PanaGreco 23 Αυγούστου 2014 #1 Share 23 Αυγούστου 2014 Στο βίντεο που θα δείτε, ο σκύλος βρίσκει μερικά ψάρια έξω από το νερό να αργοπεθαίνουν και κάνει ό,τι μπορεί για να τα επαναφέρει στη ζωή. http://www.zappit.gr/default.php?pname=Article&cat_id=47&art_id=30365 https://www.youtube.com/watch?v=wTpsosEv-E4#t=109 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 23 Αυγούστου 2014 #2 Share 23 Αυγούστου 2014 Απιστευτο! Τι καλο σκυλακι ρε φιλε......και θα αναρωτιεται ''ο αλλος γιατι δεν βοηθαει παρα με τραβαει βιντεο???''!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Αυγούστου 2014 #3 Share 25 Αυγούστου 2014 Δεν θελω να ακουγομαι κλισε αλλα ο σκυλος ειναι πιο νοημον και πιο ευαισθητος απο τα αλλα ζωα που τραβανε βιντεο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Αυγούστου 2014 #4 Share 25 Αυγούστου 2014 Δεν θελω να ακουγομαι κλισε αλλα ο σκυλος ειναι πιο νοημον και πιο ευαισθητος απο τα αλλα ζωα που τραβανε βιντεο!Γιατι είσαι τόσο απόλυτος με τον βιντεολήπτη; Ξέρεις τι λένε; Δείξε μου το "σκύλο" σου να σου πω ποιος είσαι. Ειναι γεγονός οτι ο χαρακτήρας του σκύλου αντικατοπτρίζει εκείνον του ιδιοκτήτη του άρα έπεσες έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Αυγούστου 2014 #5 Share 25 Αυγούστου 2014 Γιατι είσαι τόσο απόλυτος με τον βιντεολήπτη; Ξέρεις τι λένε; Δείξε μου το "σκύλο" σου να σου πω ποιος είσαι. Ειναι γεγονός οτι ο χαρακτήρας του σκύλου αντικατοπτρίζει εκείνον του ιδιοκτήτη του άρα έπεσες έξω. Και που το ξερεις οτι ειναι του εικονοληπτη ο σκυλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 25 Αυγούστου 2014 #6 Share 25 Αυγούστου 2014 Και που το ξερεις οτι ειναι του εικονοληπτη ο σκυλος;Μου το 'πε ενα πουλάκι, τι θες τωρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 25 Αυγούστου 2014 #7 Share 25 Αυγούστου 2014 Χχαχαχα πασο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Αυγούστου 2014 Author #8 Share 25 Αυγούστου 2014 Μου το 'πε ενα πουλάκι, τι θες τωρα; Μην μπερδεύετε τα ζώα. Για σκύλο μιλάμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
liopleurodon_ferox 5 Σεπτεμβρίου 2014 #9 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 και δεν μπορουσε αυτος που τραβαγε βιντεο να τα σωσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Σεπτεμβρίου 2014 #10 Share 5 Σεπτεμβρίου 2014 και δεν μπορουσε αυτος που τραβαγε βιντεο να τα σωσειΦίλος, αυτός τα ψάρεψε, να τα φάει θέλει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος