kokakis 20 Αυγούστου 2014 #1 Share 20 Αυγούστου 2014 Θα θελα την βοήθεια σας.Θελω να ξανα στήσω το 80 αρι μου απο την αρχή με φυτά και καινουργια ψαρια μέσα.Πρώτη φορά θα βάλω φυτά και θα ήθελα βοήθεια.Βασικά έστρωσα το ενυδρείο με χαλίκι μετρίου μεγέθους μέσα.Είναι σωστό ή πρώτα έπρεπε να βάλω υπόστρωμα ή κάτι άλλο;;;(Θα βάλω ευκολα φυτα για αρχάριους γιαυτο ρωτάω για υπόστρωμα κτλπ)Το ενυδρείο να το μπολιάσω απο το 200 αρι μου ή να το στρώσω σιγά σιγά;;; Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasandro 20 Αυγούστου 2014 #2 Share 20 Αυγούστου 2014 Για ευκολα φυτα δε θελεις υποστρωμα. Νομιζω οτι τα υποστρώματα ειναι ενεργα για κανενα εξάμηνο οποτε μονο αν εβαζες αμεσα μετρια προς δυσκολα φυτα θα σου χρειαζόταν. Οσο για το φιλτρο, μπολι εφοσον δεν ειχες τιποτα περιεργο στο άλλο ενυδρείο (αλγες, ασθενεια, αμμωνία κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Αυγούστου 2014 #3 Share 21 Αυγούστου 2014 Θα θελα την βοήθεια σας.Θελω να ξανα στήσω το 80 αρι μου απο την αρχή με φυτά και καινουργια ψαρια μέσα. Πρώτη φορά θα βάλω φυτά και θα ήθελα βοήθεια.Βασικά έστρωσα το ενυδρείο με χαλίκι μετρίου μεγέθους μέσα.Είναι σωστό ή πρώτα έπρεπε να βάλω υπόστρωμα ή κάτι άλλο;;;(Θα βάλω ευκολα φυτα για αρχάριους γιαυτο ρωτάω για υπόστρωμα κτλπ) Το ενυδρείο να το μπολιάσω απο το 200 αρι μου ή να το στρώσω σιγά σιγά;;; Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνος Ξέρεις περίπου πόσα mm ; Μπορείς να βάλεις εύκολα φυτά, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω. Το 200 πόσο καιρό τρέχει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Αυγούστου 2014 #4 Share 21 Αυγούστου 2014 Για ευκολα φυτα δεν χρειαζεσαι υποστρωμα. Καλο θα ηταν να ειχες ψιλοκοκκο χαλικι με ιδανικη κοκκομετρια 1-2 mm. Τα υποστρωματα δεν ειναι ολα ιδια,τα περισσοτερα κρατουν για εναν χρονο και καποια αλλα για παντα γιατι φορτιζονται απο τα υγρα λιπασματα που ριχνουμε. Ριξε μια ματια εδω για ευκολα φυτα. Μπολι μπορεις να παρεις απο το αλλο ενυδρειο σου,εφοσον τρεχει αρκετο καιρο και δεν εχει περασει ασθενειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος