xristos74 22 Αυγούστου 2014 #1 Share 22 Αυγούστου 2014 Σας παρακαλώ κατανόηση ....το δεύτερο ίσος είναι καλύτερο...όχι τομάτες στον δημιουργό Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Αυγούστου 2014 Author #2 Share 23 Αυγούστου 2014 Η 50λ γεννήστρα μου και το Λίντο μου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 23 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 23 Αυγούστου 2014 μετά τις μετρήσεις του νερού νανακια!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Αυγούστου 2014 #4 Share 23 Αυγούστου 2014 Εχεις μια ταση στο να φτιαχνεις stonehedge μεσα στα ενυδρεια σου ή μου φαινεται; Αυτη τη διακοσμηση να μην εβλεπα και θα ηταν ακομη καλυτερο. Γιατι ειναι μπλε ο φωτισμος; Ετσι ειναι ολη την ωρα; Στο τριτο κατα σειρα ενυδρειο, αν την ανουμπια την εχεις φυτεμενη, τοτε βγαλτην και δεσε την καπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 23 Αυγούστου 2014 #5 Share 23 Αυγούστου 2014 Εχεις μια ταση στο να φτιαχνεις stonehedge μεσα στα ενυδρεια σου ή μου φαινεται; Αυτη τη διακοσμηση να μην εβλεπα και θα ηταν ακομη καλυτερο. Γιατι ειναι μπλε ο φωτισμος; Ετσι ειναι ολη την ωρα; Στο τριτο κατα σειρα ενυδρειο, αν την ανουμπια την εχεις φυτεμενη, τοτε βγαλτην και δεσε την καπου. Συμφωνώ με το Θοδωρή. Παίζει να είναι το μοναδικό ενυδρείο γλυκού νερού με φωτισμό για θαλασσινό. Άλγες δεν έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolas makris 23 Αυγούστου 2014 #6 Share 23 Αυγούστου 2014 ο φοτισμος που χρισιμοποιησεσ είναι λιγο λαθος χρισιμοποιηται μονω σε θαλασσινου τυπου ενυδρεια αλλα πολλυ καλη προσπαθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 23 Αυγούστου 2014 #7 Share 23 Αυγούστου 2014 Για τον φωτισμό, δεν ξέρω...όμως είναι όμορφα στημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 23 Αυγούστου 2014 #8 Share 23 Αυγούστου 2014 Η 2η φωτο που δειχνει τον κοπο σου και τη συνολική σου προσπάθεια, είναι ολα τα λεφτά Πρέπει να διορθώσεις τον φωτισμό, να βγάλεις την χαμένη ατλαντίδα από μεσα και η συνέχεια θα ειναι ακόμα καλύτερη! Κι αμα κάνεις και μια συνολική παρουσίαση του ενυδρείου, ακόμα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 23 Αυγούστου 2014 #9 Share 23 Αυγούστου 2014 Λογικά ο φωτισμός ήταν για το βράδυ. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω , είναι αν έβαλες τις λεντοταινίες σε κανάλι. Πολύ καλή προσπάθεια όμως και όμορφο αποτέλεσμα , να το χαρείς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος