NikolasB 23 Αυγούστου 2014 #26 Share 23 Αυγούστου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 23 Αυγούστου 2014 #27 Share 23 Αυγούστου 2014 η αεραντλια και μεσα στο ενυδρειο...πρεπει να υπαρχει φουλ οξυγονοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 27 Αυγούστου 2014 Author #28 Share 27 Αυγούστου 2014 Τελευταία ενημέρωση! Ευχαριστω ιδιαίτερα τον Νικολα για την άμεση ανταπόκριση του στο πρόβλημα μου Το γκουραμι μου είναι πάλι πίσω στο κυρίως ενυδρείο! Σας ευχαριστώ όλους!! Με εκτίμηση Σωτήρης. Υ.Γ.: Επισυνάπτεται φωτο με το υγιές θηλυκό στη θέση του!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 27 Αυγούστου 2014 #29 Share 27 Αυγούστου 2014 Τελευταία ενημέρωση! Ευχαριστω ιδιαίτερα τον Νικολα για την άμεση ανταπόκριση του στο πρόβλημα μου Το γκουραμι μου είναι πάλι πίσω στο κυρίως ενυδρείο! Σας ευχαριστώ όλους!! Με εκτίμηση Σωτήρης. Υ.Γ.: Επισυνάπτεται φωτο με το υγιές θηλυκό στη θέση του!! Χαιρομαι Σωτηρη που τελικα καταφερες και θεραπευσες το ψαρακι... Νομιζω ηταν μια εμπειρια που σου εμαθε πολλα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 19 Σεπτεμβρίου 2014 Author #30 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματικά έμαθα πολλά! Αχρίαστη να είναι βεβαια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 19 Σεπτεμβρίου 2014 #31 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο σιγουρα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 19 Σεπτεμβρίου 2014 #32 Share 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πως παει η μικρη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 5 Οκτωβρίου 2014 Author #33 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Πως παει η μικρη??Ολα καλά! Δέχεται πολυ πίεση απο τον αρσενικό αλλα δεν μπορω να βρω αλλη θηλυκιά να μοιράζω το κυνηγητό. Έβαλα πολλα φυτα και ειναι πολυ καλυτερα τωρα και χαρούμενη. Άφησε και πρωτη φορα αυγά πριν λίγες μερες και εχω κατι λίγα μικρά προσπαθω να τα μεγαλώσω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 5 Οκτωβρίου 2014 #34 Share 5 Οκτωβρίου 2014 γιατι δεν μπορεις να βρεις αλλη θυληκια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος