xristos74 20 Αυγούστου 2014 #1 Share 20 Αυγούστου 2014 Υπάρχει φίλος που να το έχει σε θαλασσινό για να μου πει με βάση τα λίτρα πως να αρχίσω...Ευχαρίστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 20 Αυγούστου 2014 Author #2 Share 20 Αυγούστου 2014 Έχω σκίμερ φίλτρα και κυκλοφορητή θα ήθελα τα χημικά τη δοσολογία και το κάθε πότε Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos74 20 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2014 Εχω διαβάσει πολύ μέσα από το φόρουμ και έχει τα πάντα ,...άπλα για αρχή θα ήθελα να υπολογίσω και το κοστολόγιο περίπου με αυτά που έχω τι θα χρειαστώ ακόμα τονίζω ότι έχω φτάσει το φώς στα 10,000 κ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 20 Αυγούστου 2014 #4 Share 20 Αυγούστου 2014 Αφου εχεις διαβασει ξερεις τι χρειαζεται ενα ενυδρειου υφαλου.Τωρα για κοστος εξαρταται τι θες να φτιαξεις,με τι υλικα,καινουρια-μεταχειρισμενα κτλ.Οσο για δοσολογιες το καθε προιον γραφει στην συσκευασια του και αν σου εχει μεινει και μετα απορια εδω ειμαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Αυγούστου 2014 #5 Share 28 Αυγούστου 2014 Θα μπορούσες να μας πεις τον υπάρχον εξοπλισμο που εχεις ήδη; Να μπορέσουμε να εχουμε μια ποιο πλήρη εικόνα για το τι εχεις και πως θα μπορέσουμε να "συμπληρώσουμε" τα κενά και οτι αλλο θα χρειαστείς να μάθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος