manos23 20 Αυγούστου 2014 #1 Share 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλησπέρα μετά την μικρή μου διακοπή απο την θάλασσα λεω σιγά σιγά να επιστρέψω και εγώ στην καψούρα μου. Θα ξεκινήσουν όλα απο την αρχή από εξωπλησμο και ζωντανά η γιαλα θα παραμείνει η ίδια! Θυμίζω διαστάσεις 1,35×90×60. Ακούω προτάσεις για φωτιστικό, σκιμμερ, κυκλοφορητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 20 Αυγούστου 2014 #2 Share 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλησπέρα μετά την μικρή μου διακοπή απο την θάλασσα λεω σιγά σιγά να επιστρέψω και εγώ στην καψούρα μου. Θα ξεκινήσουν όλα απο την αρχή από εξωπλησμο και ζωντανά η γιαλα θα παραμείνει η ίδια! Θυμίζω διαστάσεις 1,35×90×60. Ακούω προτάσεις για φωτιστικό, σκιμμερ, κυκλοφορητες. Και πολυ αργησες φιλαρακι.Ευχομαι αυτην την φορα να μην σε βρουν αλλες στραβες και να φτιαξεις ενα ομοργο ενυδρειο που να το χαρεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 20 Αυγούστου 2014 #3 Share 20 Αυγούστου 2014 Με το καλο φιλος! Φοβερες διαστασης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 20 Αυγούστου 2014 Author #4 Share 20 Αυγούστου 2014 Σας ευχαριστώ παιδιά το ελπίζω και εγώ αυτό Θανάση μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 20 Αυγούστου 2014 #5 Share 20 Αυγούστου 2014 Μάνο θα ξαναφτιάξεις αυτό που είχες ή θα φτιάξεις αυτό που έλεγες με το νησί? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 20 Αυγούστου 2014 #6 Share 20 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλησπέρα μετά την μικρή μου διακοπή απο την θάλασσα λεω σιγά σιγά να επιστρέψω και εγώ στην καψούρα μου. Θα ξεκινήσουν όλα απο την αρχή από εξωπλησμο και ζωντανά η γιαλα θα παραμείνει η ίδια! Θυμίζω διαστάσεις 1,35×90×60. Ακούω προτάσεις για φωτιστικό, σκιμμερ, κυκλοφορητες. Καλη αρχη και παλι φίλε μου φωτιστικο θα έλεγα ενα 8χ54 και με συνοδεία καποια λέντ σκιμερ δεν ξερω στα λίτρα αυτα τι ειναι το καλύτερο για κυκλοφορία vortech με battery back up και jebao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sakisdraminos 20 Αυγούστου 2014 #7 Share 20 Αυγούστου 2014 Φιλος αφου ξεκινας απο την αρχη καλο ειναι να βαλεις φωτα power led multichip φενονται να ειναι πολυ δυνατα και να μην υστερουν καθολου σε φασμα τον λαπτηρων τ5.για κυκλοφοριτες θα εβαζα 2 jebao dual controles wp25 ή wp40 με 4 κυκλοφοριτες στο συνολο πιστευω οτι κανεις παπαδες! Τωρα για σκιμμερ δεν μπορω να σου προτηνω κατι μιας που δεν χρησημοποιω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Αυγούστου 2014 #8 Share 20 Αυγούστου 2014 Με 3 radion pro και δυο vortech 60ρες εισαι κομπλε.... Σκιμμερ κατι σε ατι θα προτηνα.... Πιο φθηνες λυσης... Diy Τ5 6χ54 με ενα led zeal αναμεσα(3 Τ5-λεντ-3 Τ5), λιγο δυσκολο να γινει αλλα νομιζω θα γινει πολυ καλο!! Για κυκλοφορια 2 τετοιες http://www.fish-street.com/jebao_wireless_rw-20_wave_maker και σκιμμερ ενα μεγο bubble mugus η ενα coral box.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Αυγούστου 2014 #9 Share 20 Αυγούστου 2014 Μανο καλη αρχη και απο μενα ,τα παντα εξαρτωνται απο το μπατζετ η καλα φτηνα η καλα ακριβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 27 Αυγούστου 2014 #10 Share 27 Αυγούστου 2014 Παιδιά Καλησπέρα μετά την μικρή μου διακοπή απο την θάλασσα λεω σιγά σιγά να επιστρέψω και εγώ στην καψούρα μου. Θα ξεκινήσουν όλα απο την αρχή από εξωπλησμο και ζωντανά η γιαλα θα παραμείνει η ίδια! Θυμίζω διαστάσεις 1,35×90×60. Ακούω προτάσεις για φωτιστικό, σκιμμερ, κυκλοφορητες.Άντε με το καλο να γυρίσεις! Προτάσεις τωρα ειναι καπως σχετικό. Δωσε κατευθύνσεις τι ακριβώς θελεις να κανεις και τι budget θα διαθέσεις και τοτε να δεις πως θα έρχονται οι προτάσεις βροχή Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 7 Σεπτεμβρίου 2014 #11 Share 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μανο τι εγινε το ξεκινησες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 10 Σεπτεμβρίου 2014 #12 Share 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξερω αν το εχεις ξεκινησει μανο αλλα καλη αρχη φιλε Οι διαστασεις ειναι ονειρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #13 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα ακόμα γιατί είμαι σε φάση μετακόμισης και το ενυδρείο το αφήνω για το τέλος να μεταφερθεί! Θα σας κρατάω ενήμερους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Σεπτεμβρίου 2014 #14 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα ακόμα γιατί είμαι σε φάση μετακόμισης και το ενυδρείο το αφήνω για το τέλος να μεταφερθεί! Θα σας κρατάω ενήμερους! Οτι βοήθεια χρειαστείς μου λες.. Αντε με το καλο η μετακόμιση και μετα back to Reef...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 14 Σεπτεμβρίου 2014 Author #15 Share 14 Σεπτεμβρίου 2014 Θανάση σίγουρα θα χρειαστω βοήθεια ειδικά με τα υδραυλικά και με το καινούργιο σαμπ. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο reef μετά από 4 μήνες απουσίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 15 Σεπτεμβρίου 2014 #16 Share 15 Σεπτεμβρίου 2014 αντε με το καλο μανο να μπεις στα αλατια!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 5 Οκτωβρίου 2014 #17 Share 5 Οκτωβρίου 2014 Αγορίνα μου τι γινετε με το ενυδρείο θα το ξεκινήσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 16 Οκτωβρίου 2014 Author #18 Share 16 Οκτωβρίου 2014 Θανασακο σας περιμένω Σαλαμίνα να το ξανά κολλήσουμε και να το ξανα ξεκινήσω φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Οκτωβρίου 2014 #19 Share 17 Οκτωβρίου 2014 Με το καλο να το κολλησεις και να ξαναρχισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2015 #20 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Τι εγινε τελικα , κολληθηκε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #21 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Φίλε μου όχι ακόμα δεν έχω βρει χρόνο αλλά είμαι και εντελώς ανυδεος για το κολαγα μόνος μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisss 6 Φεβρουαρίου 2015 #22 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Τα τζάμια τα έχεις, θα βάλεις κόντρες? η αλήθεια ειναι πως ειναι κάπως πολλά τα λίτρα για να κάνεις κάτι μόνος κατα τα άλλα δεν είναι δύσκολο ! ( κοιτα που κόλλησα δυο ενυδρεία και έγινα μάστορας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 6 Φεβρουαρίου 2015 Author #23 Share 6 Φεβρουαρίου 2015 Έχω τα ζαμια ναι θα βάλω κόντρες σίγουρα κάτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 7 Φεβρουαρίου 2015 #24 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 good begining manos....(Xanthometopon angel,Kostas THessaloniki) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 7 Φεβρουαρίου 2015 Author #25 Share 7 Φεβρουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ φίλε μου! Τι κάνει ο ψαρης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος