George81 29 Αυγούστου 2014 Author #26 Share 29 Αυγούστου 2014 βλέποντας τα παραπανω θα καταλήξω σε Corydoras Aeneus τελικά. Μικρα σε μέγεθος αν και θα ήθελα τα λευκά Corydoras αν τα βρω κάπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Αυγούστου 2014 #27 Share 29 Αυγούστου 2014 Sterbai παρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 29 Αυγούστου 2014 #28 Share 29 Αυγούστου 2014 Λευκά είναι τα corydoras albino https://www.google.com/search?q=corydoras+alpino&safe=off&client=firefox-a&hs=j2r&rls=org.mozilla:el:official&channel=nts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UAwBVNqFCo3gaoHTgrAG&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1063#channel=nts&q=corydoras+albino&rls=org.mozilla:el:official&safe=off&tbm=isch Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 30 Αυγούστου 2014 #29 Share 30 Αυγούστου 2014 Προσωπικη γνωμη,θα εβαζα κλοουν και οχι σκαλαρια.Ειναι φανταστικα ψαρια ειμαι ερωτευμενος μαζι τους,τα ειχα παλαιοτερα αλλα αναγκαστικα να τα δωσω λογω μεγεθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 30 Αυγούστου 2014 Author #30 Share 30 Αυγούστου 2014 Λευκά είναι τα corydoras albino https://www.google.com/search?q=corydoras+alpino&safe=off&client=firefox-a&hs=j2r&rls=org.mozilla:el:official&channel=nts&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=UAwBVNqFCo3gaoHTgrAG&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1920&bih=1063#channel=nts&q=corydoras+albino&rls=org.mozilla:el:official&safe=off&tbm=isch Όχι πες δεν είναι κάτι διαφορετικό?????:rolleyes::rolleyes::p:p Στάλθηκε από το E9Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Αυγούστου 2014 #31 Share 30 Αυγούστου 2014 Προσωπικη γνωμη,θα εβαζα κλοουν και οχι σκαλαρια.Ειναι φανταστικα ψαρια ειμαι ερωτευμενος μαζι τους,τα ειχα παλαιοτερα αλλα αναγκαστικα να τα δωσω λογω μεγεθους. Όχι πες δεν είναι κάτι διαφορετικό????? :rolleyes: :rolleyes: :p:p Στάλθηκε από το E9Q μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι! Εσυ Γιωργο ομως πρεπει να δωσεις βαση σε αυτο που κοκκινησα και οχι οτι σου αρεσει μονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 31 Αυγούστου 2014 #32 Share 31 Αυγούστου 2014 (edited) Δυστυχώς κανένα clown δε φτάνει στο τελικό του μέγεθος... Κάθε clown που βλέπουμε στα καταστήματα είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πάει πολύ πριν την ώρα του. Γενικά και μεγάλα γίνονται (θεωρητικά πάντα) και πολύ κοινωνικά είναι (άρα θέλουν κοπαδάκι) και ευαίσθητα είναι σε δερματικές ασθένειες (έχουν πολύ μικρά λέπια που δεν καλύπτουν όλο το σώμα τους όπως στα περισσότερα ψάρια). http://www.aquazone.gr/forums/topic/83077--/ Έγινε επεξεργασία 31 Αυγούστου 2014 - theodor72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
George81 31 Αυγούστου 2014 Author #33 Share 31 Αυγούστου 2014 ελα φίλε μου. Τώρα βλεπω τα κοκκινα..το tapatalk δεν τα κοκκινίζει ! τώρα μπορώ να το διαβάσω κανονικά το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος