Jump to content

Λευκοκεφαλα Σε Νεο Ενυδρειο.

Recommended Posts

Φιλε Λευτερη εχεις δικιο αλλα η παρουσια αμμωνιας νομιζω χρειαζεται στην περιπτωση μπολι, για να διατηρηθει το ηδη ενεργο μπολι.

Για αυτό που σου λέω δεν είμαι 100% σίγουρος,(πρέπει να το κοιτάξεις στις οδηγίες από τα βακτήρια σου) οτι και τα βακτήρια θέλουν την επόμενη από την μέρα που θα τα βάλεις, να βάλεις και ενα μέρος από την ψαροσύνθεση σου. Γιατί και τα βακτήρια που βάζεις, έτοιμα, θέλουν με κάτι να τραφούν.

μπορείς να μας πεις πια μάρκα βακτήρια χρησιμοποιείς γιατί πρώτη φόρα ακούω για αυτά τα βακτήρια που λες, ότι θέλουν 3-4 εβδομάδες για να στρώσουν το ενυδρείο χωρίς ψάρια.

Πάντως όταν βάζουμε μπόλι βάζουμε αμέσως και ψάρια όχι φουλ αλλά βάζουμε για να διατηρήσουμε τα βακτήρια και για να τα αναπτύξουμε.

Παρεμπιπτόντως το ασπροκούτελο το έβαλες;; :)

• Like 1

Χρησιμοποιω microbe lift και λενε οι οδηγιες λενε μια φορα την εβδομαδα για τρεις εβδομαδες χορηγηση 15ml και μετα απο τις τρεις βδομαδες θεωρειτε στρωμενο και συνεχιζεις με αραιοτερη δοση η λιγοτερα ml. Την ασπροκουτελη την εριξα μεσα ναι... δεν ειδα καμια διαφορα.

microbe lift είναι η μάρκα ποιο προϊών συγκεκριμένα;

Microbe-lift BACTERIAL AQUARIUM BALANCER.

Directions: New Tanks. 1 tsp per 76lt of aquarium water weekly fοr 3 weeks. Then folow directions for established aquarium.

ESTABISHED AQUARIUM: Add 1tsp per 38lt of aquarium water every month and every any water changes.

Αυτα χρησιμοποιω και παραθετω και τις οδηγιες τους.

Το έχω υπ΄όψιν μου Δημήτρη. :thumbsu:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...