rastafarian 22 Αυγούστου 2014 #1 Share 22 Αυγούστου 2014 http://en.aquanet.tv/Video/215-the-shrimp-factory-in-1000-tanks-the-creator-of-king-kong-shrimp-is-working-on-new-variants 1000 ενυδρεια και 350.000 γαριδες..! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 22 Αυγούστου 2014 #2 Share 22 Αυγούστου 2014 Πολυ γαριδα ρε φιλε!!!χαχαχα! Ωραιο fishroom εχει ο τυπος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 22 Αυγούστου 2014 Πολυ γαριδα ρε φιλε!!!χαχαχα! Ωραιο fishroom εχει ο τυπος!!! Της γαριδας το καγκελο γινετε! Δεν ειναι fishroom ρε,shrimp farm ειναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Αυγούστου 2014 #4 Share 22 Αυγούστου 2014 Παλίο το βιντεάκι.... Αν δειτε έχει και άλλα βινεάκια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 22 Αυγούστου 2014 Παλίο το βιντεάκι.... Αν δειτε έχει και άλλα βινεάκια.. Εχει εχει! Εχει και για τις Sulawesi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Αυγούστου 2014 #6 Share 22 Αυγούστου 2014 Εχει εχει! Εχει και για τις Sulawesi Ναι ρε τα ειχα δει παλια ,αυτος ο τυπος που πέρνει συνεντευξη νομίζω εχεις και τα μινεραλς της salty shrimp . Αν δεις στις sulawesi οι γαρίδες στην φυση ειναι κάτω απο τις πέτρες... απο εκει το εχουν παρει οι ατιμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #7 Share 22 Αυγούστου 2014 (edited) Αυτος ο τυπος που παιρνει την συνεντευξη ειναι ο τρελος ο Chris Lukhaup! Φωτογραφος και τρελος με τις γαριδες!Ειναι φιλος και ειναι αυτος που μας δινει τις φωτος για τα προφιλ απο τις γαριδες που φτιαχουμε στην ομαδα. Αυτο με τις πετρες το ειδα,εσενα σκεφτικα αμεσως και αυτο που εχεις παθει στο ενυδρειο σου! Έγινε επεξεργασία 22 Αυγούστου 2014 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Αυγούστου 2014 #8 Share 22 Αυγούστου 2014 χαχα... ελπιζω οταν πολλάπλασιαστουν να εμφανιστουν και πάνω απο τις πέτρες, γιατι εχω ξεχάσει και πως ειναι οι γαρίδες... Εχω ενα 90 λιτρο , και βλέπω μονο cladophora και σαλιγκαρους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #9 Share 22 Αυγούστου 2014 χαχα... ελπιζω οταν πολλάπλασιαστουν να εμφανιστουν και πάνω απο τις πέτρες, γιατι εχω ξεχάσει και πως ειναι οι γαρίδες... Εχω ενα 90 λιτρο , και βλέπω μονο cladophora και σαλιγκαρους... Εεεεμμμ γαριδες ειναι αυτες που πηρες? Υπομονη και ολα θα γινουν σιγα σιγα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Αυγούστου 2014 #10 Share 22 Αυγούστου 2014 Εεεεμμμ γαριδες ειναι αυτες που πηρες? Υπομονη και ολα θα γινουν σιγα σιγα! Αν δεις το ενυδρειο τρεχει 5 μήνες... οι 3 πρωτοι μηνες ητανε στρώσιμο, και μετα μπηκαν οι γαρίδες, γιαυτο και δεν ειχα καμια απώλεια κατα την εισαγωγή τους. Αλλα δεν μπορω να πω ειναι το ευκολότερο ενυδρειάκι που έχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #11 Share 22 Αυγούστου 2014 Αν δεις το ενυδρειο τρεχει 5 μήνες... οι 3 πρωτοι μηνες ητανε στρώσιμο, και μετα μπηκαν οι γαρίδες, γιαυτο και δεν ειχα καμια απώλεια κατα την εισαγωγή τους. Αλλα δεν μπορω να πω ειναι το ευκολότερο ενυδρειάκι που έχω . Ενυδρειακι που δεν βλεπεις τις γαριδες ομως! αχαααχαααχχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 22 Αυγούστου 2014 #12 Share 22 Αυγούστου 2014 Ενυδρειακι που δεν βλεπεις τις γαριδες ομως! αχαααχαααχχ Δεν πειραζει βλέπω αλλα 9 ενυδρεια με γαριδες ψαρια και φυτακια... Αυτο αστο να πηγαινει μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 22 Αυγούστου 2014 Author #13 Share 22 Αυγούστου 2014 Δεν πειραζει βλέπω αλλα 9 ενυδρεια με γαριδες ψαρια και φυτακια... Αυτο αστο να πηγαινει μόνο του. αχαχαχαχαχα σωστοοοοςςς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kifinas 10 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 (edited) αυτός όντως είναι ο Chris Lukhaup ο πιο γνωστός για τις φωτογραφίες γαρίδων στο web και όχι μόνο, καθώς κάνει και άλλα από κάλυψη διαγωνισμών, και έχει βγάλει και το βιβλίο breeders and keeppers. Τα αδέρφια Φρανκ και καρστεν logemann είναι οι άνθρωποι που έχουν την εταιρία με τα minerals shalty shrimp. Το βιντεάκι είναι από το 2011 όταν το πρωτοείδα. Κυκλοφορούν και άλλα ακόμη πιο εντυπωσιακά στο διαδίκτυο οι taiwanοι είναι άπεχτοι. Έγινε επεξεργασία 10 Σεπτεμβρίου 2014 - kifinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος