scalare 17 Αυγούστου 2014 #1 Share 17 Αυγούστου 2014 Παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες από το καινούργιο μου ενυδρείο πιστεύεται ότι τα φυτά που έχω μέσα θα χρειαστούν κάποιο λίπασμα; και αν ναι τότε πιο μου προτείνετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 17 Αυγούστου 2014 Author #2 Share 17 Αυγούστου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 17 Αυγούστου 2014 Author #3 Share 17 Αυγούστου 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 17 Αυγούστου 2014 #4 Share 17 Αυγούστου 2014 Προσωπικά δε θα έριχνα καθόλου λίπασμα. Αν στην πορεία δεις κάτι λάθος τότε μπορείς να επέμβεις. Έχε υπ' όψιν οτι τα φυτά που έχεις φυτεύονται στο πίσω μέρος του ενυδρείου. Καλό θα ήταν να τα μεταφέρεις γιατί θα ψηλώσουν πολύ και θα γίνει ζούγκλα.Μπροστά κράτα τις anubias και αν θέλεις πρόσθεσε και άλλα εύκολα χαμηλά φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 17 Αυγούστου 2014 Author #5 Share 17 Αυγούστου 2014 Τα φυτά έχω σκοπό να τα κλαδεύω αν ξεφεύγουν πολύ σε ύψος. θα βοηθούσε αν έκανα μία πατέντα για co2 ή μήπως δεν χρειάζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 17 Αυγούστου 2014 #6 Share 17 Αυγούστου 2014 τι σκοπευεις να φιλοξενησεις μεσα στο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 17 Αυγούστου 2014 #7 Share 17 Αυγούστου 2014 επειδη εχεις αμμο καλυτερα λιπασμα σε ταμπλετες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scalare 17 Αυγούστου 2014 Author #8 Share 17 Αυγούστου 2014 1 κοπαδακι τετρα νεον και 4 μικρά γατόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Αυγούστου 2014 #9 Share 17 Αυγούστου 2014 Δν χρειαζεται λιπασμα απο τωρα αδελφε. Δες το στην πορεια...αντε κανενα γενικο και με πολυ φειδω. Γατοψαρα και ταμπλετες βυθου δεν ξερω αν πανε μαζι. Τα ψαρακια αυτα σκεβουν την αμμο και παιζει ξα τις ξεθαψουν και να γινει παρτυ απο αλγες μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Αυγούστου 2014 #10 Share 17 Αυγούστου 2014 Παρακάτω θα βρείτε μερικές φωτογραφίες από το καινούργιο μου ενυδρείο πιστεύεται ότι τα φυτά που έχω μέσα θα χρειαστούν κάποιο λίπασμα; και αν ναι τότε πιο μου προτείνετε; 20140817_095627.jpg πληροφορίες δεν εχεις δωσει ομως... Σκληροτητες, φωτισμός, co2 ... Τα φυτακια φενονται λιγο ταλαιπωρημενα... Αν δεν εχεις co2 καλυτερα να ριχνεις λιπάσματα , με τσιγκουνια.... Αλλα πάλι θα τα δεις τα φυτακια πως θα πάνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος