theobizz 17 Αυγούστου 2014 #1 Share 17 Αυγούστου 2014 όπως έγραψα και στην ενότητα γλυκού νερού έχω ένα ενυδρείο juwel rio 240 μιας και ακόμα δεν έχω βάλει μέσα ψάρια αποφάσισα τελικά να το κάνω reef αν και η εμπειρία μου είναι μικρή ποιο παλιά είχα ένα σχετικά μικρο ενυδρείο πιστεύω πως με πολύ διάβασμα θα τα καταφέρω να στίσω ένα reef ΥΓ να ζητήσω συγγνώμη από τους διαχειριστές για το θέμα που άνοιξα mini reef 55 και αν γίνεται να διαγράφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 18 Αυγούστου 2014 #2 Share 18 Αυγούστου 2014 Καλη τυχη σε οτι κανεις....Το κυριοτερο ειναι να εχεις υπομονη και ολα τα αλλα θα ερθουν... Με σωστες κινησεις θα φτιαξεις ενα πανεμορφο reef!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Machlis 18 Αυγούστου 2014 #3 Share 18 Αυγούστου 2014 Καλη αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 28 Αυγούστου 2014 #4 Share 28 Αυγούστου 2014 Καλη αρχη και οτι θες εδω ειμαστε να βοηθήσουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 28 Αυγούστου 2014 #5 Share 28 Αυγούστου 2014 Καλό ξεκίνημα φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος