο ενυδρείο μου παρόλο που είναι το πιο παχύ από όλα τα άλλα σήμερα παρατήρησα ότι έχει ξεθωριάσει έχουν σχεδόν χαθεί τα χρώματα του και κολυμπάει χαμηλά κοντά στην άμμο. Έχει κάτι; τι πρέπει να κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Αυγούστου 2014 #2 Share 25 Αυγούστου 2014 Το οτι ειναι παχυ δεν σημαινει οτι ειναι και καλο! Για συμπληρωσε την φορμα να δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 25 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2014 Ποια φόρμα να συμπληρωσω φιλε μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Αυγούστου 2014 #4 Share 25 Αυγούστου 2014 Αυτήν : Φόρμα Διάγνωσης Ασθένειας Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 25 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 25 Αυγούστου 2014 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : τα ψάρια μυαζουν πρησμενα και έχει χαθεί το χρώμα τους.ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- Λίτρα:60- Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά):εσωτερικό φίλτρο σφουγγάρι- Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ):3εβδομαδες- Ψάρια (είδη και αριθμός):6 τετρα νεον- Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ):ταιισμα 2φορες την μερα αλαγη νερου 20 λυτρα νερου καθε εβδομαδα αντιχλωριο και βακτηρια ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ- PH:7,2- KH:3- GH:> 7- ΝΗ3/NH4 (αμμωνία):0- ΝΟ2 (νιτρώδη):0- ΝΟ3 (νιτρικά):10- Θερμοκρασία:26 ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ:-Strips:-:ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- Είδος Ψαριού:τετρα νεον- Ιστορικό Ψαριού:- Συμπτώματα που παρουσιάζει ξεθωριασμενο χρωμα γρήγορη αναπνοη πιθανο πρηξιμο:- Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:ΘΕΡΑΠΕΙΑ ( Πιθανή θεραπεία που έχει ακολουθηθεί έως τώρα)-Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε:-Δοσολογία:-Χρόνος Χρήσης:-Αναλυτική περιγραφή:ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣΤο σημαντικότερο-απαραίτητο στοιχείο σε μια διάγνωση είναι οι φωτογραφίες)1. (img) ...photo1... (/img)2. (img) ...photo2... (/img)ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:φωτογραφίες δεν μπορώ αυτή την στιγμή αύριο το μεσημέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 25 Αυγούστου 2014 #6 Share 25 Αυγούστου 2014 Εκτός από τον αποχρωματισμό , χάνει και την ικανότητα κολύμβησης ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 26 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 26 Αυγούστου 2014 Οταν αποφασίσει να κινηθεί κολυμπάει κανονικά αλλά δεν ακολουθεί το υπόλοιπο κοπάδι ολη την μερα και κάθεται μόνο του κρυμμένο πίσω από το φίλτρο (εσωτερικό) ή χαμηλά κοντά στον βυθό πάλι κάτω από το φίλτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Αυγούστου 2014 #8 Share 26 Αυγούστου 2014 Ασχημο αυτο! Εχεις φωτο να μας βαλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 26 Αυγούστου 2014 Author #9 Share 26 Αυγούστου 2014 Το μεσημέρι που γύρισα από την δουλειά το χρώμα του είναι κάπως καλητερο αλλά η συμπεριφορά του παραμένει η ίδια ορίστε και κάποιες φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Αυγούστου 2014 #10 Share 26 Αυγούστου 2014 Βάλε ένα σκουρόχρωμο φόντο και μερικά φυτά επιφανείας για να κόβουν το έντονο φως. Το ψάρι μου φαίνεται στρεσαρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 26 Αυγούστου 2014 Author #11 Share 26 Αυγούστου 2014 Φόντο δεν θέλω να βαλω γιατί την πίσω πλευρά του την βλέπω από το καθηστικο μου αλλά αν πρέπει θα δω τι θα κάνω για φυτά επιφάνειες εύκολα έχεις καμιά πρόταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Αυγούστου 2014 #12 Share 26 Αυγούστου 2014 Πρώτο και καλύτερο το κερατόφυλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 26 Αυγούστου 2014 Author #13 Share 26 Αυγούστου 2014 Δυστυχώς το ψαράκι μας άφησε χρόνους το κακό είναι ότι βλέπω ακόμη ένα αρχίζει να ξεθωριάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Αυγούστου 2014 #14 Share 26 Αυγούστου 2014 Τα ψάρια τα έχεις 3 εβδομάδες ; Τα πήρες από κατάστημα ή από συγχομπίστα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 26 Αυγούστου 2014 Author #15 Share 26 Αυγούστου 2014 Απο κατάστημα και δυστυχώς μόλις χάθηκε και το δεύτερο τα δύο αυτά ηταν πιο παχιά ίσως να ηταν πρησμενα από την αρχή και να μην το κατάλαβα τα υπόλοιπα δείχνουν καλά πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Αυγούστου 2014 #16 Share 26 Αυγούστου 2014 Δυο ψαρια σε 1 μερα; Καποια δηλητηριαση μου μυριζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 27 Αυγούστου 2014 Author #17 Share 27 Αυγούστου 2014 Απο τι μπορεί να έγινε; οι μετρήσεις που έκανα δεν μου δείχνουν ουτε αμμωνία ουτε νιτρικά να κάνω μια αλλαγή νερού για καλό και για κακό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 27 Αυγούστου 2014 #18 Share 27 Αυγούστου 2014 Απο τι μπορεί να έγινε; οι μετρήσεις που έκανα δεν μου δείχνουν ουτε αμμωνία ουτε νιτρικά να κάνω μια αλλαγή νερού για καλό και για κακό; Νιτρικά ή νιτρώδη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 27 Αυγούστου 2014 Author #19 Share 27 Αυγούστου 2014 No 2 =0 No 3 = 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος